Дългото чакане след трансфер 55

• 63 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Според мен задължително още веднъж 13-14 ден. Всичко се случва, неверни резултати, късна имплантация..

# 571
Аз знам, че първия тест трябва да се повтори, за да се види удвоение на резултата.

# 572
Лекарката ми каза че няма никакво съмнение че съм бременна и че не е биохимична бременност щом на 12 ден резултата е 680, дори бил доста висок и можело да се окажат близнаци, макар че тя предпочитала да е едноплодна, но това сме щели да го установим на 7.11...

# 573
  • София
При категоричен резултат няма нужда от повторение. Това, че например се е удвоило от 12 до 14 ден пак не означава, че ще продължи така. Така, че повторение при нисък резултат, иначе няма смисъл

С този резултата може и двечки да са Simple Smile

# 574
Успокои ме, макар че изрично я попитах за този тест, след като се прибрах и започнах да чета по форума наистина се зашашках, а уж не съм от шашнатите  Laughing

# 575
  • София
daleah, наистина хубав резултат и не смятам, че има смисъл да се повтаря. Излишно хабене на нерви, пари и вени Simple Smile Повтаря се, когато е по-ниско или има някакви съмнения.

# 576
На мен също не ми искаха повторен тест.

# 577
  • София
Успокои ме, макар че изрично я попитах за този тест, след като се прибрах и започнах да чета по форума наистина се зашашках, а уж не съм от шашнатите  Laughing

Ако нещо не върви като хората... и всеки ден да пускаш ЧХГ все тая.
Изчакай си прегледа и това е

# 578
Аз забравих да питам дали някой е продължил да приема Медрол след положителен тест!?

Благодаря на всички за бързите отговори и успокоението.  newsm51  Hug

# 579
На мен също не ми искаха повторен тест.
И на мен, аз сама си го направих, така прецених.
Но твоя резултат, daleah, си е твърдо положителен, няма смисъл да повтаряш.
Честито  Hug

# 580
Честито и на теб Жана, за мен новината за твоята бременност все още е нова, защото току що изчетох цялата тема, така че честито и лека и успешна.

# 581
Благодаря, на теб също  Hug

# 582
Аз сега още треперя за сакчето (сакчетата) да бъдат там където трябва на прегледа...
По принцип аз се чувствам перфектно и нямам почти никакви симптоми, така че още не мога да го осмисля напълно.

# 583
  • София
Аз днес видях сакчетата и пак все още не мога да повярвам
А относно медрола - още го пия, но лед теста минах на 1т. дневно, преди това бяха 2х1. от утре минавам на 1/2т. през ден

# 584
Прегръдки за момичетата с отрицателни тестове Hug
И да - винаги има смисъл да се продължи!

Честито, daleah, за мен също няма нужда от втори тест - резултатът е категоричен. Аз с по-нисък резултат отидох направо на преглед Peace
Медролът обикновено се пие до към 10-11 г.с. и след това се спира по схема, която дава лекарят.

Надин, много странно, че толкова скоро ти го спират.

Общи условия

Активация на акаунт