Дългото чакане след трансфер 55

• 63 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Миленита,какви са реф.стойности в лабораторията където си тествала?
Някъде реф.стойности ги дават до 5 вкл.за небременни жени.

# 616
Миленита,какви са реф.стойности в лабораторията където си тествала?
Някъде реф.стойности ги дават до 5 вкл.за небременни жени.

Да същите са от 0 до 5

# 617
Възможно е да е имало имплантация,но незнам след като е в реф.стойности дали е така. newsm78

# 618
Здравейте на всички! Днес бях на преглед и намаше нищо притеснително. Нямаше отлепване или друго. Видяхме си две сакчета с жълтото тяло и искам да наръся всички чакащи с малко близнашки прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 619
Натали,честито! Hug
Веднага се шмугвам под прашеца. Grinning

# 620
  • Димитровград
Натали честито и от мен Hug
И веднага се пъхам под прашеца да се къпя Heart Eyes

# 621
Здравейте на всички! Днес бях на преглед и намаше нищо притеснително. Нямаше отлепване или друго. Видяхме си две сакчета с жълтото тяло и искам да наръся всички чакащи с малко близнашки прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
  Вземам и аз от този прашец,че скоро ще ми е нужен.

# 622
Много се радвам,Natali.  Hug
И за се пъхам, че до броени дни ще ми трябва и ще се наредя отново тук, та да не си психясвам сама. 

# 623
Пити, Сладката кака, успех, момичета  Hug
Миленита, съжалявам за резултата  Tired Hug
Натали, много се радвам, че всичко е наред  Hug, супер е това, че точиците са двечки  Heart Eyes

# 624
  • Димитровград
Момичета изписаха ми всеки ден фраксипарин 0,3 но като се загледам в готовата инжекция виждам че има все едно 2 деления от линийката въздух. Да го махам ли или така да го слагам newsm78

# 625
Благодаря ви момичета и дано скоро всички да видите същия резултат.

# 626
Миленита, не че искам да ти давам надежда,но аз бих изчакала още 2 дни и бих направила още един кръвен. Просто да съм сигурна, че не съм прецакала аз нещата.

Каката, аз въздух не съм махала на фраксито.

Честити сакчета, Натали Simple Smile

# 627
Момичета изписаха ми всеки ден фраксипарин 0,3 но като се загледам в готовата инжекция виждам че има все едно 2 деления от линийката въздух. Да го махам ли или така да го слагам newsm78
В самата листовка изрично е упоменато да не се опитваш да премахваш въздушните мехури. Успех с процедурите!

# 628
  • Sofia
Аз пък го махам въздуха. Първия път го бих с въздуха и ми стана буца и синка. Следващите ги бия без въздух и всичко е ок. Едва си набавих фракси 04 и са ми от 12 различни аптеки и нямам листовка и не съм прочела лстовката

# 629
PITI успех Hug Hug Hug
Двете ще си чакаме до 15.11 за теста, надявам се успешен и за двете Hug Hug bouquet
И аз много се надявам! Моя кръвен е на 11.11. Уринарния ми е на 15.11. Ти защо ще чакаш чак до 15 за кръвен?

Общи условия

Активация на акаунт