Дългото чакане след трансфер 55

• 63 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Успех на всички чакащи !!!  Hug

# 16
Станислава,удвоено е!След два дена пак и се надяваме пак да е добре.

# 17
Станислава, стискам палци всичко да е наред. Натали, за теб както вече казах нямам никакви съмнения, нали получавам сигнали от кораба майка.
Аз утре съм на преглед и ако всичко е наред още този месец ще подновя "Радините" си вълнения тук.

# 18
Станислава и според мен след два дена се тествай пак и ще видиш, че всичко ще е на ред.
Е4elina, права си, че и при мен нещата се развиха добре, но до петък все пак съм със свито сърце.

# 19
Нали пише ,че от 48 до 72 часа ,а сега като си сметнах резултатите излиза ,че моя се е удвоил на 38. Thinking

# 20
Пак да кажа - не е казано, че нещата трябва да се случват като по учебник Peace

# 21
  • София/Севлиево
И аз тук, благодаря за новата тема  Hug Да е на късмет на всички чакащи

# 22
Здравейте и от мен в новата тема!  Grinning

Честита втора чертичка на Натали, пожелавам да се потвърди със стабилно чхг!

Станислава, бъди оптимист, резултата е нисичък, но пък се удвоява правилно. Пожелавам ти успех!  Praynig

# 23
На кой ден след ЕТ си направихте тест? Знам че се чака поне 14 дни... ама нетърпение  #Crazy

# 24
На 9-ти или 10-ти ден може да се направи кръвен, но трябва да си подготвена, че ЧХГ може да е нисичко.

# 25
На мен днес ми е 7ми ден на петдневни и пиклив ми показа. Но все пак в петък ми е 9ти ден и ще пусна кръвен.

# 26
Много се радвам за вас Натали, дано и на кръвния да имате мноооого висок резултат... а аз ще си почакам до понеделник baby_neutral

# 27
Успех на всички чакащи момичета и от мен!
Ще се престраша вече и аз да ръсна малко прашец, дано ви е на късмет Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 28
Цоп , под прашеца  Grinning
Като чета , колко рано се тествате , май и аз се съблазнявам , но ще изчакам до 11 ден . Шушулките ми са тридневни  Praynig

# 29
Пола,стискай,пък радостта няма да избяга,и на теб ще честитим.
Аз още чакам цикъл,че да правим хистерото,после трансферчето и пак да тръпна в очакване на тестчета.Всяка успяла ме зарежда с надежда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт