Дългото чакане след трансфер 55

• 63 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дъгичка, лично познавам и собственика и старшата на цибалаб и още 1 куп колежки които работят там, знам как работят. Аз лично също съм си пускала изледвания в почивните дни в централата и за 2 часа са ми били готови.

# 496
със сигурност лабораторията в надежда е денонощна, и излизат до 2 часа резултатите, въпросът е касата, и да има някой от администрацията долу, до 23 часа май имаше човек, а утре със сигурност касата работи от сутринта.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 22:39 от ina_summer

# 497
И на мен в централата в Цибалаб в почивни дни са ми казвали, че резултатите ще са ми готови в понеделник следобяд. В този случай винаги съм ходила в Щерев. Единствено миналата година на 31 декември трябваше да видя резултат от пролактин и ТСХ който ми беше сгрешен от Бодимед и отидох в централата на цибалаб за контрола за да видя дали наистина е лабораторна грешка.  И тогава ги помолих да ми ги направят бързо изследването до края на работното им време и си доплатих за което и станаха за 2 часа.

# 498
  • София
Moni82 не знам защо се  притесняваш. Болките са нормални в началото на бременността. ЧХГ ти се удвоява много добре. Вероятно са се захванали две точици. Аз ва 13 ден от трансфер бях с ЧХГ над 900, на 17ден  над 5000. Абсолютно нормална бременност с едно бебе.
Успокой се.

Радвам се на новите бременни и прегръщам силно неуспелите този път. Пожелавам скорошно забременяване на всяка от вас  bouquet

И малко ритлив, голям, момичешки прашец

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 499
  • Sofia
 newsm75 newsm28 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 да си събера Simple Smile

# 500
Лив, съжалявам Confused Hug

Добре дошла, Ивка, ето малко момчешки прашец за теб и за всички чакащи
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Благодаря за топлото посрещане и за прашеца Hug
 newsm79. Събирам, събирам Simple Smile

# 501
Moni82 не знам защо се  притесняваш. Болките са нормални в началото на бременността. ЧХГ ти се удвоява много добре. Вероятно са се захванали две точици. Аз ва 13 ден от трансфер бях с ЧХГ над 900, на 17ден  над 5000. Абсолютно нормална бременност с едно бебе.
Успокой се.

Радвам се на новите бременни и прегръщам силно неуспелите този път. Пожелавам скорошно забременяване на всяка от вас  bouquet

И малко ритлив, голям, момичешки прашец

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm28 newsm28 newsm79 и от момичешкия да си взема, само дано този път да стане и да е до финал Praynig

# 502
Момичета стискайте палчета стойноста да се увеличи и при мен .Обади се лекарката положотелно но много ниска стойност във Вторник пак на тест и продължавам лекарствата.

# 503
SDA, дано всичко е наред, имаш силно стиснати палчета от мен  Hug

# 504
Благодаря сърдечно мили момичета.

# 505
SDA силно стиснати палчета и от мен Peace

# 506
Според вас на 8ми ден ще отчете ли кръвен тест при ЗЕТ на 2 бластоциста?
Толкова съм напрегната от 1 седмица с това зацапване, че вече се притеснявам дали всичко ще е наред.

# 507
  • София
Според вас на 8ми ден ще отчете ли кръвен тест при ЗЕТ на 2 бластоциста?
Толкова съм напрегната от 1 седмица с това зацапване, че вече се притеснявам дали всичко ще е наред.
Най-вероятно ще се вкараш в още по-големи филми. Изчакай още малко

# 508
Момичета ЧХГ на 10 ден 438.100 Simple Smile

# 509
  • София
Тихичко честито Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт