Дългото чакане след трансфер 55

• 63 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Да не е от пункцията?Аз имах леко кървене след пункцията,идваше от влагалището и по скоро само зацапваше ден два.

# 436
И аз имах след пункцията, но то спря още преди трансфера.

# 437
Ох сега видях,че момичето е писало,че е ЗЕТ.

# 438
14 ден-1830.3
16 ден-8355.4
Какво да правя, момичета?

# 439
Отиди при лекаря си  да види дали ембриона е в матката... При такива стойности трябва да може да се види. Всъщност моя първи преглед беше на 17-ти ден при няколко пъти по-ниско чхг, така че със сигурност ще се види. Стискам палци всичко да е наред Praynig
Да пишеш после.

# 440
Каза че е от влагалището и че от в матката си има цервикална слуз от естрофема.
Нямах пункция, връщахме замразени на 5ти ден.

# 441
  • Sofia
Здравейте на всички : )
Аз съм 3ти ден след ЕТ  имам 2 чуденки  newsm78. От вчера имам болки ту в единия яйчник, ту в другия, ту навсякъде. Болката е нещо като ПМС, но някакси по тъпа. Чувствам се подута и имам странни като газове, едно бълбукане като че ли. С момичетата от една друга тема си говорихме, че може би е от Естрофема, но дали е така не мога да кажа. При вас има ли подобни цимптомии или е само при мен ?Предстои ми пътуване в неделя и сега не зная дали да тръгвам  Tired. Според вас дали е опасно да пътувам или ?

# 442
Пух, аз също имах придърпвания в яйчниците от трансфера даже и сега от време на време усещам такива придърпвания. А за къркоренето продължава и до сега.

# 443
Пухи,може и от Естрофема да е,а може и да си бременна.
Почивай си и не се натоварвай много. Wink

# 444
Пухи и аз съм страшно подута и къркорене имам даже неможех да спя ,а нямам естрофем.Снощи успях да си поспя обърната на страни с възглавница под корема. Simple Smile

# 445
  • Sofia
да ви кажа честно е много рано, понеже ми трансферираха 3 дневен ембрион, нямам как той сега би трябвало да става бластоцист и тепърва да се захваща, много рано ми се вижда за каквито и да било симптоми  newsm78.

Иначе се сетих и друго да ви попитам и друго според календара ми трябва да ми дойде цикъла след 9 дни, а теста трябва да направя след 12 дни, ако след 9 дни не ми дойде считам ли го за закъснение или е вероятно по принцип да ми се измести заради човъркането вътре Simple Smile. Или пък ще ми дойде ако не е станало точно на време  newsm78. Оф не знам дали ме разбрахте, ама като седя и се чудя вече какви неща да мисля, вярно си е "Дългото чакане след трансфер" Simple Smile

# 446
На мен зацапването ми почна 14 дни след пункцията.Точно когато трябва да дойде цикълът по принцип.
А болките ми почнаха на 5 ден след трансфер на 5 дневни.Имало е имплантация,но за кратко.
Всичко е относително и при всеки е различно.

# 447
Пух, когато си в процедура, особено пък след стимулация, няма значение датата, на която трябва да ти дойде цикъла. Може да имаш закъснение, но това не значи непременно, че си бременна. Изчакай до 12 ден и си направи тест, ако е положителен, това ще е най-сигурния показател, че си бременна. Заради поддържащите лекарства е малко вероятно да ти дойде преди това (но не невъзможно, както е писала и Стефи). Лично на мен никога не ми е идвало преди да спра лекарствата. Успех!!!  Peace

Мони, палчета за хубав резултат след прегледа!!  Praynig

# 448
Лив,и аз си мислех че докато не спра лекарствата няма как да ми дойде,да ама не. Simple Smile
Дори когато спрях лекарствата вече нямаше какво да изхвърлям.

# 449
Момичета, обадих се на спешния тел. в клиниката. Казаха ми, че нямало нищо не нормално, сама съм си създавала притеснения като пускам ЧХГ за втори път и т.н. Да отида на преглед, когато ми е записан часа, а той е за след около 10 дни. Жената, с която говорих не видя повод за притеснение, казах й че съм чела ужасни неща в нета, тя смята, че това с ЧХГ то и нарастването било нормално, защото забременяването не било като естествените, да не съм се притеснявала, дано наистина да е така. Лекари ли отговарят на спешния в Надежда?
Благодаря за палците, много. Дано да са нормални нещата, за да спра да ви занимавам и вас с моите проблеми. Ще си потреперя още 10 дни, пък да видим .....
Успех на всички желая  Hug

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 12:48 от Moni82

Общи условия

Активация на акаунт