Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 169 706
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Спокойно, не се дебелее от него, изпробвано с гаранция.
Дори на тази страница https://herbamedicabg.com/masloto-ot-vecherna-iglika-e-ot-polza-za/ пишат:
"Вечерната иглика и отслабването

В наши дни маслото от Вечерна иглика се прилага при спазването на диети, тъй като активизира изгарянето на мазнините в тялото."

# 316
Аз го пия от няколко месеца и отслабнах.Мъжа  ми   помислил,че пия хапчета за отслабване  Simple Smile На кожата ми също се отрази добре ,спря да се лющи ,и не е толкова суха,тенът ми се избистри. При мен почна да действа след месец и половина. Преди него пих витекс и го спрях заради много странични ефекти.Пия го за ПМС.

# 317
  • СОФИЯ
Ми, значи аз съм най-големия карък както винаги..... ooooh!

# 318

Ако е това, http://www.multipharm.eu/product/1319/prim-oil-prim-oyl-maslo-ot … lika-100kaps.html  взимала съм го преди години някъде за 3, 4 месеца. Тогава точно взех да пълнея. Така и не разбрах дали беше от него.

_re_ge и аз бях с ниско кръвно, но нещо взе да се покачва периодично около 140 /горна/ долната си стои на 70 или 75. Не винаги разбира се. Казаха ми, че е на нервна почва. Сърдечната докторка ми обясни, че в менопаузата стават такива аномалии.

Това си мислех и аз че е един от симптомите които показват че вървя към менопауза. Обаче пък хормона ми беше съвсем в норма дори в средата на да е висок или нисък. Опасявам се че  май май кръвното и сърцебиенето  може да е на нервна почва.

Това примойл да взема да го пробвам и аз че нещо дори със строг хранителен режим едвам успявам да си удържа килограмите.

# 319
Аз го пия от няколко месеца и отслабнах.Мъжа  ми   помислил,че пия хапчета за отслабване  Simple Smile На кожата ми също се отрази добре ,спря да се лющи ,и не е толкова суха,тенът ми се избистри. При мен почна да действа след месец и половина. Преди него пих витекс и го спрях заради много странични ефекти.Пия го за ПМС.
Ако не е много лично, би ли споделила какви са страничните ефекти,  които си получила от Витекса?

# 320
  • Вила Великула
Аз съм доволна от прим ойл. Косата никога не ми е била толкова жива и гъста, въпреки че пия лекарства от които има доста косопад. Пия го от  2 години. Вълните ми намляха чувствително. Доволна съм. Не мисля, че се дебелее от него.

# 321
  • Пловдив
Ох ,успокоихте ме !
Започнах да го пия х 3 на ден  и след месец ще споделя .
Аз да ви кажа и др.неща си правя и пия .
Скоро в П-в на пазара за мед раздаваха едни сиропчета .
На мен ми хареса и питах как и  взех и аз да си правя .
Всяка сутрин преди кафето си бъркам 1 ч.л ябълков оцет ,1ч.л пчелен прашец но млян и около 2 лъжици ч.мед.
Това си го бъркам в бурканче и като се разтопи малко меда прибавям вода на вкус ..
Действа ми добре ,ако иска някой да пробва .
Само нз дали ще е добре за стомаха ?

# 322
Да, то си пише, че пчелният прашец облекчавал негативните симптоми на менопаузата. Добре че подсещаш, че и с опитност.Simple Smile

# 323
Против косопад?

# 324
Ако не е много лично, би ли споделила какви са страничните ефекти,  които си получила от Витекса?
  Силни болки в гърдите,и половин час след като го изпия буквално се обливах в пот ,кожата ми пареше и ми избиваха червени петна.Разрових се в интернет ,и в руски форуми намерих жени със същите оплаквания Питаха защо пише,че няма странични ефекти,но доколкото разбрах се срещат много рядко.Аз пиех този https://static.framar.bg/thumbs/6/products/wild_yam_naturs_way.jpg

# 325
  • Вила Великула
Казвам, че лекарство, което пия по друга причина причинява косопад, но от както пия прим ойл нямам такъв проблем-даже косата ми е доста по-добре от преди.

# 326
Ми, значи аз съм най-големия карък както винаги..... ooooh!
И аз имам неприятен опит с тази добавка, макар и в друга насока.

# 327
  Силни болки в гърдите,и половин час след като го изпия буквално се обливах в пот ,кожата ми пареше и ми избиваха червени петна.Разрових се в интернет ,и в руски форуми намерих жени със същите оплаквания Питаха защо пише,че няма странични ефекти,но доколкото разбрах се срещат много рядко.Аз пиех този https://static.framar.bg/thumbs/6/products/wild_yam_naturs_way.jpg
Ама ти си пила див ям, не Витекс. Различно е.

# 328
  • СОФИЯ
Ох ,успокоихте ме !
Започнах да го пия х 3 на ден  и след месец ще споделя .
По три на ден /Прим Ойл/??? Така ли ти казаха  newsm78
Аз пиех само едно на ден  Rolling Eyes

# 329
На опаковката препоръчват по 2. На мен лекар ми препоръча 2000 мг, което са 4. С една капсулка нищо не би трябвало да си усетила. Аз го пия вече няколко години. Понякога прекъсвам за месец. Просто защото не съм го купила. Иначе няма и да го спирам. Навик ми стана вече. Като мине време, в което не съм го пила и нещо започва да ме чопли.

Общи условия

Активация на акаунт