ЮНЧЕТО върти се вече, става палаво човече.

• 31 319
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам дали се избистриха очичките на вашите бебоци. Аз съм с тъмно кафеви очи, таткото е със сини. Очите на Теодора сивеят. Някои дни ми се струва, че потъмняват, други, че изсветляват.  Половината от близките ни мислят, че ще е със сини очи, другата - с кафеви. Нямам търпение да разбера. Отдавна е на АМ, защото нямах достатъчно кърма.
И на мен ми е интересно за цвета на очетата. Ние с тате й имаме тъмно кафеви очи,но нейните са ту сивеещи ту зелено сиви. Много интересно. Иначе и ние вече сме само на АМ,но няма да бързам със захранването.след месец и половина поне.иначе при нас постепенно отпада нощната закуска,като заспива веднага след баня към 20ч и спи до 5 или 7 сутринта с изключение на днес (събуди се в 2:30 яде и веднага заспа). Понеделник сме на консултация да видим как върви.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 03:38 от Sorenta

# 121
Момичета, при вашите бебоци на колко време е ходенето по голяма нужда? Бебка си беше изградила режим на през ден,но на последък го кара почти всеки ден,но и вече пие по 750 мл мляко дневно. Вие по колко хранения дневно имате?

# 122
  • Стара Загора
От доста време насам имаме пет хранения.В последното хранене включваме и ам.Малкият вчера добре ме подреди.Имам гърда твърда като камък и ме боли.Ще видим днеска с цедене и сукане дали ще се оправи.

# 123
От доста време насам имаме пет хранения.В последното хранене включваме и ам.Малкият вчера добре ме подреди.Имам гърда твърда като камък и ме боли.Ще видим днеска с цедене и сукане дали ще се оправи.
Ще се оправи.Аз не бих се цедила,ако бебока има желание дасвърши тази работа. Можеш да сложиш топлакърпа и с масаж да помагаш да слиза млякото. Важното е хубаво от всички страни да изцедиш бучките.

# 124
  • София
Maksimka сложи си зелево листо на гърдата без жилката на него, а ареола трябва да остане непокрит.
Снощи малкия беше много неспокоен. Събуди се с рев в 12:30, но се успокой бързо. После стана в 4 и отново в 5 като реално от 4 до 6 само дремуца. Вчера не беше акал, а се напъва горкия. Като пропуснем един ден много се изнервя.
Той яде по 6 пъти по 150 мл. АМ Фризолак.
Вчера времето при нас беше много хубаво и след като обядва си направихме една дълга разходка в парка. Днес още чакам да видя какво ще е.

# 125
  • Стара Загора
Толкова спокойно и дълго отдавна не ми се беше случвало да яде от тази гърда както тази сутрин.И после повръща от преяждане.Сега гърдата ми е по-добре.Вече няколко пъти ми се случва това.

# 126
Толкова спокойно и дълго отдавна не ми се беше случвало да яде от тази гърда както тази сутрин.И после повръща от преяждане.Сега гърдата ми е по-добре.Вече няколко пъти ми се случва това.
Това се случва по принцип,когато организмът очаква,че ще има нужда от повече мляко,но в крайна сметка то не се изконсумира. На мен ми се случва като направи голяма пауза през нощта. Ако по принцип я прави,компютърът ще знае,че няма нужда от свръхпроизводство и нещата се нормализират. Обаче като не е редовна тази голяма пауза и машината произвежда Simple Smile

# 127
  • Русе
Пратила съм тати и малка щерка да спя на слънце, ние сме легнали с каката. Дано докато стане още пече, е да не си остане само със сутрешната разходка. Беба тая нощ уж спа по-добре или поне както обикновено, дано е минал етапът с мрънкането. Очите й са си кафяви като моите, даже май един нюанс по-тъмни. Баща й вика маслинка Simple Smile Неговите са по-светло кафяви. Предполагам няма да се променят и като спра да я кърмя. Каката ни е от онези 10-20 %   - при двама тъмнооки родители да се роди синеоко дете. На моменти леко зеленеят, но са си сини. Такива бяха още на втория, третия ден след раждането. Като спря да суче само станаха по-ярки. Приятни слънчеви разходки, че от утре пак става студено...

# 128
  • Стара Загора
Той през деня почти не спи и като го сложа вечер да го кърмя и заспива на тази гърда.Предполагам,че му пуска по-слабо,защото после като го сложа на другата и си папа.Преди през нощта ми се препълваха гърдите,когато започна да увеличава интервалите на спане.Но още от болницата след раждането не я заобича тази гърда и това си е.Няколко пъти ме е докарвал до бучки я нея.Слагала съм зеле,мокри горещи кърпи,цедене.Днеска лесно се оправих.

# 129
  • България
И аз съм от тези 10-20% със сините очи Simple Smile Дъщерите и трите се родиха с моя цвят на очите.На каката на два месеца вече бяха тъмно кафеви.На малките се задържаха повече,но вече и те тъмнеят.Изобщо и трите приличат на баща си Simple Smile
Кошмарните будения на 15мин. през нощта продължават.Единствения по-дълъг сън имахме от 5до 7ч.

# 130
Той през деня почти не спи и като го сложа вечер да го кърмя и заспива на тази гърда.Предполагам,че му пуска по-слабо,защото после като го сложа на другата и си папа.Преди през нощта ми се препълваха гърдите,когато започна да увеличава интервалите на спане.Но още от болницата след раждането не я заобича тази гърда и това си е.Няколко пъти ме е докарвал до бучки я нея.Слагала съм зеле,мокри горещи кърпи,цедене.Днеска лесно се оправих.
При нас е подобно положението с едната още от раждането. Даже тя винаги е видимо по-голяма от другата,въпреки че гледам да я изсмуче докрай. Помагам с компресия,демек стискам от различни страни,иначе просто ще си откърти сладко Simple Smile

# 131
Мами, моя син както си счи започва да пищи, плаче и се събужда. Уж количките минаха, не сгъва крачетата както по рано. Бихме ваксина онзи ден, та незнам от това ли е или пък зъбче ни мъчи. Някой има ли представа? И още нещо да запитам, днес станахме на 4 месеца и дадох вода от преходна чаша на Томи Пипи 4+. Много му хареса, направо толкова вода наведнъж не е пил никога Simple Smile мислите ли че е рано?

# 132
И аз съм от тези 10-20% със сините очи Simple Smile Дъщерите и трите се родиха с моя цвят на очите.На каката на два месеца вече бяха тъмно кафеви.На малките се задържаха повече,но вече и те тъмнеят.Изобщо и трите приличат на баща си Simple Smile
Кошмарните будения на 15мин. през нощта продължават.Единствения по-дълъг сън имахме от 5до 7ч.

Ние се върнахме към вречето на коликите. Поне не са три часа рев и се понася от тази гледна точка,но човечето се мъчи. А и да дундуркаш 7 кила не е като да дундуркаш 4. Тази вечер като го разнасях в поза тигърче,за да заспи, имах чувството,че торба цимент нося,понеже се и отпуска като задрямва и става още по-тежък.
Все забравям да се похваля,че купихме люлеещ се стол за мен (не детски). Сам никъде не мога даго сложа. Родих се направо. Пак го разнасям,но често почивам на стола и не е като да седна на твърдо и да се разписука. Тази нощ така успях да го приспя,когато в 1 се събуди,цокна иреши,че е ден.Тази вечер пак така в крайна сметка след разнасянето заспа в мен в стола.Удобно ми е и за кърмене. Освен това е красив Simple Smile Бая място заема,но ми е все тая,защото вече ръце нямам,вените ми направо ще изскочат.
За сините очи-много ми се искаше Огнян да е с такива,защото баща ми,на който е кръстен,имаше страхотни сини очи,но явно черният ми ген от майка ми надделява отново. Иначе таткото е със светло кафеви към зелени очи. Моите обаче са много тъмно кафяви към черни.

# 133
Мами, моя син както си счи започва да пищи, плаче и се събужда. Уж количките минаха, не сгъва крачетата както по рано. Бихме ваксина онзи ден, та незнам от това ли е или пък зъбче ни мъчи. Някой има ли представа? И още нещо да запитам, днес станахме на 4 месеца и дадох вода от преходна чаша на Томи Пипи 4+. Много му хареса, направо толкова вода наведнъж не е пил никога Simple Smile мислите ли че е рано?
Щом му харесва и не се дави,значи изобщо не му е рано Simple Smile
При нас това пищене го има,проплаква също,свива крачета,когато вече леко се е разбудил иначе рязсо проревава,че чак подскачам като го чуя по бебефона.Иначе след ваксина е правил така,но само първия ден. Товане значи,че не може и сега при вас да е от ваксината. Паметта им вече е все по-дълготрайна.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 22:41 от Hipo

# 134
Щом му харесва и не се дави,значи изобщо не му е рано Simple Smile
При нас това пищене го има,проплаква също,свива крачета,когато вече леко се е разбудил иначе рязсо проревава,че чак подскачам като го чуя по бебефона.
И аз така си викам, бях я взела да я ползвам като започнем захранването, но не се сдържа  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт