Спешно ми трябва най-добрата къна

• 16 521
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Според мен си направи някоя терапия във фризьорски салон. Може и по-евтино да ти излезе от всичко изброено до тук. Последните няколко пъти си правих Pro Fibre и според мен има ефект, защото на първата терапия бях с продуктите за третирата коса (зелената серия), а сега съм с розовата серия. И не е да си пазя косата и се боядисвам и я обработвам топлинно. Simple Smile

# 31
Според мен си направи някоя терапия във фризьорски салон. Може и по-евтино да ти излезе от всичко изброено до тук. Последните няколко пъти си правих Pro Fibre и според мен има ефект, защото на първата терапия бях с продуктите за третирата коса (зелената серия), а сега съм с розовата серия. И не е да си пазя косата и се боядисвам и я обработвам топлинно. Simple Smile
Точно терапия в салон няма да и излезе по-евтино. Отделно, че няма да е особено ефективна. Една опаковка къна, дори скъпата мароканска /в жълтата опаковка показана в предишни постове/ е 9 лв, но с нея ще се къносаш 5-6 пъти, ако си направиш комбинация от готовата смес  за кестенява коса /7 лв/ , за цвета който търси тя. Вярно е че къната няма да възстанови косата, която вече е увредена, но обвива косъма с тънък филм, косата е предпазена и стои по-плътна и здрава, едновременно с това не вреди на новоизрастналата коса, а дори я подхранва. Казвам го от личен опит. Разбира се, че тя трябва сама да избере какво ще направо по въпроса. Моето лично мнение е, че се е ориентирала правилно, като с къната просто ще позакрепи косата за момента, докато израстне и се отреже увредената.

# 32
Къната няма да даде този резултат при силно третирана коса

# 33
И аз така си мисля, приятелката ми е фризьорка и съм останала с впечатление като цяло гилдията им отрича до някъде каната. Много пъти съм я питала дали да не използвам кана, но тя никога не ми е давала. За това предложих тератията, аз не мисля, че каната ще може да скрие лошото състояние на косата. Това е същото като да имаш проблемна кожа и да използваш покривен фон дьо тен, проблемът ще е скрит, но ще си личат неравностите по кожата.

# 34
И аз така си мисля, приятелката ми е фризьорка и съм останала с впечатление като цяло гилдията им отрича до някъде каната. Много пъти съм я питала дали да не използвам кана, но тя никога не ми е давала. За това предложих тератията, аз не мисля, че каната ще може да скрие лошото състояние на косата. Това е същото като да имаш проблемна кожа и да използваш покривен фон дьо тен, проблемът ще е скрит, но ще си личат неравностите по кожата.
Много фризьорки се опитват да лансират теорията, че къната едва ли не ще ви развали косата. Логично, за тях не е е изгодно да ползвам къна. Лошото състояние на косата при мен къната го скри идеално, съща така ми подхрани косата достатъчно, за да израсне дълга и здрава косата, каквато не бях имала от години. Въпрос на гледна точка е какво да се използва. Не смятам никого да убеждавам. Имам много "приятни" спомени от "професионални" грижи за косата ми, така че - не, мерси!

# 35
Много фризьорки се опитват да лансират теорията, че къната едва ли не ще ви развали косата. Логично, за тях не е е изгодно да ползвам къна. Лошото състояние на косата при мен къната го скри идеално, съща така ми подхрани косата достатъчно, за да израсне дълга и здрава косата, каквато не бях имала от години. Въпрос на гледна точка е какво да се използва. Не смятам никого да убеждавам. Имам много "приятни" спомени от "професионални" грижи за косата ми, така че - не, мерси!

А безцветната къна може ли да се използва върху боя и дали ще и промени цвета и ще има ли ефект? Защото бях решила да пробвам, с цел подхранване, но както вече споменах моята приятелка е твърдо против.

# 36
Много фризьорки се опитват да лансират теорията, че къната едва ли не ще ви развали косата. Логично, за тях не е е изгодно да ползвам къна. Лошото състояние на косата при мен къната го скри идеално, съща така ми подхрани косата достатъчно, за да израсне дълга и здрава косата, каквато не бях имала от години. Въпрос на гледна точка е какво да се използва. Не смятам никого да убеждавам. Имам много
"приятни" спомени от "професионални" грижи за косата ми, така че - не, мерси!

А безцветната къна може ли да се използва върху боя и дали ще и промени цвета и ще има ли ефект? Защото бях решила да пробвам, с цел подхранване, но както вече споменах моята приятелка е твърдо против.
Може. Дъщеря ми се изрусява и съответно косата и се нуждае от подхранване. Ползваше касия след всяко изрусяване. Не се е отразило по никакъв начин на цвета. Тя нанасяше предимно в корените, но така или иначе не можеш да опазиш останалата коса.

Общи условия

Активация на акаунт