Дългото чакане след трансфер 55

• 63 787
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Лив съжалявам  Hug
Ивка успех  bouquet

# 466
Лив, съжалявам Confused Hug

Добре дошла, Ивка, ето малко момчешки прашец за теб и за всички чакащи
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 467
Да мина под прашеца да си събера малко . Утре ми е теста на 10 ден след трансфер на две бластоцистчета. Praynig

# 468
  • Sofia
Аз вече нищо не усещам като болка. Всичко премина, нито придърпване нито тежест, нищо. Преди два дни се притеснявах от болката, а сега от липсата на такава. Само зърната ми са по чувствителни, но пък иначе нямам напрежение в гърдите. Днес ми е 6 ден не знам не трябва ли да има нещо?
П.С. Електра и ще мина под прашеца ти 😃

# 469
Пухче, аз като теб имах болки и придърпвания до 5-6 ден, после спряха за няколко дни и след това се завърнаха с пълна сила. Не се притеснявай  Hug
viliio, успех утре, дано ни зарадваш  Hug

# 470
Пух, не е задължително да те боли.
Например мен не ме е болял корема. А гърдите започнаха по-късно да ме болят. Не съм имала напрежение никакво. Дори след + теста имаше дни наред, в които не усещах абсолютно нищо - понякога се чудех дали наистина съм бременна Peace
Надин също скоро писа, че не е имала симптоми.
Не се вторачвай в тялото си, ако е писано е станало и без симптомите Simple Smile

viliio, палчета за утре  Praynig

# 471
  • Sofia
Мерси за отговорите  Hug
Вили успех и чакам с нетърпение да пишеш  Praynig

# 472
И аз от два дни нямам никакви болки.Тази сутрин усетих  ПМС и тичах в тоалетната да проверя .Засега няма нищо Simple Smile Praynig

# 473
  • София
Момичета, наистина не търсете симптоми, толкова рано няма как да ги има, а и сме натъпкани с толкова хормони....

# 474
Когато майка ми е била бременна с мен е нямала абсолютно никакви симптоми,нито подути и болезнени гърди,нито болки,нито зацапвания,абсолютно нищо.Изключително лека бременност е карала.
Надявам се и аз да съм като нея,когато забременея и да износя здраво бебе красиво като мен. Laughing

Мисля като Нандин,че при нас това е реакция в следствие на лекарствата и организма ни реагира въз основа на тях.

# 475
Аз имам симптом често пишкане и силно замайване.Даже страх ме хвана от замайването и  изпадам в паника че ще припадна.Ох момичета може и от хормоните да е, може от силното напрежение. Sick
Иначе леки придърпвания в яйчниците и като седно рязко усещам тежест в матката, вчера ме пробождаше кръста Sick
9 ден ми е на 1 бластоцистче
Чудя се кога да правя теста
Аз по природа съм си плашлива и сега се шашкам яко

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 12:33 от kеtti

# 476
Кети можеш да си направиш тест,но имай предвид че това може да ти образува излишни нерви.
На мен на 7 ден вечерта ми отчете уринен.И аз бях с бластоцистчета.

# 477
Кети можеш да си направиш тест,но имай предвид че това може да ти образува излишни нерви.
На мен на 7 ден вечерта ми отчете уринен.И аз бях с бластоцистчета.
Стефи, мисля да си изчакам 14 ден newsm78

# 478
Аз бях с бластоцисти и умишлено изчаках до 12-ти ден, за да е стабилен резултата и да направя само един кръвен тест. Така и стана - един кръвен и после направо на преглед. Не съм се бола пак, за да гледам дали се удвоява, а си гледах кефа Simple Smile Мисля, че си спестих доста нерви по този начин Peace

# 479
Аз бях с бластоцисти и умишлено изчаках до 12-ти ден, за да е стабилен резултата и да направя само един кръвен тест. Така и стана - един кръвен и после направо на преглед. Не съм се бола пак, за да гледам дали се удвоява, а си гледах кефа Simple Smile Мисля, че си спестих доста нерви по този начин Peace
Да Електра, на същото мнение съм.А прегледа кой ти го определя кога да бъде при +резултат

Общи условия

Активация на акаунт