Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 165
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нормално е да се пита Simple Smile
Блу аз пък мисля, че не нужно да се сплашват хората с лични мнения кое е на ниво и кое не. Споделяме кой какъв опит има, не е нужно да квалифицираме. Нека хората, които тепърва дойдат сами да определят дали им харесва или не и какво е нивото на услугите.

За самолетните билети се шегувах Simple Smile

Да се допълня, може да е полезно на някой Simple Smile нали питах как стои въпроса с хелт визитъра когато се смени адреса. Вчера ми се обади новата хелт визитър и ще дойдеда се запознаем в понеделник. Получих писмо и с графика на юестата и часовете за консултация.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 18:31 от Илейн :)

# 676
  • Bristol
Като говорите за самолетни билети, мъжът дава зор да купуваме за лятото. Гледал той, че Wizz имали намаление и проверил Полетите от Бристол. За август месец, само с ръчен багаж по 200 на калпак. Но пък KLM пак от Бристол с прекачване в Амстердам с включен багаж 130. Та съм в дилема и се изкушавам да им тегля една на Уиз.

# 677
  • Оптимист по принуда
Кожодери са Уиз. Изобщо не ги харесвам. Райън са ни супер, но защо е толкова скъпо до П-в не знам. Преди се понасяше.

# 678
Мери, съчувствам ти. Дано е за пръв и последен път! Имах преди години същото кошмарно изживяване и няколко часа после имах чувството, че ще ми се откачи ченето.

Понякога, надявам се няма да работиш по празниците и да се заразиш с малко коледно настроение!
Успех с къщата! Сигурна съм, че и вашата ще се появи на пазара. Има достатъчно време до май, но дано не се наложи да чакате толкова! Да минат празниците и ние подновяваме търсенето.

Мисля всички теми и мнения са важни. Има много хора, които само четат без да пишат и колкото повече мнения по дадена тема има, толкова по-полезно би било това за тях. Peace

# 679
  • London
Но пък KLM пак от Бристол с прекачване в Амстердам с включен багаж 130. Та съм в дилема и се изкушавам да им тегля една на Уиз.

Мери, аз също гледах оферта на КЛМ, но от Лондон и там не беше включен багажа. Моля те, кажи къде точно да гледам дали е включен багажа, че може аз да не довидяла ... Cry

И да се допълня ...
Подготвихте ли вече менюто за Коледа и Н.Година ?
Аз вече съм в пълен ступор.
И ако веднъж чуя думата "П–Ъ–Р–Ж–О–Л–И" ще четете в новините, че една "луда" е отстреляла съпруга си с пушка за едър рогат добитък !!!!

# 680
За Бъдни вечер стандартни постни гозби и питка. За Коледа заек със сарми в гърне. ММ иска да правя баклава, но се разбрахме да е след Коледа:)

Купихме на бебка 2 подаръчета за празника и стига.

Обаче аз съм рожденничка другата седмица и не съм измислила с какво да се почерпим Simple Smile

# 681
Ave, ще се радвам ако съм помогнала. Ако имаш нужда от допълнителна информация, не се притеснявай и питай. Успех!

За Бъдни вечер ще си направим традиционно 7те постни ястия, а на Коледа ще сме на гости в приятели и ще занесем 3-4 неща от нас.

# 682
  • Варна
Някой специалист по пътуването с влак да има желание да си поговорим на лични, че да не занимавам всички с моите опити да пътешествам с влака Wink Искам да си купя билети за след 8 месеца, но нещо не ми позволява сайта  newsm78

# 683
  • Манчестър
Като говорите за самолетни билети, мъжът дава зор да купуваме за лятото. Гледал той, че Wizz имали намаление и проверил Полетите от Бристол. За август месец, само с ръчен багаж по 200 на калпак. Но пък KLM пак от Бристол с прекачване в Амстердам с включен багаж 130. Та съм в дилема и се изкушавам да им тегля една на Уиз.

Аз ако съм хич няма да му се чудя , KLM директно избирам. Ама провери,че това е цената с багажа...

# 684

Подготвихте ли вече менюто за Коледа и Н.Година ?
Аз вече съм в пълен ступор.
И ако веднъж чуя думата "П–Ъ–Р–Ж–О–Л–И" ще четете в новините, че една "луда" е отстреляла съпруга си с пушка за едър рогат добитък !!!!

Мога да ти пратя още един такъв  hahaha
За Бъдни вечер ще правя лучник, бобена салата, салата цвекло и ябълково руло за десерт. Искам да избягам от традиционното, защото ММ не яде пълнени чушки, аз не ям сърми и то на боб всяка година може ли?! ooooh!
На Коледа вече ще има пуйка, руска салата, баница и за каквото още остане време.

Борикс, и мен ме интересува. Ще се радвам да споделите опит. Само чувам митове за някакви много евтини билети, но така и не ги намирам никъде on line дори месеци предварително. Имало някави трикове с няколко билета вместо цял (например. от А до Б, от Б до В, вместо директно А-В) и така за 10-на паунда някои прекосяват цяла Англия почти.

# 685
  • Манчестър
Някой специалист по пътуването с влак да има желание да си поговорим на лични, че да не занимавам всички с моите опити да пътешествам с влака Wink Искам да си купя билети за след 8 месеца, но нещо не ми позволява сайта  newsm78

Билети за влаковете се продават само 12 седмици напред.

# 686
Хахаха, аз съм от тия дето само четат и рядко пишат.

Илейн, на коя дата си? И аз съм другата седмица, на 22ри Laughing, бебка ми беше на 5ти Grinning

Моята трапеза съм я оставила на свекито, сега ни е на госто. То май цялата кухмя съм и я оставила, включително и дневното меню на бебето. Simple Smile

При нас сняг няма, за последно видях сняг преди 4г когато се прибирахме в Бг през Януари, дори не прехвърча. Но то донре, защото ако падне дори един сантиметър, ще има голяма шаш и паника. Зимата тая година е донре, но и мин декември юай ме беше много студено. Нямам кой знае какви спомени за времето, бях с новородено тогава, но ми се струваше ок. И после като почнаха тия бури, не искам да си спомням. Дано тая година няма толкова  Confused

# 687
Ронка на 23 съм Wink

# 688
  • York
Понякога, надявам се няма да работиш по празниците и да се заразиш с малко коледно настроение!
Успех с къщата! Сигурна съм, че и вашата ще се появи на пазара. Има достатъчно време до май, но дано не се наложи да чакате толкова! Да минат празниците и ние подновяваме търсенето.
Почивам на 24-ти и после цял 25-ти съм на работа, а за 26-ти не знам точно кога, но със сигурност работя едно минимум 8 часа  ooooh!

За Бъдни вечер традиционните пости, а за след това каквото съпужието измисли и сготви  Mr. Green
Най - вероятно пържоли  Joy Joy Joy

# 689
  • Bristol
Cheeky monkey, ти сега ме вкара в размисъл, дали добре съм видяла офертата. Пак ще гледам и ще пиша.

От Бристол до Лондон като се пътува, по-евтино излиза да се вземе Бристол-Дидкот, Диткот-Лондон. Обаче хватката е да се качиш на влак спиращ в Диткот, ако не спира, билетът е невалиден и могат да те чарджат отново пълната сума. Не е необходимо да слизаш. По принцип влаковете са много скъпи и още ще им вдигат цената следващата година  Money Въпреки това са пълни, народът много пътува!

Общи условия

Активация на акаунт