Дългото чакане след трансфер 55

• 63 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
По принцип може да означава и други неща, но за тях няма да мислим Simple Smile
Какви други,може и на лични.
Моларна бременност.
ама не ти трябва да знаеш, наистина.

# 421
По принцип може да означава и други неща, но за тях няма да мислим Simple Smile
Какви други,може и на лични.
Моларна бременност.
ама не ти трябва да знаеш, наистина.

Какво е това  newsm78

# 422
  • София
Не се зачитайте по-добре, че действа много депресиращо.

# 423
Да, спрете да питате, не знаете колко лошо действа после като забременеете - само ще си потрошите нервите.
Аз от много четене не можах да кротна, докато не чухме сърчицето, а и след това не ми беше много спокойно. Чак след ФМ взех да се отпускам...

# 424
реално рискът от моларна бременност при арт е нулев. анормалният брой ядра се вижда на микроскоп. аз съм имала оплоден ембрион с три ядра, видя се и процедурата бе прекъсната.

# 425
Момичета, не се филмирайте и ако нямате избирателна способност не четете особено много за евентуалните рискове и проблеми. Hug

# 426
Здравейте мили дами искам да попитам на някоя от вас дали се е случвало КРиНОн който се слага вагинално да се оцвети в многоооо леко розаво но зацапване нямам.Пия дуфастон2х1 аспирин1х1вечер протект фолиева2х2 и фраксипарин 0.3 всеки ден към 16:30 я слагам.Н а 31.10 ми е кръвният тест 10дни след трансфер на 2 бластоциста.Имам си напрежение в гърдите още от пункцията.И леко птидръпване като пмс но не постоянно.

# 427
От Кринон гела отначалото ми излизаха бежово-кафяви бучки. Crazy После нещата се нормализираха.

# 428
Кринон дава оцветяване - не се шашкай. Hug Пожелавам ти да е похвалш в съвсем скоро.

# 429
Да такива бучки са розавки ама многоо леки.Лелеле изтръпнах.Кринона го слагам още от пункцията

# 430
Относно високото ЧХГ ! Моето на 13 ден на 1 ембрион на 5ти ден, беше 2306. В напреднала бременност съм с едно бебенце Simple Smile .

# 431
Здравейте отново прекрасни  Hug
Върнахме две снежинки и сега чакам с вас хубавите новини Simple Smile
Понеже писах в темата за ЗЕМ, но отговор не получих ще пиша и тук.
Деня преди трансфера прокървих, помислих си че няма да има трансфер заради кръвта, но док каза, че щом не идва от матката няма проблем и ги върнахме. Днес вече 4ти ден кървя, не е силно, но по 3-4 ежедневни превръзки сменям на ден ( и заради утрогестана).
От началото на цикъла пия естрофем 3х1 и 5 дни преди трансфера добавихме и утрогестана 2х3.
Какво стана тоя път не знам....Споделете ако сте имали такова чудо Thinking

# 432
Моля се за успешно развитие , момичета, че каквито неща прочетох тези 2 дни, да се побъркаш Sad 
Zaiche, благодаря много и на теб, че сподели, бях се отчаяла и стресирала адски! Вдъхваш ми огромна надежда с личен пример ♡
Благодаря ви много! Стискайте ми палци, моля ви!  Praynig

# 433
Мони, стискам ти палци!
Жълтурчо, успех и на теб!
Стана ми любопитно, ако кървенето не е от матката, от къде другаде може да е?

# 434
А на мен ми стана интересно как е разбрал, че не е от матката newsm78 Каза ли от къде е?
Всъщност за пръв път чета за такъв случай, дано финалът е успешен накрая Praynig

Общи условия

Активация на акаунт