Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2016/2017

• 32 139
  • 211
  •   1
Отговори
# 60
А дали излиза информация за точния брой братя и сестри, които приемат с предимство, без изпит?
НЕ! Това е топ тайна, както за бройката, така и за начина им на прием. Просто се подготете за несправедливости и форумни нападки, ако се осмелите да питате или изразите мнение.  Peace

НЕ мисля че е топ тайна! Миналата година класирането беше разделено и стана ясно кои деца са с прединство и кои не! Колко е бройката на тези с братя и сестри и колко е външния прием!

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 20:56 от Tatti

# 61
Предполагам, че ще актуализират правилата за прием заради проблема от миналата година. Следете сайта за новият прием 2017-2018. Но се подгответе, че Шилер ще обучава детето само ако е прието в училището и в Шилер.
Благодаря за уточнението  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Simple Smile Аз това го разбрах от миналата тема, но има много кандидатстващи, които може би не са наясно, че Шилер не прави класирането в училищата, с които работи и двете класирания са различни (  понякога  и проблематични Simple Smile ) . В 55-то също така има значение кога е подадено заявлението за кандидатстване при равни точки ( безумие според мен, но факт). Joy Joy Joy

# 62
А дали излиза информация за точния брой братя и сестри, които приемат с предимство, без изпит?
НЕ! Това е топ тайна, както за бройката, така и за начина им на прием. Просто се подготете за несправедливости и форумни нападки, ако се осмелите да питате или изразите мнение.  Peace

НЕ мисля че е топ тайна! Миналата година класирането беше разделено и стана ясно кои деца са с прединство и кои не! Колко е бройката на тези с братя и сестри и колко е външния прием!

Доколкото разбирам е било видно след класирането. Дали е била достъпна информацията предварително?

# 63
Когато в един форум/тема почнат да се трият мнения на едни потребители за сметка на други по някакви  безпринципни съображения, аз просто спирам да споделям информация. Четете си глупостите на шреки, щом ги намирате за интересни.

# 64

Доколкото разбирам е било видно след класирането. Дали е била достъпна информацията предварително?
А защо ви е нужна тази информация предварително?

# 65
Интересува ме естествено какъв е шансът за влизане.

# 66
  • Sofia
Миналата година бройките за външен и вътрешен прием бяха обявени предварително. Предполагам, че и тази ще е така. Нормално е човек да иска да си направи сметка за шансовете.

# 67
Благодаря за конкретния отговор.

# 68
Ами просто гответе детето не мислете за шансовете. . Ако има късмет и достатъчно добре е подготвено ще влезе ако не успее това което е научило със сигурност ще му е от полза!

# 69
Това е сложно за определяне, най-малкото защото не знаем още колко ще са външните кандидати, нито колко братчета и сестричета ще има тази година (Официално инфо няма да има за тях, но неофициална инфо ще се появи след 1-2 месеца). Например ако имат 100 места за подготвителен клас и имат 100 братчета и сестричета, най-вероятно няма да приемат външни кандидати. Аналогично, ако няма братчета и сестричета в този набор, ще приемат само външни.
В случай, че може да помогне, миналата година в 145то приеха около 60 братчета и сестричета и останалите около 30 допълниха с външни кандидати.  

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 15:37 от shrekie

# 70
Обявените от Шреки числя не отговарят на истината.

# 71

Кажи каква е истината, нали тази инфо не е тайна. Хората се интересуват от тази инфо, и така не си полезна.

Не е трудно да се намерят бройките, които са се обсъждали миналата година за 145то - 88 места, от които 50 за братя и сестри.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 15:40 от shrekie

# 72

Кажи каква е истината, нали тази инфо не е тайна. Хората се интересуват от тази инфо, и така не си полезна.

Ето я миналогодишната истина:
С предимство момичета 30 момчета 34
Без предимство момичета 37 момчета 32
Инфото го има в сайта на Шилер

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 15:54 от elena665

# 73

Ето я миналогодишната истина:
С предимство момичета 30 момчета 34
Без предимство момичета 37 момчета 32
Инфото го има в сайта на Шилер
Но това е за двете училища (145 и 55) заедно. Инфо има след класирането. Предварително нямаше такова. А хората се интересуват вече.

Приети в Шилер общи 133:  64 братчета/ сестричета + 69 външни,
от които в 145 ОУ: 99 приети в 4-те  подготвителни  групи с немски (45 момчета + 44 момичета) така че, който иска да съпостави двата списъка за да провери дали са около 60 братчета/ сестричета  и около 30 външни.

# 74
А и за да си прецените шанса правилно, сложете някакъв % деца, които не са издържали теста, няма ги в списъка на приетите, но все пак учат към Шилер. За да успеете детето, трябва да е изключително подготвено, да има голям късмет и дано да няма толкова кандидати след миналогодишните истории.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 21:49 от bybardyny

Общи условия

Активация на акаунт