Отговори
# 255
Скрит текст:
Сега прочетох, че трябвало да сгъвам бюлетината  Shocked
...
Къде го прочете?

В един новинарски сайт. Затворих го вече. Пишеше, че нямало да ми бъде валидна.
Трябва  да е поредната журналистическа глупост. Ако не е, ще има много малко реално валидни гласове  Joy
В съседната тема имаше дискусия за сериозните медии. Ето един пример за обратното. Имаш история на браузъра, ако не те затруднявам много, може ли да погледнеш все пак, че много ме съмнява изобщо да има чак толкова несериозна медия.
Като затварям всеки път мозилата, историята се трие автоматично. Не знам защо. Но или трябва да е vesti или новинар.
Извинявай, но аз просто не ти вярвам. Ти лъжеш.

Това може да го каже само човек, който лъже. Това че ти си такава, не прави другите автоматично като теб.
Нали се сещаш, че специално за някаква си Лиляна няма да седна да си губя времето и да търся пак същата новина. Можеш да отидеш в посочените сайтове и да потърсиш. Ако не те мързи де.

Лиляна, не си ли срещала опция в браузърите да не водят изобщо хронология?
Срещала съм. Аз просто не вярвам, че го е прочела в новинарски сайт - или си го измисли или го е прочела най-вероятно на място където е обичайно за тъпизми, например фейсбук.

А защо мислиш, че ми дреме дали вярваш или не.
А аз новини във фейс не чета. Но тъпизми в твоите постове често виждам.
Което е тъжно за учителка. Ти си такава, нали?

# 256
  • Ямбол
Не, не се сещам. Ето проверих, какво пишат vesti.bg : http://www.vesti.bg/bulgaria/kysata-biuletina-razkriva-za-kogo-s … glasuvali-6061399
От ЦИК обаче напомнят, че след поставянето на печата и откъсването на отрязъка от бюлетината, всеки избирател може да я сгъне още няколко пъти преди да я пусне в урната.
Никъде не се казва, че ще се зачете вотът за невалиден, ако не е сгъната втори път.
И така пишат всички големи новинарски сайтове.
Изводът, който правя, че лъжеш, е първо защото това не е официално в документите на ЦИК и правилата за избори и няма как някой уважаващ себе си сайт да напише подобна глупост и второ - достатъчно много пъти съм била свидетел на такива лъжи и вече ги разпознавам. Самият факт, че си измисли друга лъжа, потвърждава думите ми.
И понеже отправяш обвинение към постовете ми, че съдържат тъпизми, то сигурно ще намериш поне един такъв. Или просто няма с какво друго да се защитиш и бързо премина в атака.

# 257
Гласувах с отвращение за Тетка и съм погнусена от резултата и от тъпия избирател, който избра човек, който не може да върже две смислени изречения.

И аз  Joy
Гласувах за стабилност.....възможната стабилност...  newsm78
Друга няма да допуснат скоро... не трябва много да искаме... Wink Колкото - толкова...
Естествено, че съм като к.р  в коприва... Sunglasses

# 258
Зния, не се ли умори да гласуваш с отвращение? Аз май се Sad.

# 259
  • София
Змия, не се ли умори да гласуваш с отвращение? Аз май се Sad.

През последните години никога не съм гласувала на балотаж. Затова и отвращението ми още не е преляло чашата.

# 260
И аз не съм, но в този случай дори и не се замислих. ГЕРБ е далеч от дясна партия, така че ми беше все тая. Дано да не се подведат на изборите и да завърнат БСП, защото, тогава ще е гадно и дано да се появи някой, който да е приемлив за десните, а не Баце.

# 261
Не, не се сещам. Ето проверих, какво пишат vesti.bg : http://www.vesti.bg/bulgaria/kysata-biuletina-razkriva-za-kogo-s … glasuvali-6061399
От ЦИК обаче напомнят, че след поставянето на печата и откъсването на отрязъка от бюлетината, всеки избирател може да я сгъне още няколко пъти преди да я пусне в урната.
Никъде не се казва, че ще се зачете вотът за невалиден, ако не е сгъната втори път.
И така пишат всички големи новинарски сайтове.
Изводът, който правя, че лъжеш, е първо защото това не е официално в документите на ЦИК и правилата за избори и няма как някой уважаващ себе си сайт да напише подобна глупост и второ - достатъчно много пъти съм била свидетел на такива лъжи и вече ги разпознавам. Самият факт, че си измисли друга лъжа, потвърждава думите ми.
И понеже отправяш обвинение към постовете ми, че съдържат тъпизми, то сигурно ще намериш поне един такъв. Или просто няма с какво друго да се защитиш и бързо премина в атака.

Мне. Заглавието беше друго. И пишеше, че щяла да се счита за невалидна.
Много нагло и категорично обявяваш някого за лъжец. По-кротко с квалификациите. Тези ти тъпизми и друг път се забелязват. Говорят много мила.

# 262
  • Ямбол
Квалификации? Не. Това е констатация. Никъде в нета няма такава статия, новина, бележка, следователно констатацията ми е вярна - лъжа. За да опровергаеш думите ми, може да си спомниш част от текста и да потърсиш, но не го правиш, просто защото няма такова нещо.

# 263
Гласувах с отвращение за Тетка и съм погнусена от резултата и от тъпия избирател, който избра човек, който не може да върже две смислени изречения.
Да, не може , и да смята не може, сигурно  по милост е имал 3 на матурата в сградото. Знам от от сигурен човек, че и в казарма не влязал по болест- нещо вестибуларният му апарат не е бил наред. Laughing Laughing Laughing

# 264
Квалификации? Не. Това е констатация. Никъде в нета няма такава статия, новина, бележка, следователно констатацията ми е вярна - лъжа. За да опровергаеш думите ми, може да си спомниш част от текста и да потърсиш, но не го правиш, просто защото няма такова нещо.

Ама аз го написах душицо  Laughing
Прочети ми последния пост.
А статията може да е била изтрита.

# 265
  • Ямбол
О, сега била изтрита. Гугъл има кеш, но и там го няма.
Не знам дали разбираш колко е смешно това, което продължаваш да омазваш.

# 266
О, сега била изтрита. Гугъл има кеш, но и там го няма.
Не знам дали разбираш колко е смешно това, което продължаваш да омазваш.

За даскалка е тъжно, че не четеш с разбиране  Laughing
Написах "може"
А аз не се омазвам. Много добре знам какво прочетох.
И заглавието не беше като статията, която ти постна.
И ще продължа да го твърдя, а ти си продължавай с глупостите.

# 267
Аз още вчера, потърсих информация каквато каза, че си прочела, но колкото и да търсех не открих.
Тя не твърди, че не си го прочела, поне до колкото аз си спомням, а че си го прочела в тъпни като фейсбук.
Твърди си каквото искаш, но глупости в случая не прочетох от Лиляна, освен твърдо отстояване на тезата си, че го няма в сериозна медия. А ти по никакъв начин не можеш да го докажеш. Минимум двама човека - аз и тя сме ровили, да предположим, че и ти - и "ооо ужас - изчезна, няма я, но аз пък ще си го твърдя". Чудесно.

# 268
  • Ямбол
Е, добре де, кажи го това заглавие какво беше. Толкова време изгуби в последвали лъжи и замазвания, а можеше просто да ми затвориш устата с нещо конкретно. Гугъл е толкова услужлив, той не търси само в заглавия. Просто толкова упоритост при оправдаване на лъжа не бях срещала.

# 269
Самоцитирам се отново.

Мне. Заглавието беше друго. И пишеше, че щяла да се счита за невалидна.
Много нагло и категорично обявяваш някого за лъжец. По-кротко с квалификациите. Тези ти тъпизми и друг път се забелязват. Говорят много мила.

И ясно казах, че не съм го чела във фейсбук, но ти продължаваш да дрънкаш глупости. Кога ми беше в стаята, че видя?  Joy
Та кой лъже?
Да не искаш сега да ти възпроизведа точното заглавие и целия текст? Айде скрий се.

Общи условия

Активация на акаунт