Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 169 770
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
 Отново съм аз   Embarassed
Някой който е минал по този път !
Както споделих на 13.6 ми направиха абразиото ,два дена ,три нямаше нищо и от вчера пак се появи този път нещо кафеникаво светло .Не ми прилича на кръв ,но все пак нещо нямаше 2-3 дни и пак   Cry
Незнам ,чета ,чакам резултатите да излезнат и се побърквам от неизвестното  Sad
Моля някой да се вкючи ,ако е имал същия проблем  Praynig

# 196
  • Пловдив
Както споделих на 13.6 ми направиха абразиото ,два дена ,три нямаше нищо и от вчера пак се появи този път нещо кафеникаво светло .Не ми прилича на кръв ,но все пак нещо нямаше 2-3 дни и пак   Cry
Мен ме предупредиха,че :  ,,Възможно е да се получи вагинално кървене, което да продължи до 10 дни"
затова се дават и болничните.При мен бе около 7 дни -зацапване.Правих абразио преди 5 години някъде.

# 197
  • Пловдив
Отново съм аз   Embarassed
Както споделих на 13.6 ми направиха абразиото ,два дена ,три нямаше нищо и от вчера пак се появи този път нещо кафеникаво светло .Не ми прилича на кръв ,но все пак нещо нямаше 2-3 дни и пак   Cry
Незнам ,чета ,чакам резултатите да излезнат и се побърквам от неизвестното  Sad
Моля някой да се вкючи ,ако е имал същия проблем  Praynig
Мен ме предупредиха,че :  ,,Възможно е да се получи вагинално кървене, което да продължи до 10 дни"
затова се дават и болничните.При мен бе около 7 дни -зацапване.Правих абразио преди 5 години някъде.
Благодаря ти от сърце ,че се вкючи ! bouquet bouquet bouquet
При мен беше спряло и за туй се притесних ,а още и не са излезли резултатите от абразиото .
Чакам и се моля дано всичко да е добре  Praynig Praynig Praynig !!!

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 15:01 от bubanka

# 198
Моля някой, който е пил Ремифемин, да сподели мнение и опит. Преди 6 месеца влязох принудително в критическа - след хистеректомия - и 40 дни след това започнах да пия по рецепта от лекуващия лекар. Наистина горещите вълни са доста слаби и редки, но мисля, че на мен ми предизвиква наддаване на тегло, както дословно пише в бележката към лекарството. Трябваше да го пия 6 месеца, но на своя глава го спирам, защото това е единственото лекарство, което пия, и няма други причини да не мога да отслабна. А не е като да не полагам усилия.

# 199
  • Бургас
Tiger Lily ,не казвам,че не може да е от лекарството,но е много по-вероятно да е от принудителната менопауза.И аз съм оперирана на 29 годишна възраст.До тогава винаги бях около 50 кг,никога повече,дори през бременността качих около 12 кг,които за месеци свалих.След премахване на матката и яйчниците качих до 85 кг.Сега съм 69,но едва ли ще отслабна пак до 50.

# 200
Не е много утешително това, което разправяш, но все пак ти благодаря. Ще ми бъде интересно като изчезне действието на лекарството - след около 2 седмици - дали ще се чувствам по друг начин.

# 201
  • Бургас
Дано не напълнееш повече.Ти преди колко време си оперирана?

# 202
Прочети по-горе. Не съм напълняла,освен 2-3 кг, което не е кой знае какво, проблемът е, че не отслабвам. Освен това след операцията гърдите ми "спаднаха" за моя най-голяма радост, защото съм голям размер, а сега е по-зле отпреди, като втасало тесто, с извинение, са, което ми говори за хормонална атака. Аз и без друго съм на средностатистическата възразст за критическа, така че към операцията подходих с оптимистични очаквания и не съм страдала за нищо загубено, пък и децата ми са големи. Ама съм се заинатила да отслабна; ти колко време след операцията отслабна?

# 203
  • СОФИЯ
Без да пия нищо и без промяна в храненето, след влизането ми в менопауза за три години качих 12кг. Правих диетата на Ваня Червенкова миналата година и свалих с триста зора около 6кг. Имам чувството, че пълнея от въздуха и си го обяснявам единствено с менопаузата и спирането на цигарите.

# 204
  • Бургас
Ох,и аз пълнеех от въздуха.Имам жесток колит,заради който по цели дни не ям когато е зле.После съм на супичка от пиле,варено пилешко, варени картофи ,ориз.Никакви мазнини,нищо пържено,рядко шоколад и други глезотии.И въпреки това пълнеех.
Едва сега отслабнах малко, горе-долу седем години след операцията.
За гърдите-аз бях много зле след втората операция,толкова бях отслабнала,че гърдите ми приличаха на печени чушки.До третата операция мъничко напълнях и не беше чак толкова зле.Единственото хубаво на напълняването ми е,че гърдите ми се оправиха.Сега все още изглеждат добре.

# 205
  • Пловдив
Да се отчета :
Днес ми излезнаха резултатите и няма нищо т.е. няма карценом  Praynigза това за което се съмняваха .
Но все още имам едно такова кафеникаво и от време на време и кърваво течение .
Незнам до кога може да продължи  Sad

# 206
  • СОФИЯ
Радвам се, че всичко е наред.  Hug
Консултирай се с доктора за това зацапване.

# 207
  • Пловдив
Радвам се, че всичко е наред.  Hug
Консултирай се с доктора за това зацапване.
Благодаря !!! bouquet
Ще изчакам ,да видя дали няма да спре  Praynig

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 22:04 от bubanka

# 208
  • тук, на мястото си
Моля някой, който е пил Ремифемин, да сподели мнение и опит. Преди 6 месеца влязох принудително в критическа - след хистеректомия - и 40 дни след това започнах да пия по рецепта от лекуващия лекар. Наистина горещите вълни са доста слаби и редки, но мисля, че на мен ми предизвиква наддаване на тегло, както дословно пише в бележката към лекарството. Трябваше да го пия 6 месеца, но на своя глава го спирам, защото това е единственото лекарство, което пия, и няма други причини да не мога да отслабна. А не е като да не полагам усилия.

Аз пих Ремифемин, но само 10 дни и сама ги изхвърлих. Сутрин ми беше зле от тях, чувствах се подута и ми се повдигаше. До килограми не стигнах.
 От 9 години съм в менопауза и сякаш всяка следваща година е все по зле. За теглото няма да говоря, че то вече ми се свършиха думите -и да седя, и да спя, и да дишам все дебелея. Ужас! А през последните две години има моменти, особено вечер,  когато толкова много съм гладна, че се плаша.

jb66, радвам се за теб, че всичко е наред!

# 209
Благодаря за мнението. Все пак ми се щеше някой, който по-продължително време е пил Ремифемин, да сподели впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт