Дългото чакане след трансфер 55

• 63 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
На мен ми го спряха на втория ден след трансфера отведнъж, без схема за намаляне.  Rolling Eyes
Пиех 3х1.

# 586
Значи е според случая и лекарска преценка.

# 587
Е да, то за всичко е така  Wink

# 588
И ти си права. Grinning (съжалявам за спама)
Добро утро на всички и успех на тези които имат някакви манипулации и тестове днес.

# 589
Кети, Hug Потъжи малко, но само мъничко и те чакаме пак на старта!  Peace

Daleah, много ти е хубав резултата, напълно нормално направо да те викнат за преглед. Палчета за хубаво сакче/та и после сърчице/а!  Praynig

Жълтурчо, аз винаги съм правила кръвни на 9 ден на 5-дневни и на 11 на 3-дневни. В моята клиника практиката е такава. Ако стойността е 0, сме приемали резултата за отрицателен и сме спирали лекарствата. Досега не е имало изненади, но има всякакви случаи.

# 590
Момичета моят опит беше до тук днес спираме.лекарствата теста излиза положителен но от 3.94 е паднал на 3.11 лекарката каза че като спра лекарствата ще си дойде цикъл въпреки че от снощи си имам леко кървене.Поревах си поревах си и сега ще действаме за по натам.Моля да кажете при положителен причини за спиране.

# 591
SDA,съжалявам миличка. Sad
И с мен се получи нещо такова,но вярвам че следващия път ще успеем. Praynig

# 592
SDA, много съжалявам... Tired Hug

# 593
SDA съжалявам мила  Hug

# 594
SDA-I, много съжалявам, силни прегръдки от мен.

# 595
Благодаря ви за подкрепата.Добре че е мъжлето до мен и той с подкрепата му иначе сме без никой до нас.Само незнам какво може да е станало аз не съм много на ТИ с нещата 2ри опит по фонда ни беше това.Утре отиваме да поговорим с лекарката и да вземем становище от андролог уролога и пак да чакаме заповед

# 596
  • София
SDA-I      Hug Hug Hug Hug Hug

# 597
SDA,и аз се чудех от какво така се е получило и се рових из нета да търся инфо за пустата биохимична.Моят док ми каза,че ембриона се е имплантирал но е спрял развитие.
Като четях из нета останах с впечатлението,че това се случва често при инвитро.Дали не е от това че сме натъпкани с хормони? newsm78
Дори някъде пишеше че ЗЕТ е по добре от пресен трансфер защото се намалвали рисковете,но пак самото размразяване крие рискове за емриончето.
Догодина с нови сили и се надявам на успех. bouquet

# 598
  • София
случва се често, не само  при инвитро.
просто натурално забременелите изобщо не следят така стриктно нещата и дори не разбират че им се е случило.
някъде имаше някаква статистика, че само 25% от бременностите завършват с раждане, останалите много проценти приключват първите седмици още.
просто нещо се обърква.

# 599
сда, стефи, наистина се случва много често. около 50 процента от всички бременности приключват с биохимична. просто малко жени,които не са в процедура, правят тестове при един- два дена закъснение на цикъла, а и в повечето случаи дори да направят,  хормонът вече е почнал да пада и уринарният тест си излиза отрицателен. счита се, че основната причина за загуба в ранните седмици са хромозомни аномалии при емриончетата.

Общи условия

Активация на акаунт