Есен на вратата чука, ОКТОМВРИйче на мама ще загука!

• 52 484
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Ние днес успяхме да изкараме с 6 хранения по 135мл, на 4 часа. Това обаче благодарение на разходката. Ако сме си само у дома и будува е сложно. Педиатърката ни съветва да махнем нощното, ама още ми е сложно, той само с чай или вода не се лъже още.

# 541
  • Пловдив
Оххх и аз се надявам да се завърна в спалнята скоро. Чувствам се като заточена в хола....
Ние спряхме нощното хранене още на 2та седмица, от първия път, педиатъра каза, не го буди в 3, ако не иска да яде, и на същата вечер не се събуди за ядене. Но пък от следващата започнаха колики към 4, абсолютно всяка сутрин в 3:45/ 4/ 4:15, започва да реве и да се свива на геврече Sad Cry Cry Cry
Иначе от вчера започнах да го пробвам през 3.5 часа и си свикна веднага, общо взето голям късмет имам със свикването с режима на хранене, само ако спрат коликите ще бъде перфектно, ще си хапва по 6 пъти на ден 135мл, ще си спи от 00 до 06 и ще си се върнем при тати, и най-накрая ще си спи в кошарката Praynig Praynig Praynig

# 542
Аз никога не будя за хранене, но той си иска манджа през нощта. Представа нямам как ще започне да пропуска  Tired

# 543
Аз вече увеличих дозата на 110мл вода  Party,но пак се буди и иска да яде през 3 часа.Незнам как ще увеличим времето.През нощта задължително си иска манджата.
Ние излизаме вече за по 2-3 часа ако времето позволява като слагам АМ в сухо шише и топла водичка в най-обикновенно малко термосче от 250мл.Върши ми идеална работа.
Аз я слагам на шезлонга от както сме си у дома.Сложила съм една възглавничка и одеалце отгоре съм го направила в легнало положение.Даже вече се заглежда и в играчките му.
Излекувах си депресията с покупки за мен  Joy.Накупих си дрешки,гримове,обувки...абе голям кеф и страхотна терапия.Почувствах се отново красива  Laughing,а не дебела с увиснал корем  Crazy.
От днес започвам 90 дневната диета и си свалих приложението на тела,дано да сваля заветните 20кг ,които качих  Confused
Относно коликите-все още ги имаме.Незнам до кога...бебка след яденето в 3 през нощта такъв рев му удари ,че заспа към 5ч.Дано скоро ни отминат и нас  Praynig.Откакто ми спря кърмата и е изцяло на АМ вече нямаме проблем с изхождането.Може пък аз да съм яла нещо ,което да я запича  newsm78.

# 544
При нас не се получава хранене на 4 часа, през ноща се буди към 3.30-4.30 и лъжене с вода не става. Шезлонга не го харесваме и това си е  Cry коша за кола е най-любим

# 545
  • София
Нашият шезлонг е най-обикновен, няма никакви екстри. Седи си в него от първия ден, даже понякога заспива там. Златен ми е.   Sunglasses

Но колкото по-голяма става, толкова повече се лепва за мен и иска да я държа и разнасям с часове, а и почна да развива навика да спи при нас Mr. Green Ако това е цената да спи спокойно вечер, нямам против.

Ustina, за диета и аз съм на такава вълна, а отчетните групи във форума много помагат. Ще ги свалим тия кг, нямам съмнение, дано стане по-скоро обаче Peace

# 546
Ние сме вече на 120 гр и аз упорствам за 4 часа, през нощта не търси ядене, но през деня и секунда не дава да се забавя, още полович час преди яденето започва мрънкате, а пет минути преди него вече реве. Но аз я храня както си е на 4 часа, да не говорим, че трябва по принцип да пропуска едното нощтно ядене / по точно сутришното в шест/ но аз ще я чакам сама да си спре. Почва да удължава сама педиодите, преди ако не получеше манджа на третия час и 15 минути, надаваше такъв вой, че оглушавах с едното ухо, сега вече държи сама до третия час и половина, а някога до третия и 45 минути.
Винаги когато се смиля и дам по рано манджата получава след нея здрави колики, яде ли по график, няма колики и след 15 минути вече е заспала. Иначе реве от колики и не заспива.
Сутрин винаги будува , но не реве, вижда явно все по добре и постоянно се заглежда по какво ли не.
Момичета вие какви диети ще пазите? Аз влязох да раждам 90 кг, излязох от МД 78 кг, а моята бамбита не ме остава да дебелея, а да поддържам форма, за това през деня успявам да мушна едно кисело мляко и някоя филия хляб, така свали от само себе си още 4 кг.
Сега сериозно - поне шест месеца от раждането , диетите не са препоръчателни, за да се балансира сам организма. Аз нито се боядисвам / косата/, нито се парфюмирам или лакирам, мисля да карам така до шестия месец, защото това са силни алергани.

# 547
  • София
Момичета вие какви диети ще пазите? Аз влязох да раждам 90 кг, излязох от МД 78 кг, а моята бамбита не ме остава да дебелея, а да поддържам форма, за това през деня успявам да мушна едно кисело мляко и някоя филия хляб, така свали от само себе си още 4 кг.
Сега сериозно - поне шест месеца от раждането , диетите не са препоръчателни, за да се балансира сам организма. Аз нито се боядисвам / косата/, нито се парфюмирам или лакирам, мисля да карам така до шестия месец, защото това са силни алергани.
Абе то технически погледнато кисело мляко и хляб цял ден си е диета баш, просто не от здравословните Mr. Green

Аз влязох да раждам 76 кг. Излязох от болницата 67. Свалих още 2 кг от само себе си последния месец. Сега съм на плодов режим с чайчета и свалих още около 2,5 за няколко дни. Ще си действам така още известно време, после добавя зеленчуци и обезмаслени млека. Омеги пия на капсули.

Но нямам излишни пари да си сменям целия гардероб, нито нервите да се гледам слон още 6 месеца. Sad 8-9 кг ще ги свалям поне още 2 месеца, може би дори 3, но аз съм ината много, няма да се откажа.

# 548
Иренка не ги мисли тия 8-9 кг ще си паднат от само себе си, пък и то с това тичане по бебоците и не спане отслабваш неусетно  Laughing
Но щом си си наумила - успех  bowuu

Днес сме на преглед в Александровска за гурелите, въпреки, че от компресите с лайка много се подобри, предпочитам да си я види очен. Ще пиша после как е доктора / д-р Младенов/ ако някоя мама има този проблем  Heart Eyes

# 549
И ние да дадем отчет Heart Eyes
Млечния бос е качил 1.700 кг,и педиатъра се скъса от смях какъв смешен бузан е.Изписа ни 2 капки Вигантол сутрин на гладно,да продължим кърменето както досега Crazy
Някой беше питал за коликинд,аз ги давам и съм доволна Grinning

# 550
Ухаааа, 1700! Браво  Grinning

# 551
Вие това тегло за месец ли го качихте?  Hug Страшно са сладки, в тази възраст  Heart Eyes
Вчера дадох Коликинд, наистина днес нямаме колики и сутринта свършихме голямата работа в голямо количество, до ушите  Flutter
Явно стават, днес пак ще ги дам със следобедното хранене в 17,30 ч - тогава е големия рев, да видим пак ли ще отървем кожата. Днес цял ден няма колики и такова спане му удра, както беше в МД - четири часа не се чу това дете.

# 552
Иренка не ги мисли тия 8-9 кг ще си паднат от само себе си, пък и то с това тичане по бебоците и не спане отслабваш неусетно  Laughing

Днес сме на преглед в Александровска за гурелите, въпреки, че от компресите с лайка много се подобри, предпочитам да си я види очен. Ще пиша после как е доктора / д-р Младенов/ ако някоя мама има този проблем  Heart Eyes

Ние имаме същия проблем,с лайка преварена вода,капки Тобрин-нищо не помага.Педито казва че ще минат,да ама не,а в понеделник правим 40дена.Пиши как е минало.

# 553
  • Пловдив

Ние имаме същия проблем,с лайка преварена вода,капки Тобрин-нищо не помага.Педито казва че ще минат,да ама не,а в понеделник правим 40дена.Пиши как е минало.

И ние сме така,нито лайка, нито капки помогнаха, само временни подобрения. Педи каза, че е запушено слъзно каналче, мембранката не се е отворила достатъчно и вместо да отиват в нослето сълзите стават гурели. Каза, че е често срещано, много е вероятно да се оправи с времето от самосебе си, ако не-на очен да я пробие, но било рано още.

# 554
За месец е много ама няма как да го огранича,после се регулират нещата.
По мое мнение коликинд май действат след известно време,защото са хомеопатични:)

Общи условия

Активация на акаунт