ЮНЧЕТО върти се вече, става палаво човече.

• 31 326
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • България
И аз да се поФаля, че пия фрапе с моите бебки навън.И че тази нощ се будиха САМО по 2пъти Mr. Green направо съм друг човек.Зъби няма!

# 106
Кафето за мен е все още мираж Laughing
Вчера бяхме на консултация сложихме и втората двойка ваксини. Бебка много плака с на мен ми се късаше сърцето,че не мога да помогна. След като се върнахме от консултацията поспа и то доста цели 3 часа,това не ми се е случвало дори през първите 40 дена. Днес също заспа в 9:30 и все още спим. Вземам да се притеснявам чак. Вече сме 6.900кг и 65см наддала е 650гр. Доки каза да не бързам със захранването, Алекс наддава добре и все още няма наложителна нужда от захранване. Каза ако искам да си подготвя пюренцата по 2бройки от морков;тиква;пащърнак;ябълка. На следвсщата консултация ще обсъдим повече нещата тогава ще сме на 5м. Мисля да започна към 5м и половина захранването, ако до тогава Алекс наддава добре. При нас е много ветровито и не смея да я изкарвам, но се замислих ако сложа дъждобрана на количката дали няма да я предпази по-добре? newsm78 дори не съм го разпечатвала още  Embarassed  

# 107
Вчера ми направи впечатление , че повечето мами навън бяха с дъждобрани, после включих защо са ги сложили..ама се сетих късно и беж към вкъщи , че щеше да ни отнесе вятъра. Мисля , че той е добра идея.

# 108
  • Русе
Много духа при нас! Че и един студен вятър, а сутринта като водих каката на ясла нямаше, напичаше слънцето и си викам, че ще направим една хубава разходка....Че е със сополи и не смея много да я мотая навън. Вече три вечери заспива за 30-тина минути и после се започва едно мрънкотене.... зъби ли са, скок в растежа ли е, от сополите ли...не знам ама не ми харесва !Дано мине, че буди голямата пък тя спи малко в яслата и е сърдита...съвсем ще ми побелее косата. И тук слагат дъждобрана във вятър, но аз някак не искам май да я запарвам.. Но май по-добре от колкото без разходка.

# 109
  • България
При много ветровито дъждобрана е решение,стига да стои отдолу и да не иска да го носиш Laughing
Нашата кака отначало голям рев,неискаше дъждобран.После като почна да разбира й обяснявах,че ще й направя къща и й беше забавно.Имало е случай в топло време да реве:искам къщааааа и да ходим с дъждобран Joy

# 110
Аз имам допълнителен сенник, който дърпам надолу, като е ветровито, така отдолу влиза въздух и не се спарват.

# 111
  • Стара Загора
Снощи малкия много трудно заспа,че и връща храна няколко пъти.Към 00.24се събуди и почна да реве.Почнах да го галя и се успокои.Дано да е частен случай,че не стига,че през деня не спи за по някакви си 20-30мин се приспиване в количката сумати време ами и остава и през нощта да не спи и мога направо да се гръмна.Напоаледък и през деня е много неспокоен.Преди можеше след като поспи в количката на разходката да се разхпдим, А сега в момента в който се събуди и се почва едно мрънкане и реване.Лекарката каза я понеделник,че уж няма наченки на зъби.Обаче не спира да си пъха пръстите и да се чеше с тях.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 17:27 от maksimka

# 112
Ние бяхме цели два часа навън Simple Smile Първо беше спокоен в количката и любопитстваше,но след 45 минути сепочна мрънкане и рев. Порева,докато стигнем усибно място за спиране,разнасях го и след това почна мрънкането за сън. Заспа в количката на връщане,но като спряхме в двора,ужким още да поспи на въздух и веднага се ококори. Но все пак важното е,че издържа повече от час в количката,което си ерекорд.

# 113
Снощи малкия много трудно заспа,че и връща храна няколко пъти.Към 00.24се събуди и почна да реве.Почнах да го галя и се успокои.Дано да е частен случай,че не стига,че през деня не спи за по някакви си 20-30мин се приспиване в количката сумати време ами и остава и през нощта да не спи и мога направо да се гръмна.Напоаледък и през деня е много неспокоен.Преди можеше след като поспи в количката на разходката да се разхпдим, А сега в момента в който се събуди и се почва едно мрънкане и реване.Лекарката каза я понеделник,че уж няма наченки на зъби.Обаче не спира да си пъха пръстите и да се чеше с тях.
С такъв пронизителен рев се буди и Огнян тези дни,но определено при него е проблем с корема. Инфакола добре му действа и спи спокойно. Днес след разходката като го кърмих и забравих да му дам Инфакол и се почна на 20-тата минута събуждане с писък. Успокоявах,държах ръчичка,коремче и като му дадох Инфакол,въпреки че след това не съм го кърмила и заспа дълбоко. Доста усилия положих с всякакво шумкане,за да го разсъня за баня и ядене,че иначе ще ми се ококори наспан по никое време. Сега заспа и се надявам да имаме спокойна нощ.

# 114
А това с дъждобрана... какъв е смисъла от разходката,ако се сложи дъждобран? Нали ужким на въздух? Влагата,която се случва под дъждобрана не е най-доброто нещо за децата. Ако е,защото мама вече я хващат лудите вкъщи и е въпрос на живот и смърт да разнообрази,разбирам,то това е полезно и за детето,за да му е полезна после мама,взела глътка въздух Simple Smile Ама иначе не виждам смисъл.

# 115
  • София
Явно всички сме имали една неспокойна нощ ... Моят син също се буди на два пъти - първия път в 1 ч. , заспа бързо. Вторият път в 3,30 и откарах близо час докато го приспя. И после в 7,30ч. си беше кукуряк  Laughing
Наистина, спа доста през деня, но едва ли е от това. Вече почвам и аз да си мисля, че са зъби.
Днес пак откарахме 4 часа навън, но спа по-малко. Ще го видя тази нощ дали ще се буди. Дано не.
Спокойна нощ и на вас желая  Simple Smile

# 116
  • Плевен
Днес,  за разлика от вчера времето беше прекрасно,  а моят син ми ''взе шапката'' от спане. Нахраних го и в 1ч бяхме навън и щом го изкарах той почти веднага заспа.  Аз свърших всички набелязани задачи,  а той през цялото време спа.  Прибрахме се в 16ч като той продължи да си спи до 16:30ч,  след което се събуди и яде.  Баща му си дойде от работа и около 17:30ч пак излязохме за около час като малчо отново заспа навън.  Дано успеем и утре да откраднем малко слънчеви лъчи,  че нали го дават да нахлува студено вече.

# 117
Като гледам луната,идва пълнолуние,а от там и студено време. Така че наистина е добре да изконсумираме слънчевите часове максимално. Всички бебоци и мами да спят спокойно тази нощ,за да имат сили за нови подвизи утре Simple Smile

# 118
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам дали се избистриха очичките на вашите бебоци. Аз съм с тъмно кафеви очи, таткото е със сини. Очите на Теодора сивеят. Някои дни ми се струва, че потъмняват, други, че изсветляват.  Половината от близките ни мислят, че ще е със сини очи, другата - с кафеви. Нямам търпение да разбера. Отдавна е на АМ, защото нямах достатъчно кърма.

# 119
.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 10:56 от __Magi

Общи условия

Активация на акаунт