Есен на вратата чука, ОКТОМВРИйче на мама ще загука!

• 52 223
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ами те го правят изследването за кръвната група ама др е въороса дали ти го казват... Не се бях замисляла за това сега ще вида на каката документите дали пише някаде  newsm78

# 76
Честито Ани, много да те радва и бързо да се възстановяваш, страхотно име  Heart Eyes
Ние у дома сме на конвектори и поддържаме около 20-23 градуса, педиатърката каза да е около 24, но ми се вижда много. Обличам я с боди с дълъг ръкав и гащеризон или комплект (ританки+блузка), като я завивам с едно не много дебело одеяло, но мисля да слагам зимното вече.
Аз вчера се премерих и съм двалила 13кг, колкото и качих, толкова за 2седмици точно. От обездвижването последните 2 месеця, мускулите ми направо са атрофирали и съм някаква мека мека  Mr. Green само месо, сланинка и кожа  Grinning
Днес ни е първата консултация и нямам търоение да видя дали е наддала.
Хайде дани, стискам палци за ряжданията ви  Hug

# 77
Аз съм добре като изкчючиме шиенето 1 чаа без упойка и яката болка и сега ми е трудно да седя и лежа усещам ги колко време ще ми е така имам и някаква раничка Sad

# 78
Ани, честито! Жива и здрава дъщеричка! На теб бързо възстановяване!

Аз да помрънкам- настинах, дори не разбрах как и къде, надявам се бебчо да почака още малко да се преборя и тогава да заповяда. Вчера имах 3см разкритие, но пък нямам контракции и док каза, че тях чакаме и ще има бебе.

# 79
Ани честита рожба, да е жива и здрава и много да те радва. Ако имаш епизиотомия ще мине до две седмици, в началото е много гадно,но минава.

# 80
В болницата, която раждах, не изследват кръвна група, освен ако няма признак за някакъв проблем (отрицателен резус фактор при родител например).
У дома гледаме да поддържаме 21-23 градуса температура, мисля че е ок, не искам да се изнежва бебо.
АМ даван Хип Комбиотик като в болницата, както и по  5 капки Биогая следобед.

# 81
hixxy много хубаво за кога си ти аз имам още 5 дни и всеки ден се надявам да е днес появата на бебока, с каката  преди 2г преносих с 4 дни

За 19 моя батко е преносен 5 дни хич не искам и това да е мързеливичко Simple Smile

# 82
Честито, Ани! Желая ти здраве и сили, за да отгледаш една достойна девойка! Аз днес бях отново на преглед в МД за разкритие и от 2см е вече 3см. Тези прегледи за мен са ужасно болезнени, след тях едвам вървя и имам болка, надявам се да спомагат за излизане на бебето. Утре ми е терминът,а нямам все още контракции. Докторът предложи да го провокираме, но отказах категорично, искам всичко да стане естествено. Успех на всички, които са в трепетно очакване!

# 83
  • Варна
hixxy хайде дано сме заедно и да е по скоро че вече нямам нерви полудявам Crazy Hug

# 84
  • София
Днес ни е първата консултация и нямам търоение да видя дали е наддала.
Сподели после Grinning

Аз днес реших да претегля бебето вкъщи, че нещо ми се вижда да е пуснала бузки. Роди се 3,200, изписаха ни 3,0 кг, а сега е 3,800 с дрешките и памперса. Не е ли множко като за две седмици това наддаване newsm78

# 85
  • Варна
Супер сте 3800 на като махнеш 200-250гр дрешки и памперс  и си е в идеалните кг. В началото първите 3-4 месеца качват най много около 1кг +/-.. После започва да качва по малко моята мишка от 1година все си стои на 9кг  Laughing а на комшийката малкия беше на 10м 9,500кг
😁
Всяко бебче (човече) си е индивидуално, но като започне да пълзи и ходи да бяга..  всипко си влиза в норми😊✌😘

# 86
Аз днес водих на преглед бебето от 3.330 изписан е 4.100(на 22дена е)
Ваксина за ротавирус ще давате ли?

# 87
  • София
И ние минахме първия преглед - както все се съмнявам дали има достатъчно кърма, и поне на 2-3 хранения му давам и малко АМ - така кантара ни цъкна 4700  Shocked Роди се на 03.09. - 3150  Grinning Значи, мисля да махам АМ-то изцяло... да видим. Започвам вигантол по капка на ден, директно на езичето след хранене  Heart Eyes
Добре дошли на всички нови бебенца!  bouquet Heart Eyes

# 88
  • Варна
Здравейте мами и бебоци, как сте днес Simple Smile

# 89
Тези от вас, които са на АМ, ще споделят ли колко милилитра дават на бебоците и на колко дни са?

Общи условия

Активация на акаунт