ЮНЧЕТО върти се вече, става палаво човече.

• 31 334
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Мами, а кърпичките за какво ги ползвате?
Аз като никога от както съм родила си мързелувам още в леглото. Колко е хубаво да си поспиш!
Вашите бебоци ръмжат ли? Моята София постоянно ръмжи, почервенява и се изпъва като струя. Инат ли е, какво е...

# 151
  • гр.София
Здравейте, прекрасни мами!

Може ли с моя син (Младен) да се присламчим към вашата групичка?
Роден е 28дена преди термин, на 30.05.2016г. 2200гр, 46см.
Вече сме на 4 м и половина, за сега имаме поставени два пъти по две ваксини, като смятам, че ги понася добре.
Още не се обръща по коремче, но прави опити.
Нашите зъбки също се наместват и доста го сърбят венците. Близо седмица преди да навърши 4 месеца започнах да му давам Дентокинд, мисля, че го успокоява до някаква степен. Има дни в които е много изнервен и реве много, но тези кризи траят около час.
Поради факта, че е недоносено бебе смятам да започна захранването при навършени 6 месеца. Изцяло сме на АМ.
Храним се по 5 пъти на ден (в редки случаи по 6), като изяжда по 170мл. Мерките ни към този момент са 64см, 6500гр.
Изключително съм доволна от памперсите и не ароматизираните кърпички на ДМ.

bouquet

# 152
  • Русе
Здравейте! Йоана вместо да разреди нощните будения май вкарваоще едно...Като новородено...Каката започна така и стигна до будене на всеки час, та се наложи на сила да й спра нощното сукане, но беше на девет месеца и имаше дори вечеря - каша тип "Лека нощ"... Много се надявам да е временно явление. То през деня прави по-големи паузи.  Честити месечинка, на който се похвали и добре дошли на Младен и мама! bouquet

# 153
  • гр.София
Аз като никога от както съм родила си мързелувам още в леглото. Колко е хубаво да си поспиш!
Вашите бебоци ръмжат ли? Моята София постоянно ръмжи, почервенява и се изпъва като струя. Инат ли е, какво е...
Младен ръмжи и така се изпъва, само когато ака Simple Smile

# 154
  • гр.София
Здравейте! Йоана вместо да разреди нощните будения май вкарваоще едно...Като новородено...Каката започна така и стигна до будене на всеки час, та се наложи на сила да й спра нощното сукане, но беше на девет месеца и имаше дори вечеря - каша тип "Лека нощ"... Много се надявам да е временно явление. То през деня прави по-големи паузи.  Честити месечинка, на който се похвали и добре дошли на Младен и мама! bouquet
Благодаря  bouquet
Ние също се будим няколко пъти нощем, но от седмица вече не му давам мляко а само бибата и ако се наложи пускам бял шум за да заспи пак. Надявам се така да свикне, че нощно време се спинка, а не се папка Simple Smile .

# 155
  • Русе
Госпожицата не признава биберон...И ако не си получи яденето започва да пищи на много високи децибели и събужда кака си, която започва да реве и става малка нощна лудница. Та за сега ще суче , като заместим хранения ще видя. Важно ми е голямата да се наспивайте,че е много нервна сега с яслата и там почти не спи и става крива и сърдита...Мечтая си на пролет ако спре да цока нощем да ги оставям двете да спят и аз да се насладите,но....мечтите са хубаво нещо Simple Smile Пък на недоспиване взех да свиквам, повече от две години съм така,след още се оже и да се получи😂

# 156
  • гр.София
Госпожицата не признава биберон...И ако не си получи яденето започва да пищи на много високи децибели и събужда кака си, която започва да реве и става малка нощна лудница. Та за сега ще суче , като заместим хранения ще видя. Важно ми е голямата да се наспивайте,че е много нервна сега с яслата и там почти не спи и става крива и сърдита...Мечтая си на пролет ако спре да цока нощем да ги оставям двете да спят и аз да се насладите,но....мечтите са хубаво нещо Simple Smile Пък на недоспиване взех да свиквам, повече от две години съм така,след още се оже и да се получи😂
Дано , като започнете захранването да спре тази нужда от нощно папкане.
Успех Peace

# 157
За бърсане на дупе. Вече е студено и не мога да го разнасям гол от топлата стая до студената кухня,а за банята да не говорим (по-далече е). Минах на Бочко. Даже са ми твърде мокряви.
Огнян ръмжи и от радост,но най-вече като иска да го вдигна. Надига дупе почти до мост и ръмжи.

# 158
  • София
Добре дошъл на Младен и негова майка Simple Smile
Ръмжи като е недоволен. Ръмжи и мрънка. Днес цял ден е така.
Кърпичките ги използвам за бърсане на дупе, ръчички и някои играчки. Лятото го бърсах и миех, но сега само го бърша, тъй като още нямаме парно и банята е студена. Сега мия дупето само след като е акал.

# 159
  • гр.София
Благодаря Ви за посрещането  bouquet
Ние също вече мием дупето само след ако, така се налага да ползваме кърпички и в къщи.

# 160
  • Стара Загора
Ужасно мрънкаш стана Алекс.Вече му казвам Мрънчолин.Вече и в количката не иска да си вземе дрямката.Като го сложим вътре и се почва едно...Незнам как ще го приапиваме.И май започна да ми намалява млякото, А се надявах да мога още да кърмя.Но последните няколко дена такива битки водя с него докато кърмя.Направо се чувствам изцедена отвсякъде.Наоплаках ви се  Cry

# 161
Добре дошла semiramida Hug
Maksimka разбирам те и нашата Алекс постоянно мрънка все е нещо недоволна, хленчене неспокоен сън та даже и с проплакване и така. Да ви се оплача май съм лепнала някой вирус(гадене, разтройство, отпадналост) вчера ми беше много зле днес съм по-добре. Само се моля да не го прехвърля на малката, че както сме и няколко дена след ваксина... ooooh!

# 162
  • Стара Загора
Направо ми омръзнаха тези ваксини.Да се свършват вече.Аз разбрах,че ваксината за хипатит в е включена в шествалентната,което много ме зарадва.

# 163
И моята е така ръмжи напъва нещо и се извива дори като я взема да я гушна на ръце. И азне мога да си го обясня,но гледам че и много се протяга,което е добре. Малкото ми инатче вече от желание да седи днес я оставих на леглото седнала обградена от възглавници. Е нямаше по усмихнато човече от нея. Иначе си я държа полу седнала в скута ми. Утре сме на ортопед и педи и да видим как върви.
Кърпички ползвам само на Бочко със смрадлика,за да пази от раздразнения и подсичане,но винаги мажа и с овлажняващо кремче преди да сложа памперс.

# 164
И аз да се присъединя към приветствията-добре сте дошли мама semiramida и бебко Младен (много хубаво име). Като ви слушам май само ние сме 5,500кг,но и хапваме по-малко-по 140-150мл на 5 приема максимум. Иначе нощем си спи добре-ляга си в 19:30 и се буди за ядене към 5,но може да откара и до 7,което малко ме притеснява,като гледам за какви наддавания говорите. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт