Дългото чакане след трансфер 55

• 63 827
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Здравейте да попитам един може би тъп въпрс, този прегнил за който говорите че се отчита при теста кога ви е поставен преди пункцията или след трансфер. Аз оставам с впечатление че имате прегнил след трансфер и се чудя ако е така, аз защо нямам  newsm78. Грешно ли съм разбрала или се изписва при определени случаи след трансфер?

# 406
Не се дава на всички, споко Simple Smile

# 407
Пух, не е задължително да имаш прегнил след трансфер, аз имам 4 трансфера и никога не съм имала, слаган ми е винаги само преди пункцията. По преценка на лекаря е и съвсем не е задължително.

Lubs,  Hug Потъгувай и скоро пак на старта! Няма място за отказване!  Peace

# 408
Lubs, много съжалявам  Tired Hug
D.M , за мен си с положителен резултат, не е нисък  Grinning, тихичко честито, дано в петък всичко е наред  Hug
Мони, наистина много висока стойност, дано всичко е наред  Hug
Змийче  Hug Heart Eyes, д-ра каза след две седмици, записах час за 08.11., дотогава ще карам на полусъединител  Laughing Confused от притеснение.

# 409
  • Sofia
Ок мерси за инфото 😃.
Lubs  Hug

# 410
Д.м. и Мони, тихичко честито. Сега  вижте след 2 дни дали се удвоява.
Мони високата стойност може да е от два или три. Колко ти трансферираха?

# 411
  • София
Тя е писала, че ембриона е 1.
Мони, не се шашкай. Всеки организъм реагира различно. Миналаа година имаше една девойка по същия начин - 1 ембрион и високо ЧХГ. Вече се радва на прекрасно момченце

# 412
Да, един ембрион ми трансферираха от ЕЦ и аз затова изпаднах в шах и мат.
 Nadin, вдъхваш ми надежда ♡
 Благодаря за подкрепата на всички, които ми отговориха.
Ще  направя още един кръвен тест, пък да видим... А до тогава ще си треперя   Praynig

# 413
Честито за хубавите резултати,момичета. Hug
Високото чхг освен многоплодна бременност може да значи и перфектно развиваща се едноплодна бременност. bouquet

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 00:21 от *Steffie*

# 414
  • София
По принцип може да означава и други неща, но за тях няма да мислим Simple Smile

# 415
Дано всичко е наред с Мони.
Историята познава какви ли не случаи.
Например знам за момиче,което при трансферирани два ембриона забременя с тризнаци.Едното се разделило и станали три малки принцеси. Grinning

# 416

Например знам за момиче,което при трансферирани два ембриона забременя с тризнаци.Едното се разделило и станали три малки принцеси. Grinning

Добро утро от мен, но това изказване на Стефи ме зарадва. Много хубаво нещо тризнаци, но тази мама после сигурно се е разчекнала милата, мене за две ме е страх (въпреки, че тайничко си ги искам колкото си ми сложат), а да не говорим за три броя. В три посоки с претнциики, ще стане много розово положението. Да са живи и здрави колкото и да са, какво да се прави. Това е дар от Бог. Успешен ен момичета  bouquet

# 417
Лиди,сигурно му е било трудно на момичето,незнам. Simple Smile
Но случая е показателен,че и от един ембрион пак могат да се получат близначета.

# 418
Не писах снощи, че ми беше трудно от телефона, а и бях навън. Но моя приятелка също имаше над 1000 чхг на 13-ти ден. Тя също беше с един трансфериран ембрион и се беше шашнала, но нито се беше разделил, нито имаше проблем. Просто наистина всеки организъм е различен Simple Smile

# 419
По принцип може да означава и други неща, но за тях няма да мислим Simple Smile
Какви други,може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт