ЮНЧЕТО върти се вече, става палаво човече.

• 31 304
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
О, браво, Гръмчо, ще черпиш  Mr. Green

Нашият още не се върти от гръб на корем, но обратно - да , и то скорострелно  Joy Хич не се кефи като го сложа по коремче  Joy

За коша за новородено - окъсява ни и на нас прогресивно, но на седалка мисля да не го слагам още ... Ще изчакам поне на 5 месеца да стане.

За гукането - не гука вече толкова и той, а издава най-различни звуци и то със затворена уста  Laughing
Как го прави , не знам. Аз например не мога да произнеса "е" със затворена уста, при мен излиза мучене  Laughing Той обаче може, много е смешен  Laughing

Хипо, и аз съм планирала дълга разходка за днес, че тези дни бяха не разходки, ами прибежки между два дъжда  Tired

Ще ходите ли на "Бебемания"? Аз се чудя има ли смисъл... Някой бил ли е на предишни изложения да сподели впечатления?

# 91
Тук такъв вятър излезе,че май ще се разминем пак с разходката,като знам, че половината време навън ще ми е по ръцете.

# 92
И на мен днес ми преведоха паричките. Тък има вятър, дано се поуспокои, че след обедня сън да излезем малко на разходка.

# 93
  • Стара Загора
Вчера не излизахме,че времето беше кофти,но днес успяхме да излезем и поспахме един час навън.Надявам се и следобед да успеем да излезем.Обаче ни е голям зор свалянето на количката.Влиза в асансьора на милиметри и с много чупки и маневри.Усещам се много нервна напоследък.Линията от бременността изчезна ли ви?На мене малко избледнява,но скоро като гледам няма да се махне.

# 94
  • София
Ние сега сме навън и спим в количката. Навлякла съм го със зимно яке, а то си е направо топличко, но не искам да го будя. Сега се радвам на тирамису и кафенце навън Simple Smile Черпя се за майчинството Simple Smile
Аз си мисля да ходя на Бебемания, но не съм сигурна дали да вземам беборан с мен.

# 95
  • Стара Загора
Дали ще доживея да седна на кафе скоро с бебо ...

# 96
И ние излязохме , но щеше да ни издуха барабар с количката и бегом се прибрахме Mr. Green. Иначе от терасата изглеждаше доста приятно времето..
На мен ми преведоха паричките за септенври още на 2ри октомври.
А поне бебешока спинка като е в количката без значение 2 или 5 часа сме навън и мама пие доволно кафенце.
Митко също снощи не спа добре, сложих хо да спинка след банята в 8 , но в 12 се събуди с писък и така 2 часа се опитвах да го успокоя и приспя. Иначе е много смешен лато се обърне по коремче и надигне главица и търси мама..♡ Blush  Но понякога заради това обръщане му се разваля съня и посреднощ люлея кошарата за да заспи отново.  Когато се роди имах чувство , че времето минаваше много бавно, особено първия месец..и тези колики. Но сега е прекрасн, няма по хубаво нещо от децата, да видиш това личице усмихнато е най красивото нещо на света. Изпълва ми се сърцето !! Дори понякога докато спи го гледам и ми се насълзяват очите колко е прекрасен и като цяло че го има!💙💙💙

# 97
Завиждам ви   Grinning Аз още си чакам парите от юли насам.
И моята бебонка напоследък се буди посред нощ и промърморва. На какво се дължи не знам...

# 98
Моята не се буди нощем,но денем почти не спи и е доста изнервена особено ако не си играя с нея.днес забелязах, че венчето на третото зъбче долу ляво е подутичко и бяло,но още не е избило. Може и на това да се дължи нервността и безпричинното изненадващо разплакване.

# 99
  • София
Беборан обича кафета стига да са навън. От мъничък им е фен Simple Smile Миналия ден не му хареса кафето в мола, защото беше вътре, но като го взех на ръце бройка сервитьорките Simple Smile
Днес вечерта бях много притеснена за нещо и в резултат бебо се изнерви и над един час не можех да го успокоя.
Maginka7 защо такова забавяне при теб с парите? Ти още болничния ли чакаш?

# 100
Чудя се,дали за обръщането покорем по време на сън,няма да помогне,ако сесложи нещо за ограничаване на завъртането. Аз имам едни като възглавнички,които слагах като беше новородено.Олаче това означава пак да се слагат да спят на една страна.Ограниченията също може да ги изнервят ида им развалят съня.Не знам. Не сме стигналитози етап ине мога да пробвам още.
Така и не излязохме днес.Вятърът поутихна следобяд,но точно тогава Огнян заспа много дълбоко и спа почти до 19 часа. Следобяд го мъчиха колики и не можа да спи добре.Сега му дадох Инфакол. Пак пропъшкваше като го сложих в леглото,но поне засега,да чукна на дърво,не пищи и се надявам да спи спокойно. Не знам от какво му се появиха пак тези болезнени газове.Не съм яла нещо необичайно. Но пък в същото време той яде със сигурност доста необичайни неща с тез ръце,дрехи,играчки и всичко,което успее да си натика в устата. Мисля да започна с някакви пробиотици да му давам преди захранването,но не съм убедена,че ще са Биогайа. Трябва да направя проучване,че явно е по-чувствителен от баткото и малко да подпомогна чревната микрофлора.

# 101
Беборан обича кафета стига да са навън. От мъничък им е фен Simple Smile Миналия ден не му хареса кафето в мола, защото беше вътре, но като го взех на ръце бройка сервитьорките Simple Smile
Днес вечерта бях много притеснена за нещо и в резултат бебо се изнерви и над един час не можех да го успокоя.
Maginka7 защо такова забавяне при теб с парите? Ти още болничния ли чакаш?
Всичко им се отразява. Когато баткото почна училище,бях много изнервена,докато вляза и аз в ритъм. 5 клас е доста шокиращ за децата и се чувствах зле,че не мога да му обърна достатъчно внимание. Огнян веднага стана итой раздразнителен. Всичко се оправи като си наместих циркулирането между стаите  Simple Smile и се адаптирах към разкраването между двете деца Simple Smile

# 102
Това за настроенията и аз го забелязах, и гледам да не се ядосвам .
А относно ограничител, имаше като беше на 1м но я махнах а сега откакто почна да се върти слагам една голяма играчка от лявата страна, че все натам се върти, но и тя не го спира. Ако си отпусне ръчичките може и да заспи така, но явно още не знае как.

# 103
Да, Гръмчо, още си чакам болничния. Педиатърката не беше подала в електронната система болничния и за това.

# 104
Вечер ги оставяш самички в детската ли да спят? И аз много искам да се върна да спя в спалнята, но беборан понякога се буди вечер и си даваме бибка и хващаме за ръчичка. Ако като се събуди не съм до него надава зверско рев и много трудно го успокоявам след това.

Да, вече спят на 2 самостоятелни легла в отделна стая. Много се притеснявах в началото (нямаме място за 2 детски легла в спалнята), но се оказа печелившо решение. Спят по-добре, от колкото като бяха до нас. Ползвам бебефон. Силно се надявам така да свикнат и като поотраснат и почнат да се заиграват, съвсем да не искат да спят при нас.

Ние днес излизахме и то за цели 3-4 часа, дори се хранихме навън, защото не бяха излизали от 2 дни. Утре ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт