Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 158
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Срокът за издаване на ЕЗК е две седмици, но вместо нея, от РЗОК можете да си извадите удостоверение, което е за срок от два месеца. Издава се веднага с/у лична карта и платени здр. осигуровки.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 13:51 от LU4IQ

# 661
  • York
Изиджет пуска от юни линия Гатуик - Варна, 3 пъти седмично. Погледнах произволни дати в лятната ваканция, харесаха ми цените.
Една идея по добри са цените, но на мен летището ми е съвсем неудобно. Лутън ми е на 3 часа и нещо с кола, Гатуик сигурно над 5 часа с трафика около Лондон  Rolling Eyes
Но се надявам това да се отрази на цените на уиз  Peace

# 662
Европейска здравна карта се вади за около три седмици от ДСК и важи една година. Временна европейска здравна карта се вади от НЗОК/РЗОК и важи три месеца. Готова е за ден-два.

# 663
  • UK
Благодаря ви, за насоките, около времето. Знам, за тези сайтове, питах по принцип. Колкото до здравеопазването, мнението си е лично и на база опит, такъв.  Същото е мнението ми и по отношение на образованието, тук. Какво да се прави,  колкото различни хора, толкова и мнения Peace

# 664
  • Bristol
Какво да се прави,  колкото различни хора, толкова и мнения Peace
До това заключение стигнахме преди няколко страници  Rolling Eyes Моля ви, нека поне до следващата тема да не го предъвкваме пак.

# 665
Какво да се прави,  колкото различни хора, толкова и мнения Peace
До това заключение стигнахме преди няколко страници  Rolling Eyes Моля ви, нека поне до следващата тема да не го предъвкваме пак.
  Е какво друго, училища, здравеопазване, помощи и отново и отново  Party

# 666
  • Истински се вижда само със сърцето.
Самолетни билети от време на време Wink

# 667
  • Оптимист по принуда
Това е съвсем нормално. Включват се нови хора, темите ги вълнуват. Дразнещо е само, когато не са прочели поне 1ва стр или най-малко да са прочели нещо в гугъл..

# 668
  • Bristol
Новите е нормално да попитат, но старите муцуни пак да го предъвкваме в същата тема, малко странно ми се вижда. Както и да е, сега няма и затова да спорим, надявам се  Laughing

Аз минах процедура по повторно запълване на каналите на един зъб вчера и още го чувствам  Rolling Eyes  Над два часа бях закована на зъболекарски стол вчера. Дано този път процедурата да е успешна  Praynig

# 669
  • Оптимист по принуда
Новите е нормално да попитат, но старите муцуни пак да го предъвкваме в същата тема, малко странно ми се вижда. Както и да е, сега няма и затова да спорим, надявам се  Laughing

Аз минах процедура по повторно запълване на каналите на един зъб вчера и още го чувствам  Rolling Eyes  Над два часа бях закована на зъболекарски стол вчера. Дано този път процедурата да е успешна  Praynig
Peace
Ох, запълване на канали направо ме ужасява  Confused. Дано е успешно.

# 670
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мери, стана ми зле само като си представих, дано е успешно!

# 671
Направо на първа страница на следващата нова тема да се пише с големи букви за какво е позволено да се говори в темата, да се разкара всичката друга информацията, вкл. и така важните подправки и толкова.

Ако на новите им отговаря само Памперс, вероятността да се разочароват тук е голяма.

Мислех да си изтрия поста за Изиджет, но предполагам те са си направили проучване и са преценили, че линията си струва.

# 672
  • Bristol
След два часа с отворена уста се чудех, дали ще успея да я затворя успешно накрая  Mr. Green

# 673
  • York
Напоследък въобще не съм в настроение, дори и подаръци още не съм купила  ooooh!
Гледам за къща, но всяка нова, която излезе на пазара е с по - висок наем.  Money А е препоръчително преди Май да се изместим....

# 674
  • Оптимист по принуда

Мислех да си изтрия поста за Изиджет, но предполагам те са си направили проучване и са преценили, че линията си струва.

Hug Колко пъти съм се включвала с промоциите на авиолиниите, последно и аз бях задавала 'градински' въпрос, но не се отрази. Всеки да си пише каквото иска. На някого ако му се отговаря, да го направи. Свободен форум.

Общи условия

Активация на акаунт