Отслабване – 16-годишна

• 22 173
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Елора, ти си голям и разумен човек неуместно е да очакваш, че ще изкажеш мнение и то веднага ще бъде прието и следвано. Последният ти пост е неумесно груб и неприятен.

# 76
Байкова взема по 50лв.

# 77
Момичета, то всички искаме да помогнем но ми се струва че от толкова много съвети ошашкахме момичето и го объркахме  Crazy
На 16 не познавам много момичета /т.е нито едно/ дето преди да пази диета ходи да си мери инсулина и при ендокринолог. На 16 започваш с диетите и искаш бързи резултати. Готов си да гладуваш, липсва постоянство и люшкащите емоции често те водят в хладилника. А и семейството като не я подкрепя е почти невъзможно.

Като ми кажата "забрави за тестените" и точно те ми се дояждат неконтролеруемо Mr. Green. На 16 нищо забранено няма за ядене. Все още са деца и растат.

Та макар да си мисля, че момичето няма да може си позволи финансово може би е добре да си плати на диетолог /на мен ми взеха 150 лв. за режим + 50 лв. за следене на резултати/. Няма как да слуша всички ни и трябва да има един ментор и някой който знае какво точно прави с хранителния режим.

Уф, права си. Забравила съм какво да си тийн. Ще поседя да и наливам акъл още малко.  Mr. Green

Викаш малко съм груба  newsm78 Абе може, понякога съм такава, но може и да се постресне така. Хубаво, омеквам засега.
Но на нея основния и проблем е с майка и. Тя щом няма подкрепа от нея, ще и е много трудно.
Представям си сега само ако купи черен хляб какво ще я прави.

love-me, а баща ти същия като майка ти ли е? Имаш ли някой друг близък роднина, който може да говори с нея. Освен лекаря.

Сега се сетих една история в Съдми на кръстопът. Там майката тъпчеше децата с боклуци. Едното дете се разболя от диабет. Бащата разбра, че ги хранят неправилно. Искаше от майката да готви по-хубаво, но тя не искаше. И накрая се разведоха. Съдът присъди на него децата.

# 78
А, то това с майката е малко теен история - мама е виновна за килограмите ...  Flutter Мама е пазила диета и е пострадала, значи иска да е слаба и едва ли е чак толкова хранително некомпетентна майка Wink

# 79
Викаш може и да преувеличава.
Дори и да готви разни тестени неща, тя винаги може да реши да не ги яде. Със сигурност не готви и само това. Като сготви манджорно, да не яде хляб. Да си направи салата.
Усещам я, че иска бързи резултати, но не осъзнава, че трайните резултати стават по-друг начин.
Може да се гласи за някой съученик.  Thinking

# 80
Иска да е харесвано и обичано момичето - напълно нормално  Hug

То от къде толкова знаем с тебе за храненето - щото сме и гладували и плодували и плюскали чак ушите ни да се веят през годините  Drunk

# 81
Авторке, започни поне на закуска и обед да се мъчиш а ядеш здравословно, щом ядеш пици, дюнери и закуски предполагам не си вкъщи? Вземай си салат, ядки, кисело мляко, сандвич с черен хляб и т.н., а вечер яж по-малко и без хляб... Виж съветите и на кака Сийка, много са разумни.
ДеВа  Hug
А с тази 90 дневна диета си разсипа стомаха една приятелка.  Sick  Не знам как е възможно, но лекаря й казал че не е и първия такъв случай.

Здравейте! Аз съм ученичка. Днес го карах на три малки ябълки и кисело мляко. Но такова страдане изстрадах.......  С една приятелка ще се запишем на фитнес.  Laughing Laughing вълнувам се.......
също и планираме да посетим център на herbalife  #Crazy newsm78

А вода пиеш ли? Минимум 2 литра ти трябват.
Защо се мъчиш не разбирам. Ябълки и мляко. Храна ти трябва, ама качествена.
herbalife  си е скъпичко. Не знам как ще навиеш майка си.

Здравейте!
Да, пия вода... е още не в тези количества, в които трябва. Днес около литър и нещо съм пила, просто повече не мога, чак ми стана лошо и едно блуткаво.... Но си поставих за цел утре да пия повече!  Laughing
За пари все още не сме говорили относно herbalife с приятелката ми но имаме спестени малко пари от стипендии.

# 82
  • MI
Авторке, не си давай парите за глупости. Храни се често по малко и здравословно, пий вода и се движи. След няколко месеца ще имаш резултат.  Hug Ззеленчуци яж по много задължително, сега колко често ги ядеш?

# 83
Няма смисъл. От толкова съвети тук за пълноценно хранене и спорт, момичето в крайна сметка реши да яде по три ябълки на ден и да си дава парите за вълшебна трева в хапчета.
Разотивайте се...

# 84
" Единствената й цел е да ме натъпче сутрин, обед, вечер и изобщо не иска да знае как се чувствам". Как става това с тъпченето на 16 годишна възраст? В този форум доста майки се чудят как да се справят със злоядите си 3-годишни. Майка ти  може да отказва да промени начина си на готвене, може да те изкушава с вредни вкусотии, но не може да те натъпче зорлем, още повече, че през деня не си пред очите й. Получи много и разумни съвети, но пак те тегли към гладуването (4 ябълки!!! Колко време ще издържиш така?) и чудотворните решения (хербалайф!).
Диетологът ....може да ти бъде от полза, но обикновено изготвят режим, който доста стриктно трябва де се спазва. Бих ти препоръчала първо да опиташ сама да ограничиш количеството и най-вече, да подобриш качеството на храната си. Ако не можеш да се справиш с това, едва ли ще се справиш и с направената ти специална диета.

# 85

То от къде толкова знаем с тебе за храненето - щото сме и гладували и плодували и плюскали чак ушите ни да се веят през годините  Drunk

Да.... Имам си и приятел (повече от приятел  Laughing ) Но той си ме познава още от 3/4 годишна. Той ще си идва на нова година. Страшно искам и да съм хубава до тогава. Тези цифри, които видях преди седмица и нещо просто...... сън не мога да спя. Никога не съм харесвала тялото си и докато съученичките ми се оглеждат  и снимат пред огледалото, мен ме е страх дори да се огледам в огледалото. Мразя да се снимам. Искам да изляза с къси гащи и потник, но сега мога ли? Ще приличам на анимационен герой в лошия смисъл......... Sad

# 86
Скрит текст:
Авторке, започни поне на закуска и обед да се мъчиш а ядеш здравословно, щом ядеш пици, дюнери и закуски предполагам не си вкъщи? Вземай си салат, ядки, кисело мляко, сандвич с черен хляб и т.н., а вечер яж по-малко и без хляб... Виж съветите и на кака Сийка, много са разумни.
ДеВа  Hug
А с тази 90 дневна диета си разсипа стомаха една приятелка.  Sick  Не знам как е възможно, но лекаря й казал че не е и първия такъв случай.

Здравейте! Аз съм ученичка. Днес го карах на три малки ябълки и кисело мляко. Но такова страдане изстрадах.......  С една приятелка ще се запишем на фитнес.  Laughing Laughing вълнувам се.......

Здравейте!
Да, пия вода... е още не в тези количества, в които трябва. Днес около литър и нещо съм пила, просто повече не мога, чак ми стана лошо и едно блуткаво.... Но си поставих за цел утре да пия повече!  Laughing
За пари все още не сме говорили относно herbalife с приятелката ми но имаме спестени малко пари от стипендии.

Не се насилвай в началото.
Какво мислиш за топлата вода сутрин на гладно?  Thinking
А за суровите ядки? Много засищат.
Как може да си даваш парите за глупости не знам. Всички тук знаем, че от диети се пълнее. Отслабваш, а после двойно. Стресираш организма и при следващото ядене той складира, защото си мисли, че пак идват гладни дни. Мисли си, че е военно положение.  hahaha

То лошо няма, всички искаме да ни харесват и обичат, ама да не бърза. Както се казва - хубавите неща стават бавно.
Знаем ние всичко. Минали сме през какво ли не докато ни уврът главиците.  Mr. Green

Скрит текст:

Да.... Имам си и приятел (повече от приятел  Laughing ) Но той си ме познава още от 3/4 годишна. Той ще си идва на нова година. Страшно искам и да съм хубава до тогава. Тези цифри, които видях преди седмица и нещо просто...... сън не мога да спя. Никога не съм харесвала тялото си и докато съученичките ми се оглеждат  и снимат пред огледалото, мен ме е страх дори да се огледам в огледалото. Мразя да се снимам. Искам да изляза с къси гащи и потник, но сега мога ли? Ще приличам на анимационен герой в лошия смисъл......... Sad
Чудесно, имаш си приятел. Ето ти още една причина да отслабваш здравословно.

# 87
Скрит текст:
ДеВа  Hug

Здравейте!

Не се насилвай в началото.
Какво мислиш за топлата вода сутрин на гладно?  Thinking
А за суровите ядки? Много засищат.
Как може да си даваш парите за глупости не знам. Всички тук знаем, че от диети се пълнее. Отслабваш, а после двойно. Стресираш организма и при следващото ядене той складира, защото си мисли, че пак идват гладни дни. Мисли си, че е военно положение.  hahaha

То лошо няма, всички искаме да ни харесват и обичат, ама да не бърза. Както се казва - хубавите неща стават бавно.
Знаем ние всичко. Минали сме през какво ли не докато ни уврът главиците.  Mr. Green

Скрит текст:

Да.... Имам си и приятел (повече от приятел  Laughing ) Но той си ме познава още от 3/4 годишна. Той ще си идва на нова година. Страшно искам и да съм хубава до тогава. Тези цифри, които видях преди седмица и нещо просто...... сън не мога да спя. Никога не съм харесвала тялото си и докато съученичките ми се оглеждат  и снимат пред огледалото, мен ме е страх дори да се огледам в огледалото. Мразя да се снимам. Искам да изляза с къси гащи и потник, но сега мога ли? Ще приличам на анимационен герой в лошия смисъл......... Sad
Чудесно, имаш си приятел. Ето ти още една причина да отслабваш здравословно.

Първата ми причина е, защото АЗ искам да се чувствам окей в кожата си и да не ме срам от себе си. А, втората причина е той....  Laughing Искам да съм красива и в неговите очи!!

# 88
  • MI
Авторке, до нова година няма как да махнеш много, но ще има резултат и ако си упорита. Спортувай, ако се стегнеш без да тежиш по-малко ще изглеждаш по-слаба. Но не гладувай, полза няма. Послушай за суровите ядки.

# 89
  • ... рееща се.
Аз бих внимавала със суровите ядки, здравословна храна са, но не означава, че нямат калории, плюс това са храна тип снакс, а със снаксовете лесно се прекалява.

Според мен докато не започнеш да си готвиш и планираш сама трудно ще ти се получат нещата.
Не е нужно да са някакви супер сложни ястия, важното е да се храниш балансирано и без боклуци. За училище можеш да си вземеш варени яйца + салата, сандвич от бъркани яйца + маруля, домат, краставица. За вечеря можеш да си изпечеш месо или хубава кайма на плескавица във фурната и т.н.
Тези километри, където ги вървиш, ги тичай. Отначало бавно, постепенно ще започнеш да бягаш по-бързо и по-бързо. И най-важното трябва да бъдеш постоянна. Не се отказвай при първата трудност.
Пускам ти и нещо надъхващо Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 22:53 от n.y.x

Общи условия

Активация на акаунт