Дългото чакане след трансфер 55

• 63 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ще покаже нещо вероятно, но какъвто и да е резултата ще трябва пак да се бодеш след 2-3 дни.

# 646
Ивка, на 9-ти ден на 5-дневно ще покаже, но както е казала Електра, след това пак ще трябва да се бодеш. Така че сама си прецени как се чувстваш  Hug Heart Eyes. Стискам палци за положителен резултат.

# 647
Благодаря ви момичета Hug
Нещо ме е шубе, да не вземе да покаже 0(-)и да се сдухам още повече  Sad
То това мойто е малко като хем боли, хем сърби.... Лутам се в емоции от супер положителна нагласа до крайно негативна, днес съм  обезнадеждена ooooh!

# 648
  • Sofia
И аз днес съм като теб  Hug. И на мен днес ми е 9 но на 3 дневно. Аз мисля да направя тест в петък на 11 ден. Ама се чудя дали да не оставя за 14 ден, хем ме е страх, хем да видя  Thinking #Crazy

# 649
Жълтурчо, съжалявам за резултата, но повтори наистина все пак, дано да има изненада  Praynig
Ивка, пожелавам ти успех и висок резултат когато и да направиш теста.
Пухче, и аз съм с 3-дневни, тестът ми беше на 12 ден след трансфера и си отчете. Wink Успех  Hug

# 650
Жана благодаря bouquet
Пухче, освен да поизчакаме малко newsm78
До снощи вярвах, но сега....... Sad тези хормони ще ме съсипят направо, а така съм се изпъпчила, че не е истина направо. То по календар днес или утре трябва да дойде и лелката, охххх ooooh! дано не я видя в следващите 9 месеца
От толко много емоции и хормони вече се държа като бременна Embarassed
Снощи уж си мислех, че съм увеличила степента на загряване на водата на бойлера, ама...сутринта мойто пате се къпа със студена вода, оказа се, че драстично съм намалила бойлера Thinking

# 651
Ранните тестове могат да се окажат изнервящи,но и чакнането понякога си е изнервящо.
Хем боли хем сърби. Laughing За 5-дневно 8 ден би трябвало да покаже.

# 652
Натали, много се радвам за теб и да повторя заръката от преди седмица: да ни зарадваш с две тупкащи сърчица в най-скоро време.

# 653
  • Димитровград
Оххх аз съм едва на 2ри ден след трансфера на 5 дневни ембриончета( 2 ембриона ми върнаха). Не съм ставала от леглото освен да пишкам...направо не знам как ще издържа. Но понеже от клиниката ни казаха да останем на хотел първата вечер днес трябва да се прибираме. Решила съм да пусна седалката, да вдигна краката на таблото и да се приберем и веднага в леглото пак. Пък и са само 50км. Как издържате толкова много да лежите усещам че и гърба ще почне да ме боли....направо не знам. Но поне ще си струва резултата....най-голямото щастие на света, а именно да разбереш, че ще ставаш МАМА baby_neutral baby_neutral baby_neutral Hug

# 654
Сладката кака, да ти кажа не мисля че лежането особено помага след 2-ри ден от трансфер. ЗАщото ако лежиш през цялото време, няма как да захранваш матката с кръв, което по-скоро би попречило, отколкоо да помогне за имплантацията. Hug

# 655
  • Sofia
И аз не съм лежала. Още на четвъртия ден бях по улиците на разходки, а вече от 4 дни съм на гости при родителите си и пътувахме доста дълго. Не зная дали има ефект, но не си предсравям лежане  две седмици  Crossing Arms

# 656
sladkatakaka1988, на мен също ми казаха да лежа една седмица и да ставам само до тоалетна и да хапвам. Наистина е много трудно, но си взимаш една книга и някакви хубави филми си нагласи и ще видиш, че ще мине бързо. А ако не е тайна ти при кой док си?

# 657
  • Димитровград
Оффф направо не знам. От клиниката ми казаха да лежа и да почивам и аз това правя. Даже почнах да кихам и започнах да се притеснявам, че се напъвам доста, за да кихна. Дали се разболявам не знам, но мога ли да пия някакви прахчета за настинка? Пия доста лекарства и не знам дали няма да се повлият зле с грипекс макс например, но пък ако се разболявам май е по добре да пия нещо newsm78
Охх дано всичко е наред baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Аз съм при д-р Стефан Стефанов във Стара Загора

# 658
Не пий от прахчетата, само парацетамол или нещо хомеопатично.

# 659
  • София
С риск да стана досадна, пак ще кажа - не търсете симптоми, твърде рано е и до сега не усещам кой знае какво.
Относно лежането - предните пъти лежах, много лежах и нищо. Този път почти не лежах. Единствената причина да си взема отпуск при мен е че работя с болни.
Имам приятелка която след трансфера същия ден си пътува до Варна, е резултата е положителен, че и двоен. Едната от девойките с които бяхме заедно на трансфер също си пътуваха веднага след трансфера, а тя на другия или на по-следващия вече беше на работа, при нея теста също е положителен.
8 ден - какво ще покаже ЧХГ 20-25... и почват едни терзания.... Ама дали не е ниско... ама да ли ще се вдига като хората....
Да ви кажа и аз си казвах, само да мине теста и да е положителен... Е да ама бяха терзания до първи преглед, сега се чудя как ще издържа 2 седмици до другия преглед.
Въоръжете се с търпение от тук на татък все чакане ни чака.

Общи условия

Активация на акаунт