Дългото чакане след трансфер 55

• 63 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Тя днес ли трябваше да пуска пак кръвен?

# 61
А на мен ми е притеснено за Стефи, дано се появи скоро да ни успокои.
И на мен, от онзи ден като писа, че се е засилило кървенето, само я мисля. Дано дойде да ни зарадва. Praynig

Тя днес ли трябваше да пуска пак кръвен?
Май днес беше  Rolling Eyes

# 62
Здравейте мили дами и аз ви желая успех (още ми е твърде рано да идвам тук при вас, но се надявам и аз да мина от тук), честито за новата ви темичка и много положителни чертички. Нека всички имате само успех с този последен трансфер направен до момента и да ви спрат мъките. Желая ви от все сърце по две бебенца както са ви ги имплантирали.  Hug Hug Hug

Те са трансферирани:) Еееех, ако бяха имплантирани....къде къде по- лесно щеше да е цялата история Peace

Електра, още от инсеминациите ми преди години ми е останал тик да си гледам салфетката след ВЦ Embarassed. Най- вероятно никога няма да се отърся от това Wink

Змийче, сънувах те, някви тестове ми размахваше newsm78
Хаха,ми то и аз тестове сънувам,не е мой,значи вашите са,с много цифри.Бах писала,че това сънувах в деня след моя тест Simple Smile

# 63
Здравейте момичета, излезе моят резултат, който е отрицателен. Успех на всички  Peace

# 64
Тедиии  Hug

# 65

[/quote]
Хаха,ми то и аз тестове сънувам,не е мой,значи вашите са,с много цифри.Бах писала,че това сънувах в деня след моя тест Simple Smile
[/quote]

Моят не е, определено:)

# 66
Теди, много съжалявам  Tired
Силно те гушкам  Hug Tired

# 67
Благодаря ви момичета  Tired Радвам се, че имам още замразени, но ме е страх какво предстои от тук насетне.  Sad

# 68
Теди, много съжалявам. Надявам се следващият опит да е успешен за теб  Hug

# 69
Iskra,

Ама защо  кръвен на 8-ми ден на 3-дневни- рано е . Shocked
Все едно е 6-ти ден на 5 дневни , тоест може да е деня на имплантацията.
За 3-дневни искат кръвен по-късно, на 13-14 ден.

# 70
Съжелявам , Теди  Hug

# 71
Предстои ти малко тъга,но само малко,защото трябва да се стягане за следващия трансфер.Предстои ни да се надъхаме,напериме и мотивираме,че следващия път ще успеем:)

# 72
Теди Hug
Дано още сега намерите правилния път с док и следващият трансфер да е успешен Praynig

# 73
Остана ми само да прелея имуновенин, за друго не се сещам. Знам, че Перси ще намери правилния път  Hug Благодаря за подкрепата, хубаво е да знаеш в такива моменти, че има някой, който е с теб  Hug

# 74
Здравейте мили момичета.
Моят първи инвитро опит приключи с биохимична бременност.
Кръвният тест на 14 ден от ЕТ е 10,7.
Успех на всички в сбъдването на мечтите,защото всички вие заслужавате да бъдете майки. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт