Дългото чакане след трансфер 55

• 63 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Пух, как успяваш да махнеш въздуха, то само при премахване на капачката вече има капчица от лекарството върху иглата, представям си ако се опитам да премахна въздуха, то цялото лекарство ще замине.
http://apteka.framar.bg/21001062/%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%81% … -3-%D0%BC%D0%BB-1 - листовката на Фраксиарин

# 631
Здравейте на всички! Днес бях на преглед и намаше нищо притеснително. Нямаше отлепване или друго. Видяхме си две сакчета с жълтото тяло и искам да наръся всички чакащи с малко близнашки прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

вземам си и аз от прашеца  и то мноооого newsm28 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 че в близките дни и на мен ще ми е нужен.

# 632
  • Димитровград
PITI успех Hug Hug Hug
Двете ще си чакаме до 15.11 за теста, надявам се успешен и за двете Hug Hug bouquet
И аз много се надявам! Моя кръвен е на 11.11. Уринарния ми е на 15.11. Ти защо ще чакаш чак до 15 за кръвен?

Ами казаха ми тогава да направя кръвния. Две седмици след трансфера. Ембриончетата са ми 5 дневни.

# 633
Миленита, не че искам да ти давам надежда,но аз бих изчакала още 2 дни и бих направила още един кръвен. Просто да съм сигурна, че не съм прецакала аз нещата.

Каката, аз въздух не съм махала на фраксито.

Честити сакчета, Натали Simple Smile
Електра,не съм чувала такова ниско чхг,да порасне за два дни. Не смятам да пускам пак, просто го приемам за отрицателен и без това ми е доста трудно,не искам да се измъчвам повече.  Tired

# 634
Както си решиш, аз винаги съм изчаквала до 13-14 ден дори след кръгла 0. Пустата надежда умира последна Mr. Green

# 635
  • Sofia
Пух, как успяваш да махнеш въздуха, то само при премахване на капачката вече има капчица от лекарството върху иглата, представям си ако се опитам да премахна въздуха, то цялото лекарство ще замине.
http://apteka.framar.bg/21001062/%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%81% … -3-%D0%BC%D0%BB-1 - листовката на Фраксиарин

Винаги потупвам спринцовката и така въздуха се качва най отгоре. Изваждам го и когато излезе първата капчица спирам. Така правят в манипулационната каквото и да са ми били, Фракси, Зарзио, всичко в корема махат вуздуха и аз така правя.

# 636
Здравейте на всички! Днес бях на преглед и намаше нищо притеснително. Нямаше отлепване или друго. Видяхме си две сакчета с жълтото тяло и искам да наръся всички чакащи с малко близнашки прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Натали, честити ти сакчета. Всичко добре д се развива до края на бременността и за двете бебчета.  Hug

# 637
Dundy Sladurska, щом ги видях, знам че всичко ще е наред и чувството е страхотно. Благодаря ви момичета Simple Smile

# 638
Dundy Sladurska, щом ги видях, знам че всичко ще е наред и чувството е страхотно. Благодаря ви момичета Simple Smile

И аз вярвам, че ще е така  Hug Hug Hug

# 639
Натали толкова се радвам за теб. Страхотни новини мила, надявам се нашата докторка и при мен да успее както и при теб. Искрени поздрави на близначетата от мен и да те слушат много, защото ще си страхотна мама.

Ето за теб и твоето момче, ето така го гушкай сега и се радвайте на този красив момент и заснемайте тези две бебенца, за да знаят един ден колко са ритали мама по коремчето kiss

# 640
Лиди, благодаря ти. Само вярвай в нея и ще видиш, че ще се получи и при вас.

# 641
Лиди, благодаря ти. Само вярвай в нея и ще видиш, че ще се получи и при вас.

Нати естествено, че вярвам при нея се записах. Такава чаровница е, мила, внимателна, усмихната, шеговита - ще стане и моята работа, убедена съм  Hug Hug Hug

# 642
Е да се запиша и аз, но с отрицателен резултат на 9ти ден. Док обаче каза да не спирам лекарствата, а това кървене продължава и днес е с пълна сила. По принцип трябва да ми дойде на 4.11, но не знам защо ми каза да ги продължа...
Следващия път ще е моя явно.

Честито и успех на всички вас  Hug

# 643
Момичета изписаха ми всеки ден фраксипарин 0,3 но като се загледам в готовата инжекция виждам че има все едно 2 деления от линийката въздух. Да го махам ли или така да го слагам newsm78
Здравей,
Разбрах,че си на Фраксипарин 0,3.Имам останали 5 инжекции и искам да ги подаря,тъй като на мен вече не ми трябват.Аз също изкарвах въздуха от спринцовката преди да си я сложа.

# 644
Здравейте момичета,
днес ми е 8 ден от трансфера на едно 5 дневно ембрионче, но освен нощното будене през два часа нямам абсолютно никакави симптоми. Дори и гърдите не са напрегнати, както предния път. Започвам да си мисля, че май май нищо не се е получило. Дори и придърпване и бодежи не усещам Sad
Знам, че е рано за тест, но ако пусна един кръвен дали ще покаже дали изобщо има имплантация newsm78
На предния опит пуснах кръвен на 8ми ден на 3дневни и отчете, та сега се чудя....като е 5 дневно дали да пускам или да си живея с мечтата,че съм бременна още една седмица, когато ми е официалният тест.

Общи условия

Активация на акаунт