Дългото чакане след трансфер 55

• 63 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Сладката кака може би случая при теб е различен,не знам. Но лежането на дивана (по-скоро почивка с вдигнати крака) е добре 1-2 дни. След това, ако случая не е особен може по малко разходки, не е нужно непрекъснато лежане. Можеш да идеш до някой мол за разходка, ако е студено.

Сега прекаленото движение предизвиква контракции на матката, които могат да изхвърлят ембриончетата. Така, че всичко умерено. Аз си почивах първия ден изцяло. Втория преимуществено и после излизах на вън, на заведение, на разходка. На 7 ден пътувах на 200 км. за едно празненство и на осмия (точно тогава ми беше и имплантацията, защото имах леко кафеникаво зацапване за един ден) потанцувах малко и седях на стол 6 часа.

Та, така няма абсолютно точна рецепта. Но от лежане непрекъснато няма полза.

Пожелавам на всички положителни усмивки и резултати.

Розовко ще ви пръсна

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 661
Хайде бум под розАкото, че бил заразен твоя прашец, знам аз, че ще ми трябва след някой и друг месец. Heart Eyes Hug

# 662
  • Димитровград
Минавам да се въргалям под прашеца....след толкова въргаляне дано съм прихванала baby_neutral Hug

# 663
  • Sofia
И аз, и аз   newsm79 newsm75 newsm28 newsm79 newsm75 newsm28

# 664
Аз лежах три дни,имаше имплантация и дотам-неуспешен опит.Но не мисля че от липса на лежане е станало така.
Момиче с което се запознах по време на процедурите не е лежала изобщо,нямало е как да си вземе отпуска и веднага на другия ден след трансфера отишла на работа и работата и е на крак.Резултата при нея е положителен.

# 665
  • София
Само да ви кажа за имплантацията. Тя не се случва за 1 мин, за 1 час, дори не и за ден. Тя е процес, който се случва за 2-3 дни. Кафява кръв - това е кръв на поне 1 ден, т.е. тя е отделена поне 1 ден по-рано от времето в което вие я виждате. Дано да ме разбирате.

# 666
Като започнах да кървя имах точно такава кафяво-черна кръв и дори след спиране на лекарствата не тръгна нормална кръв.Странна работа. Rolling Eyes

# 667
  • Sofia
А имплантация без зацапване има нали? В смисъл, ако няма зацапване на тъмна стара кръв означавали еднозбачно, че няма имплантация?

# 668
  • София
Зацапването при имплантация е по-скоро изключение, а не правило.
Слава богу аз например не съм имала нито капка каквото и да е различно от утрогестана.

# 669
Подкрепям Надин - чакането до теста е най-лесното нещо. После докато не стане време да се чуе сърчицето е много много отвратително, а и честно казано дори след това. Точно, защото все още няма кой знае какви симптоми и започват едни терзания - ами дали още е там, дали расте и се развива правилно, дали ще чуем сърчицето, дали ще е всичко наред при биохимичния скрининг, ами после при ФМ Crazy
Така че можете да си спестите поне ранните тестове и притеснението до следващия тест Peace

# 670
Стефи, и аз съм от тези дето ама въобще не са лежали. Веднага след трансфер се върнах на работа... разбира се зависи и естеството на работата де, и всеки сам преценя, но продължаване на нормалния живот ми се струва най - удачно. Желая на всички успех  Praynig

Айде и аз за сефте да поръся със синьо

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 671
хайде и под синьотооо, да ме хване.... Hug Hug Hug

# 672
  • Димитровград
Сладката кака може би случая при теб е различен,не знам. Но лежането на дивана (по-скоро почивка с вдигнати крака) е добре 1-2 дни. След това, ако случая не е особен може по малко разходки, не е нужно непрекъснато лежане. Можеш да идеш до някой мол за разходка, ако е студено.

Сега прекаленото движение предизвиква контракции на матката, които могат да изхвърлят ембриончетата. Така, че всичко умерено. Аз си почивах първия ден изцяло. Втория преимуществено и после излизах на вън, на заведение, на разходка. На 7 ден пътувах на 200 км. за едно празненство и на осмия (точно тогава ми беше и имплантацията, защото имах леко кафеникаво зацапване за един ден) потанцувах малко и седях на стол 6 часа.

Та, така няма абсолютно точна рецепта. Но от лежане непрекъснато няма полза.

Пожелавам на всички положителни усмивки и резултати.

Розовко ще ви пръсна

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Ами до колкото знам всичко ми е нормално. На 28 години съм и ми е първо инвитро(надявам се и успешно). С мъжки фактор сме лек...не фатален, но три години и повече бебе не се получи и затова решихме ин витро. Имах лека стимулация с мерионал 150, но направих 31 яйцеклетки, от които 20 добри и от тях останаха само 7, които се развиха до бластоцидчета и ембриоложката хареса. От тях две са в мен, а 5 замразих. Вчера преди трансфера чаках 2 часа да ми станат готови изследванията, понеже док се съмняваше от хиперстимулация и трябваше да отложим, но всичко беше наред и вчера ми върна двете ембриончета. Това е историята ми. И понеже ми е за пръв път може би за това се притеснявам толкова. Даже като кихна се плаша да не стане нещо. Мисля да полежа 4-5 дена(нали до тогава уж става имплантирането) и после няма да си давам зор, но поне ще ходя на гости на мои приятелки, че сама и в леглото вече взех да изкукуригвам.
Искренно се надявам всичко да е наред и кихането, както и мъчителните 50км. които минах днес за да се прибера в къщи не окажат влияние и всичко да е наред с едни хубави || черти на теста Hug Hug baby_neutral baby_neutral Heart Eyes bouquet

# 673
  • София
матката не е торба, от която можеш да изтръскаш съдържанието

# 674
Като си дал толкова пари за инвитро-ако е самофинансирано,няма лошо да се лежи и да не се ходи на работа.Все пак достатъчно сме работили за да ги изкараме тия пари.Така че почивайте си.
А вече дали ще има полза или не,един господ знае.Нищо не пречи да дадем всичко от себе си.
Не правим процедури всеки ден,че да рискуваме.

Общи условия

Активация на акаунт