Отслабване – 16-годишна

• 22 133
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
  • MI
Направо снимка да дава и ще кажем дали има или не.
И да й кажем, че няма пак няма да ни повярва. Ще реши че сме стари и не разбираме.  Laughing

# 166
Ами стари сме  Mr. Green
Помните ли колко отдавна бяхме на 15?  newsm78

# 167
  • MI
Ами стари сме  Mr. Green
Помните ли колко отдавна бяхме на 15?  newsm78

Cry Cry Cry Отдавна. Но като се замисля не ща да съм пак на 15, овен ако не съм със сегашния акъл. Много бях загубена и неориентирана.

# 168
Направо снимка да дава и ще кажем дали има или не.
И да й кажем, че няма пак няма да ни повярва. Ще реши че сме стари и не разбираме.  Laughing

Може, ама може и да повярва.
Те на 15 все гледат другите как изглеждат. Ох, таз каква голяма коса има, защо нямам и аз такава, пфу таз няма корем, пък аз как съм щръкнала и т.н. Все се гледа в чуждата паничка. Mr. Green

# 169
Срам ме е да кача своя снимка но си измерих:талията ми е 97см,ханшът е 87 днес вечерята ми беше малко по-късно от обичайното беше 20часа по принцип гледам да вечерям преди 20.00,но понякога не успявам,а вечерята ми беше печено месо със зеле,и си нарязах един морков днес не съм яла хляб.За утре сутринта си взех сурови микс семена(4 вида) мисля да ги накисна за една нощ в кисело мляко. newsm78

# 170
Срам ме е да кача своя снимка но си измерих:талията ми е 97см,ханшът е 87 днес вечерята ми беше малко по-късно от обичайното беше 20часа по принцип гледам да вечерям преди 20.00,но понякога не успявам,а вечерята ми беше печено месо със зеле,и си нарязах един морков днес не съм яла хляб.За утре сутринта си взех сурови микс семена(4 вида) мисля да ги накисна за една нощ в кисело мляко. newsm78
Може просто да махнеш главата, щом не искаш да те виждаме  Mr. Green
Няма проблем. Щом не искаш недей.
В твоя случай талията и корема са почти еднакви сантиметри. Реално няма очебийната разлика за която толкова говориш.
Но самите размери ми се струват повечко наистина.
Спортуваш ли?

# 171
Не еднакви, ами даже талията е по-голяма от ханша!
Не е добре това.

# 172
Наистина много се извинявам!Объркала съм местата им имах предвид,че ханшът е 97,а талията е 87 Sick Whistling Sad

# 173
Наистина много се извинявам!Объркала съм местата им имах предвид,че ханшът е 97,а талията е 87 Sick Whistling Sad

Ахаа  Laughing
Ами действай тогава. С постоянство, правилно хранене и спорт ще влезеш във форма.
Избягвай и пържените неща.

# 174
  • MI
Момиче, пак не си обядвала, ще те бия вече!  #Cussing out И къде го измисли тоз корем при тези мерки и то на 14 като още не ти се е доразвил ханша?!

# 175
Момиче, пак не си обядвала, ще те бия вече!  #Cussing out И къде го измисли тоз корем при тези мерки и то на 14 като още не ти се е доразвил ханша?!
Съжалявам !Днес съм решила да ям сурови семена микс с кисело мляко за закуска,но не знам после какво и кога да ям. Thinking Може да хапна от вчерашната вечеря която беше печено месо със зеле и да си нарежа някакъв зеленчук,следобед ябълка и вечертя ще бъдем на гости при баба и не знам какво ще ям. Rolling Eyes Close Twisted Evil

# 176
Чудех се дали да пиша и сега ама нещо не се стърпях  Mr. Green
Как може да съветвате момичето да прави само коремни преси, че така щял да и се прибере корема и след 1 месец щяла да стане плоска като дъска? Вие сериозно ли си мислите, че нещата се случват просто така, само с едни коремни преси? Дори и хранителния и режим изцяло да е паснал на организма и това няма как да се случи. Ако се тренира само корем - ще си стегне коремните мускули, които са под мазнините, а те няма и да се помръднат. А прекомерните коремни преси дори могат визуално да разширят пояса Ето статия
Също както и само с кардио упражнения не може да се направи такова тяло.

Моето мнение е, че всичко е въпрос на баланс - както при храненето, така и в тренировките. На мен това ми помогна да сваля излишните кг.

Съвета ми към двете момичета е - приемайте повече протеини - яйца, извара, котидж сирене, риба, ядки, спанак, броколи...в интернет има информация колкото искате - дори и на български език. Четете!

# 177
Чудех се дали да пиша и сега ама нещо не се стърпях  Mr. Green
Как може да съветвате момичето да прави само коремни преси, че така щял да и се прибере корема и след 1 месец щяла да стане плоска като дъска? Вие сериозно ли си мислите, че нещата се случват просто така, само с едни коремни преси? Дори и хранителния и режим изцяло да е паснал на организма и това няма как да се случи. Ако се тренира само корем - ще си стегне коремните мускули, които са под мазнините, а те няма и да се помръднат. А прекомерните коремни преси дори могат визуално да разширят пояса Ето статия
Също както и само с кардио упражнения не може да се направи такова тяло.

Моето мнение е, че всичко е въпрос на баланс - както при храненето, така и в тренировките. На мен това ми помогна да сваля излишните кг.

Съвета ми към двете момичета е - приемайте повече протеини - яйца, извара, котидж сирене, риба, ядки, спанак, броколи...в интернет има информация колкото искате - дори и на български език. Четете!
Тук никой не е казал да правя само коремни преси,както и аз не падам от космоса и съм прочела доста информация в интеренет.Решила съм да правя от тренировките на Руми! Naughty Wink

# 178
  • MI
Айнщайн, браво  Hug Месо със зеленчуци (зеле) е супер, само свикни да ядеш по малко и често, а не наведнъж много. Калориите може да са същите, но не е същото за тялото ти. Така ще си забързаш метаболизма и няма да наддаваш от всяка хапка.

# 179
Преди да обядвам направиш една тренировка за начинаещи на Руми (доста се изморих Rolling Eyes Embarassed Cry ) и след това обядвах това което ми беше вечеря и мисля след това да изям една ябълка към 15-16 часа  newsm78
П.п Опитах се да кача снимка,но не се получи трябвало да е някъде в интернет  Embarassed #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт