Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 328
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Bristol
Той работеше първата година и бяхме ок. Но сега твърди, че не успявал с курсовите задачи, много по-натоварен бил и спря да работи... За сега сме се разбрали, през коледната и лятната ваканции пак ще работи, но през учебната година и Великденската ваканция, когато е усилената подготовка за изпитите, да не работи. Ще видим резултатите накрая, дано си заслужава  Crazy

# 286
Моля, ако има някоя майка в Манчестър за помощ относно избор на GP. Тези които намираме в близост до квартирата на синът ми, отказват да го запишат защото не е в техния район. За практиката в която има право да се запише отзивите не ни харесват. Така и не можахме да открием при кого още има право да се запише. Не вярвам да има само една възможност.  newsm78
Предполагам, че на лична ще е по-добре да ми пишете, за да не спамя темата.
Благодаря предварително!

# 287
Не съм в Манчестър, но...на райони са, трябва да сте в зоната която покриват, предполагам сте видели близките в сайта на nhs. Те и без това джипитата са безполезни, дават само направления за специалист , разгледайте и изберете най- малкото зло.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 21:08 от ٠•● Veggie ●•٠

# 288
  • Манчестър
Моля, ако има някоя майка в Манчестър за помощ относно избор на GP. Тези които намираме в близост до квартирата на синът ми, отказват да го запишат защото не е в техния район. За практиката в която има право да се запише отзивите не ни харесват. Така и не можахме да открием при кого още има право да се запише. Не вярвам да има само една възможност.  newsm78
Благодаря предварително!

Какво значи отзивите са зле? Нали не смята да прекарва всеки ден при ГП? Ако не е в района на клиниката, няма да го приемат.

# 289
Благодаря предварително!

Какво значи отзивите са зле? Нали не смята да прекарва всеки ден при ГП? Ако не е в района на клиниката, няма да го приемат.
Все пак от година е там и не се е записал никъде. Това е по мое настояване за всеки случай. Отзивите се отнасят за обслужването на пациентите, отношението на служителите на регистратурата/груби, липса на любезност и тн./ и да, точно поради причината, че може веднъж да му се наложи да отиде там, да не му се налага да се разправя с тях.
Благодаря на отговорилите.

# 290
Не съм в Манчестър, но...на райони са, трябва да сте в зоната която покриват, предполагам сте видели близките в сайта на nhs. Те и без това джипитата са безполезни, дават само направления за специалист , разгледайте и изберете най- малкото зло.
Да, в сайта на NHS търси. По пощенски код излизат доста, но при по- подробно разглеждане се оказва, че не обслужват този район. Ако може да намери по- скоро районите и практиките които ги обслужват ще е много полезно. Но по този начин не може да открие информация за Манчестър.
Все пак ще продължим да търсим информация и дано открием нещо. Благодаря!

# 291
  • Манчестър
Да, в сайта на NHS търси. По пощенски код излизат доста, но при по- подробно разглеждане се оказва, че не обслужват този район. Ако може да намери по- скоро районите и практиките които ги обслужват ще е много полезно. Но по този начин не може да открие информация за Манчестър.
Все пак ще продължим да търсим информация и дано открием нещо. Благодаря!

Според мен нещо правите грешно...ако от NHS му излизат клиники по пощенски код, значи това му е района.
Няма начин да му излизат за район , пък да не може.

# 292
  • Манчестър
Благодаря предварително!

Все пак от година е там и не се е записал никъде. Това е по мое настояване за всеки случай. Отзивите се отнасят за обслужването на пациентите, отношението на служителите на регистратурата/груби, липса на любезност и тн./ и да, точно поради причината, че може веднъж да му се наложи да отиде там, да не му се налага да се разправя с тях.
Благодаря на отговорилите.

По принцип не знам да има клиника с не любезен персонал, пък дори и да са мазните им двулични физиономии. Как така хем не е регистриран, хем знае,че са нелюбезни, хем може да му се наложи да се разправя с тях. Клиниката е да си вземе час ако има проблем, да посети ГП и да следва насоките и евентуално лечение.
Местните доктори не обясняват повече отколкото трябва, нито пък обичат пациенти дето са изчели интернет и едва ли не са с готова диагноза.

Кой е пощенския код?

# 293
  • UK
Ave, в нашата 'поликлиника' да кажем, има най-долу, коментари от пациенти.  Някое са доста груби в изказа си. А, най-близката ни, буквално на крачки от нас, за наш 'късмет', от януари 2016 не приема нови пациенти, тя, щем не щем, се записахме там, където приемат в др край на града. Нещо супер неудобно за мен, като с две и то, малки деца.

# 294
Jhbd, нека обиколи близките практики и пита дали покриват неговия пост код. Предното ми ДжиПи беше буквално през две улици и се оказа че не съм им в района, посъветваха ме да пиша до мениджъра на практиката и направиха компромис и ме записаха при тях. Нека се поразходи сина ти и на място добие впечатление. За записване ще му трябва доказателство за адрес , предполагам, знаете  Peace

# 295
Здравейте момичета, искам да ви питам нещо и да ми дадете съвет:

За подаване за Английски паспорт за дете, тябва да се подпише от 2 реферии- единият да е с британски паспорт, а другият - should be a professional who has engaged with the child in a professional capacity.
Въпросът ми е за вторият човек- ако  2рият реферии е лекар, познава детето, което е на 2 год, но лично, като приятел, но не му е бил лекар- ще направят ли проблем в home office? И биха ли направили проблем на този лекар?

Притеснява ме изречението- who has engaged in professional capacity.

Ще съм ви благодарна за коментарите.
Мерси

# 296
# 297
2К наем, ужасно #Crazy На мен толкова ми е месечната заплата, а уж съм на добре платена работа #Crazy

# 298
  • След завоя в дясно
kokona20- позвъни на практиката, която е близо до вас, възможно е вече да приемат, моя позната която работи в тази сфера ми сподели преди известно време, че вече нямат право да връщат пациенти ако са им в района, не знам обаче дали тази информация е актуална.
 future74-моят съвет за да ти е мирна главата да намериш референт, който професионално да е свързан с детето. Може ЛЛ, health visitor, midlife, може и учител (на моите директорката на училището им ги подписа)
 jhbd-моят съвет е да се запише, хубави лоши ако има нужда не дай си боже не вярвам да го оставят без да го погледнат. Също така винаги може да ги смени ако реши по късно, вече като е по наясно с обстановката.
Merry- баща ми и той това ми казва, най-големите разходи по децата са от тинейджърските години до университета... да са ни яки д-петата Laughing

# 299
  • UK
Ell Благодаря.  Да, ше ги посетя лично, макар в страницата им, още да стои, това съобщение.
Аз вчера, незнам, къде са рових да чета, но сякаш и аз, нещо подобно, мернах, като информация.

Общи условия

Активация на акаунт