Дългото чакане след трансфер 55

• 63 345
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
случва се често, не само  при инвитро.
просто натурално забременелите изобщо не следят така стриктно нещата и дори не разбират че им се е случило.
някъде имаше някаква статистика, че само 25% от бременностите завършват с раждане, останалите много проценти приключват първите седмици още.
просто нещо се обърква.

Разбира се , по естествен път също не винаги настъпва имплантация, идва цикъл и изобщо не разбираш , че е имало оплождане. Тка че не търсете виновни и нещо грешно , когато не настъпи имплантация.
В крайна сметка на нас ни се помага да збременееме, а не са ни обещали, че ще стане ! Simple Smile

Мен ЗЕТ ме притеснява с това не/размразяване !  Tired
Последните 2 пъти като ходя в клиниката и на някакви хора ембрионите не са се размразили.  Praynig

Гледах някакво интервю на американски специалисти и те изрично казаха, че се препоръчва ЗЕТ вече и че няма риск за ембрионите след размразяване , зашото техниката била напреднала и много рядко се случвало да загине ембриона след замр./размразяване !
Викам си тя техниката напреднала при вас , ама при нас май не е !  Wink

# 601
  • София
аз имам 4 зет.
нямам неразмразен ембрион.
екстра си ни е техниката.

# 602
Това са недоказуеми неща- развих параноя вече.

# 603
в по-големите клиники успеваемостта при размразяване е около 90 процента, т.е. риск винаги си има.

# 604
Така е.

Аз всъщност исках  да питам нещо, но се зачетах ! Simple Smile

Пия Естроферм преди ЗЕТ и съм 100% сигурна , че ме замайва !
От ден първи забелязах , че все едно съм на 2 чаши вино.
Даже онзи ден пих едни кафета, та прекалих с кафето, та получих сърцебиене...  Hug

Като някоя баба съм станала- на легло- до мене панерче с хапове. Rolling Eyes

Някой друг да е забелязал да му се вие свят от Естрогенен препарат?

# 605
Утрогестан пиеш ли, Мая ? Ако приемаш, замайването е от него. Аз от Естрофема не съм забелязала такъв ефект.

# 606
  • Sofia
Ketti, SDA I съжалявам момичета, прегръдки ви пращам и скоро пак на старта  Hug.
На тези с положителен резултат браво момичета честито 😃.

# 607
  • Димитровград
И така днес ми беше трансфера и вече съм в хотела и лежа Simple Smile Върнаха ми 2 ембриончета и замразих 5 Heart Eyes Като отидох минах преглед, чаках изследванията защото доки се съмняваше да не съм направила хиперстимулация, но за моя
голяма радост изследванията бяха добри и преминахме към действие. Сега остана чакането до теста baby_neutral. И най-вече помоща от Бог Hug Hug Hug

# 608
Ехаа, хубава бройка Simple Smile
Освен малко да те наръся сега  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 609
  • Димитровград
Благодаря за прашеца минавам да се натъркалям цялата хубаво Hug Hug Hug

# 610
Здравейте,не пиша много,но за сметка на това ви чета редовно. Днес ми е 10 ден на 1, пет дневно ембрионче.Пуснах си чхг и резултата е 1.20. Наясно съм,че е отрицателен,искам само да ви попитам това,че не е кръгла нула означава ли,че е имало имплантация.

# 611
Здравейте. Включвам се и аз в клуба на чакащите. Преди малко ми върнаха 3 3дневни ембриончета. За съжаление другите 3 не стават за замразяване. Ще трябва сега тези да се захванат, нямат избор 😄 Успех на всички чакащи и много вяра  Praynig

# 612
Жана,

само естроферм пия засега. Мерси за инфото.

# 613
Здравейте,не пиша много,но за сметка на това ви чета редовно. Днес ми е 10 ден на 1, пет дневно ембрионче.Пуснах си чхг и резултата е 1.20. Наясно съм,че е отрицателен,искам само да ви попитам това,че не е кръгла нула означава ли,че е имало имплантация.

С какъв тест го измери?

# 614
  • Димитровград
PITI успех Hug Hug Hug
Двете ще си чакаме до 15.11 за теста, надявам се успешен и за двете Hug Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт