Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 314
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Bristol
Аз сутрин в 7ам, заключвайки си колелото, се засичам с една жена на гарата и после заедно пътуваме във влака. Явно кара детето си на градина с колелото, има седалка прикрепена към колелото и винаги носи освен своята и една малка детска каска Simple Smile При нас забелязвам, че доста се увеличиха хората, които се придвижват с колела.

# 256
  • UK
Кокона, погледна ли в училищата? Някои праймъри и академии имат нърсърита към тях? Има и инфант скуулс, които приемат от 3 г. също. Моята дъщеря от януари я местя в градината към училището на батко и.

Не искаме към училищата, искаме дг, ние и без това, сме малки Wink
Да и мм тръгна с договор от бг , но от бг, посредник. Незнам, само споделих лични впечатления  Peace

# 257
  • UK
Аз сутрин в 7ам, заключвайки си колелото, се засичам с една жена на гарата и после заедно пътуваме във влака. Явно кара детето си на градина с колелото, има седалка прикрепена към колелото и винаги носи освен своята и една малка детска каска Simple Smile При нас забелязвам, че доста се увеличиха хората, които се придвижват с колела.

С две деца, няма как да стане с колело,  др е въпроса,  че и такова, не мога да карам  hahaha

За да ги запиша в листа на чакащите, трябва ли , отново да им пиша , имейл?
Аз сега попълвах формата им за кандидатстване , само newsm78

# 258
Ние сме от тези, на които агенциите грам внимание не обърнаха докато не пристигнахме  hahaha После няма отърване от тях.

Пътуваме с автобуса до градината 20-30 минути и още 10-на минути пеша. Така, че не е фатална липсата на кола/книжка. Свикна детето. Носим занимавки за автобуса, учи се на обноски Peace Вярно, идва ми нанагорно и пътувам час повече от/за работа, но не я заменям градината.Към училище не бих го записала по много причини.

# 259
  • постоянно
Моят съвет е  да  кандидатствате директно без посредници. Пращате си CV- то директно до компанията със cover letter .
Много компании не обичат да работят с агенции заради високите им комисионни .

Peace

# 260
За ММ шансът беше, че има кой да го препоръча. Има българин във фирмата, с когото ММ е работил в България. Той предложи на ММ да се пробва за работата. ММ прати СВ, мина интервю по телефона, поканиха го тук на интервю и го харесаха. Без перфектен английски, каквото и значи това. Скоро търсиха пак човек и питаха ММ няма ли някой подходящ колега в България. Та, Magill, ако имате тук бивши колеги, които са доволни от работата си, нищо не пречи да ги попитате дали не търсят хора при тях.

Кокона, не е толкова далеч април. Децата са ти малки, поне зимата да си изкарат у вас. Потърси групи за майки с деца към църкви или детски центрове /повтарям, знам/, за да си търсите контакти и децата, и ти. Детската градина... дано да ти хареса много като тръгнат, но вероятно ще имаш неприятни изненади.

# 261
  • By the river side
Нямаме познати, работещи в нашите сфери. Започвам да подготвям документи - актуализиране на CV,  превод на дипломи и препоръки. Много благодаря на всички, които взеха отношение.

# 262
  • На острова
Всъщност, има ли някой от Вас, който е бил нает за офисна работа без да е работил друго в UK?

Magill, Възможно е, да. Но трябва упоритост, търпение, предполагам и късмет. Моето СВ беше изцяло с български квалификации и един-единствен UK безплатен онлайн курс Customer Service.
Исках да работя на офис позиция и не мисля, че бих се примирила с нещо друго извън тази сфера, въпреки че бях кандидатсвала във всякакви магазини, пекарни, кафета и т.н. /никой не ми се беше обадил от там, точно заради overqualification според мен  Grinning/. Английският ми си мислех, че е отличен, но като почнеш да ходиш по английските фирми и разбираш, че далеч не е така  Mr. Green
Търсех си работа сама и ми отне около 4 месеца, а работата, която си намерих беше от CV-Library.co.uk. Започнах като office assistant и с течение на времето станах accounts assistant. Сега дори го и уча това.
Аз съм единствена чужденка, в изцяло английска среда, ако има значение.
Успех!

# 263
  • Bristol
Ох, кокона, две места за nursery  Money

Навсякъде се кандидатства. Директно към фирми, през агенти, работа на вашето ниво, работа под вашето ниво, работа над вашето ниво. За временна работа като контрактори или за постоянна. Както писаха по-горе, трябва да си упорит.
В началото диплома и референции не трябват. Едва след като се мине интервю и си одобрен, HR ще поиска диплома и детайлите за връзка на гарантиращите за теб. Поне такъв е моят опит тук. Технически и менаджерски позиции с assistant пред тях, наистина са добър старт, ако се окаже проблем липсата на опит в UK.

# 264
Здравейте! Можете ли да споделите по кое време на годината е най-добре да се търси работа в Англия за човек, който тепърва ще пристига?

# 265
  • Варна
Сега заради Коледа има много допълнителни работни места. Временни, но трупаш местен опит Wink По фермите пък пролетта набират работници.

Как се справят седмокласниците в High school? Моята много и харесва, но на мен ми липсва комуникацията с учителката. Опитвам се по оценките, които има на тестте да определя къде какво и куца Wink

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 16:22 от Борикс

# 266
  • След завоя в дясно
Борикс- и аз съм така. Онзи ден ме изненадаха с картичка по пощата, справил се добре на теста по Немски и затова ми пращат картичка (поздравителна ли newsm78) Laughing с немски замък отпред, а отзад учителя собственоръчно написал резултата на теста, и че е доволен от показаните резултати. Да си призная честно имах много стресиращ емоционално ден тогава и картичката ме накара да се усмихна Heart Eyes
Това ми е най- близката среща с учителите засега Laughing

# 267
  • Cambridge, UK
RIOS, каква работа? учител, IT, продавач, събирач на поръчки в Теско, чистач ... ?

# 268
RIOS, каква работа? учител, IT, продавач, събирач на поръчки в Теско, чистач ... ?

По-скоро за нискоквалифицирана работа имах предвид.

# 269
  • UK
Здравейте,
Ние си направихме кратка екскурзия до Милтън Кейнес видяхме къде ще работи и тати, силите ни стигнаха до мола, после се почна искам да ям, спя и тн Laughing та, следвашият път, повече.  Хареса ми, повече, от наше 'село', въпреки наличието на различни раси, определено хубав град. Още съм раздвоена, дали там, да се местя или да си останем, тук. Има време ще се мисли Wink
Аз от познати, все сэм чувала, че много работа излизала, напролет  Crazy
Незнам, дали и в действителност е така.

Общи условия

Активация на акаунт