Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 172 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • СОФИЯ
На опаковката препоръчват по 2. На мен лекар ми препоръча 2000 мг, което са 4. С една капсулка нищо не би трябвало да си усетила. Аз го пия вече няколко години. Понякога прекъсвам за месец. Просто защото не съм го купила. Иначе няма и да го спирам. Навик ми стана вече. Като мине време, в което не съм го пила и нещо започва да ме чопли.

Наистина не почувствах никакъв ефект. Значи трябва да го купя отново и да пия повече капсули .  Peace

# 331
Аз го пия от няколко месеца и отслабнах.Мъжа  ми   помислил,че пия хапчета за отслабване  Simple Smile На кожата ми също се отрази добре ,спря да се лющи ,и не е толкова суха,тенът ми се избистри. При мен почна да действа след месец и половина. Преди него пих витекс и го спрях заради много странични ефекти.Пия го за ПМС.
Ако не е много лично, би ли споделила какви са страничните ефекти,  които си получила от Витекса?
  Силни болки в гърдите,и половин час след като го изпия буквално се обливах в пот ,кожата ми пареше и ми избиваха червени петна.Разрових се в интернет ,и в руски форуми намерих жени със същите оплаквания Питаха защо пише,че няма странични ефекти,но доколкото разбрах се срещат много рядко.Аз пиех този https://static.framar.bg/thumbs/6/products/wild_yam_naturs_way.jpg
Ама ти си пила див ям, не Витекс. Различно е.
Вярно ям пих. Сега видях,че съм писала витекс Преди да пиша четох нещо за витекса ,и затова съм сгрешила.

# 332
Няма какво да загубиш, освен 16—18 лв Simple Smile

# 333
Уточнявайте грамажа, за да няма недоразумения. Масло от вечерна иглика у нас се продава от по 500, 1000, че дори и 1300 мг при различните производители.
Една капсула от 1300 мг е почти равна на 3 от 500 мг...

# 334
  • СОФИЯ
Уточнявайте грамажа, за да няма недоразумения. Масло от вечерна иглика у нас се продава от по 500, 1000, че дори и 1300 мг при различните производители.

Да, това е много важно!!!!

# 335
  • Пловдив

Да, това е много важно!!!!
Ей сега ще видя какво пише на мойте .
Еми да пише 500 мг и ми казаха от аптеката ,че мога да пия х 3

# 336
  • София
Добре и аз започвам вечерната иглика!

# 337
  • на острова на мечтите
Благодаря много за съветите. Ще си го закупя възможно по-скоро. А междувременно ще следя тук за резултати.

# 338
Здравейте,на 48 год. съм , цикълът ми от една година е непредсказеум,идваше  ми на 36-37 дни ,друг път  два пъти в месеца , друг път го няма по  един-два месеца ,нямам топли вълни  и други неразположения. освен депресия ,която овладях с антидепресант от 10 месеца. Чудя се дали да не посетя гинеколог за профилактика и  ли още да изчакам .Какво мисли те Вие!

# 339
Добре е веднъж в годината да се прави профилактичен преглед. Не разбрах от написаното кога си ходила.

# 340
Не съм ходила няколко години ,за съжаление.нямах проблеми и затова....

# 341
Не съм ходила няколко години ,за съжаление.нямах проблеми и затова....

На профилактичен се ходи без проблеми.
Чудя се как има жени да не ходят с години? Rolling Eyes

# 342
И аз мисля че профилактика трябва да има задължително - една цитонамазка,  едни хормони да ви пуснат , поне да сте сигурни че не е в тях проблема. Но аномалии в цикъла въз основа на нервност , напрежение , смяна на сезони, промяна в килограми и други е нещо обичайно. Просто при профилактика трябва  да стане ясно дали няма нещо друго обезпокоително.

# 343
Дори без аномалии в цикъла пак се ходи профилактично.
Аз не помня да съм прескочила година без преглед. Все без оплаквания.

# 344
От месец и нещо се чувствам уморена и отпаднала. Споделете какви витамини сте пили и дали са имали ефект.
Пих геритамин и за известно време живнах, сега съм си купила фоливит феро - хранителна добавка с малко количество желязо, фолиева киселина и витамин б12. Но я пия само от 2 дни.
Рекламират магнезия, че е срещу отпадналост и умора. Някой пил ли е? Аз пих през пролетта, но не ми действаше добре на стомаха, затова го спрях. Чудя се да го почвам ли пак.

Общи условия

Активация на акаунт