Дългото чакане след трансфер 55

• 63 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Кети, лекарката ми. Като видях, че е положителен й писах смс с името, датата на трансфера и какви лекарства пия и тя ми отговори кога да запиша час и как да си продължа лекарствата до тогава. Но ние така си комуникираме понеже в моята клиника са доста натоварени и нямат много възможност да вдигат телефони.

Надин, всичко ще е наред! Пожелавам ти най-вълнуващия преглед Hug

# 481
Кети, лекарката ми. Като видях, че е положителен й писах смс с името, датата на трансфера и какви лекарства пия и тя ми отговори кога да запиша час и как да си продължа лекарствата до тогава. Но ние така си комуникираме понеже в моята клиника са доста натоварени и нямат много възможност да вдигат телефони.

Надин, всичко ще е наред! Пожелавам ти най-вълнуващия преглед Hug
При д-р Перси съм Електра Hug

# 482
  • София
Явно всички сме при нея
хиххихи

# 483
Да, аз също бях при нея Simple Smile
Ако нямаш телефон казвай да ти го дадем, Кети.

# 484
Мили момичета.Утре ми е 10ден след трансфер ,но преди малко видях ,че това което изпада от Кринона вече е доста кафяво зацапване.Дали всичко приключи или и аз незнам какво да мисля.Вече е доста късно и немога да звънна на лекарката ,да ходя до клиниката лабораторията не работи сега.На кръвен съм чак в Понеделник.Знаете ли някоя лаборатория работеща в Неделя (съмнявам се да има ,но все пак да попитам).

# 485
  • София
Централата на Цибалаб (бул. "Акад. Иван Гешов" № 2Е Бизнес Център Сердика) работи в неделя до обед

# 486
SDA-I, Цибалаб в Щерев утре са до обяд, а резултатът ще е готов до 2 часа. Предполагам, че има и други, но аз там си ходя и заради работното време, и заради добрите лаборантки.

Стискам ти палци утре да се изненадаш приятно  Hug

Нандин, само дето ще трябва да чака до понеделник за резултата там. Това ми го казаха там на място.

# 487
  • София
В надежда е целодневна лабораторията.

# 488
  • София
Дъгичка, всички проби на цибалаб се работят в централата, включително и тези които са взети в Щерев. Ако отидеш сутринта пак след 2 часа ще са ти готови резултатите

# 489
Незнаех ,че работят и в Неделя в клиниката утре отивам защото сега се побърках и притесних.Моля се да не стане белята.Благодаря ви

# 490
  • София
Лабораторията в Надежда е денонощна все пак е болница. Въпроса е само касата да работи и няма проблеми

# 491
Нандин, не всички. Лично съм присъствала като изпращат някои, други се работят на място. Например за стартиране на процедура се работят на място, ама аз исках пролактин също на 3ти ден и куриерът изчака да вземе кръвта само за пролактина, който излезе следобед, а останалите бяха готови под 2 часа.

Аз една събота исках да дам кръв в централата, но бяха дълги почивни дни, изчаках си чинно реда и като попитах кога ще е готов, ми казаха не преди понеделник. Съответно отказах, отидох до Щерев, близко е, и си имах негативния резултат за чхг в рамките на час-час и нещо.

# 492
Чух се с лекарката дори и в това късно време каза да пия 2 т но-шпа и да не се тревожа.Утре да си отида на кръвният.

# 493
SDA, на десетия ден след моя трансфер получих кафяво зацапване, което продължи 3 дни. Тестът ми беше положителен  Wink
Пожелавам ти много успех утре и много високо ЧХГ. Hug

# 494
Дано дано иначе при мен това напрежение в гърдите и придръпванията си седят още от пункцията ,но този път нямам хиперстимулация като предният.

Общи условия

Активация на акаунт