Дългото чакане след трансфер 55

• 63 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Пола,стискай,пък радостта няма да избяга,и на теб ще честитим.
Аз още чакам цикъл,че да правим хистерото,после трансферчето и пак да тръпна в очакване на тестчета.Всяка успяла ме зарежда с надежда Simple Smile
Змийче , силно ще стискам палци леко да минеш процедурите и да се видим в някоя друга тема ,вече  Praynig
Иначе аз си стискам шести ден вече  Heart Eyes

# 31
Хайде да цопна и аз в новата тема с въпрос 😞😞😞момичета...на 05ми беше трансфера,а одеве си изкарах ангелите ходих да пишкам на хартията нищо, а на гащите имах едно малко слузесто кафяво петънце колкото едно или две зърна ориз...много ми е притеснено,защото предния път нямах такова нещо..Станислава стискам палции 😘😘😘😘😘

# 32
Хайде да цопна и аз в новата тема с въпрос 😞😞😞момичета...на 05ми беше трансфера,а одеве си изкарах ангелите ходих да пишкам на хартията нищо, а на гащите имах едно малко слузесто кафяво петънце колкото едно или две зърна ориз...много ми е притеснено,защото предния път нямах такова нещо..Станислава стискам палции 😘😘😘😘😘
Благодаря ти Hug

# 33
Успех на всички!

# 34
Искра аз също имах такова нещо, незнам дали е нормално. Лично за себе си съм приела, че опита е неуспешен и дори съм начертала план за следващия, пускам само кръвен да затвърдя усещането и така... Успех, при теб може да е от имплантация, точно в тези дни се случва  Hug Peace

# 35
Искра може да е от имплантацията не се затормозявай  Hug ( моя ЕТ също беше на 05 ) пиши, когато има развитие.

# 36
Теди недей така с такава нагласа де  Heart Eyes Hug ilrck3 задължително..в петък ми е кръвния ,а сутринта мисля да пусна тест..рано е...но ме гони параноя с това,зърнесто зацапнане...стискам палци и на теб Hug

# 37
Ilrock3, Искра, ние сме с еднакъв трансфер на 5.10. Предлагам ви в петък групово да пуснем кръвни тестове, които ще са положителнии  Hug

# 38
Искре, дано това да е знак за имплантация,то не остана до петък.Дотук се очертава яка положителна група:)

# 39
Натали, Искра, мисля че ще има много бебета по едно и също време  baby_neutral (мен честно казано си ми е страх от резултата и май ще почакам още  Thinking )

# 40
Аз се чудя защо никой не пише, а то имало нова тема  ooooh!
Електра,  Hug Heart Eyes bouquet

Станислава, дано само нагоре да върви резултата  Hug
Авина, стискаме палчета  Hug
Натали, сигурна съм, че ще ни зарадваш  Hug
Стефи, как си, миличка  Hug

# 41
Жана, аз пък се чудех къде си Laughing Hug
Че очакваме скоро силен и положителен тестовалеж Simple Smile

# 42
Здравейте момичета вчера имах болки като все едно ми изтръпва матката и стомаха.Но днес имам по силни болки като мц и ,че всеки един момент ще ми дойде.Взех да се притеснявам вече 😢

# 43
Hug Heart Eyes
Ще бъде прекрасно  Praynig

Станиславче, пийни две но шпа и си легни  Hug

# 44
Hug Heart Eyes
Ще бъде прекрасно  Praynig

Станиславче, пийни две но шпа и си легни  Hug