Дългото чакане след трансфер 55

• 63 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Усещането за МЦ е добро Wink А точно за изтръпване и опъване в долната част на корема имах чувство след трансфера и бях решила, че усещам как ембриончетата се имплантират и наместват. Така че и това приемам за добър знак Wink
А онзи ден имах толкова силно усещане като за пред МЦ, че ходих в тоалетната да проверя Mr. Green А вече кои седмици съм, ехеее...

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 09:18 от Elektra.13

# 46
Усещането за МЦ е добро Wink А точно за изтръпване и опъване в долната част на корема имах чувство след трансфера и бях решила, че усещам как ембриончетата се имплантират и наместват. Така че и това приемам за добър знак Wink
А онзи ден имах толкова силно усещане като за пред МЦ, че ходих в тоалетната да проверя Mr. Green А вече ми кои седмици съм, ехеее...
Дано всичко е наред  Hug

# 47
И аз много често имам усещането, че ми е дошъл цикъла и ходя да се проверявам  Blush Laughing

Ще бъде  Hug

# 48
Спокойно с тези ПМС:) Писала съм вече, с дъщеря ми до средата на 4 месец имах чувството, че ще ми дойде. Ни но- шпа, ни нищо не помагаше.

# 49
Здравейте момичета ,аз сутринта си направих тест ,който излезна отрицателн...(8ден след трансфера на 3дневни)от снощи ме спуква главата,сутринта станах с главоболие и викам чакай да направя един ,ама...уви..Нати,llck3 дано ни е на късмет тази дата 😘😘😘😘бих се радвала някой да ми каже какво хапче мога да пия....защото не издържам вече...

# 50
Спокойно с тези ПМС:) Писала съм вече, с дъщеря ми до средата на 4 месец имах чувството, че ще ми дойде. Ни но- шпа, ни нищо не помагаше.
Има и друго на моменти ме наболява силна остра болка долу ниско в дясно.А аз там съм изчистена нямам десен яйчник и тръба 😮

# 51
Здравейте момичета ,аз сутринта си направих тест ,който излезна отрицателн...(8ден след трансфера на 3дневни)от снощи ме спуква главата,сутринта станах с главоболие и викам чакай да направя един ,ама...уви..Нати,llck3 дано ни е на късмет тази дата 😘😘😘😘бих се радвала някой да ми каже какво хапче мога да пия....защото не издържам вече...
Ако си правила уринарен е много рано да ти отчете . За главоболието пий вода .Можело парацетамол , но в краен случай .  Hug

# 52
И аз много често имам усещането, че ми е дошъл цикъла и ходя да се проверявам  Blush Laughing
В началото по 2-3 пъти на ден проверявах Mr. Green

Здравейте момичета ,аз сутринта си направих тест ,който излезна отрицателн...(8ден след трансфера на 3дневни)от снощи ме спуква главата,сутринта станах с главоболие и викам чакай да направя един ,ама...уви..Нати,llck3 дано ни е на късмет тази дата бих се радвала някой да ми каже какво хапче мога да пия....защото не издържам вече...
За уринарен е прекалено рано, защо си причинявате това newsm78
За болка единствено и само парацетамол и не бива да се прекалява и с него.

# 53
Не,не пиклив си направих Станислава...

# 54
Не,не пиклив си направих Станислава...
На мен на 11ден пиклив беше отрицателен ,а кръвен 24,47.На тридневни ембриони днес мисля да си направя пак пиклив да видя и в петък кръвен пак.

# 55
Здравейте мили дами и аз ви желая успех (още ми е твърде рано да идвам тук при вас, но се надявам и аз да мина от тук), честито за новата ви темичка и много положителни чертички. Нека всички имате само успех с този последен трансфер направен до момента и да ви спрат мъките. Желая ви от все сърце по две бебенца както са ви ги имплантирали.  Hug Hug Hug

# 56
Nulina, много благодарим за подкрепата. Дано и ти скоро да се присъединиш към нас.
Стефи, пусна ли си теста, че всички те очакваме с нетърпение Simple Smile  Hug

# 57
Искре, рано е да отчете на тридневни,а и виж наистина Станислава.Не губи надежда.

# 58
Здравейте мили дами и аз ви желая успех (още ми е твърде рано да идвам тук при вас, но се надявам и аз да мина от тук), честито за новата ви темичка и много положителни чертички. Нека всички имате само успех с този последен трансфер направен до момента и да ви спрат мъките. Желая ви от все сърце по две бебенца както са ви ги имплантирали.  Hug Hug Hug

Те са трансферирани:) Еееех, ако бяха имплантирани....къде къде по- лесно щеше да е цялата история Peace

Електра, още от инсеминациите ми преди години ми е останал тик да си гледам салфетката след ВЦ Embarassed. Най- вероятно никога няма да се отърся от това Wink

Змийче, сънувах те, някви тестове ми размахваше newsm78

# 59
  • София
А на мен ми е притеснено за Стефи, дано се появи скоро да ни успокои.

Общи условия

Активация на акаунт