Дългото чакане след трансфер 55

• 63 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Кети и от мен прегръдки  Hug Hug Hug Hug Hug

# 557
Кети, съжалявам мила. Кураж и успех следващия път  Hug

# 558
Кети, много съжалявам... Tired Hug

# 559
  • Димитровград
Кети другия опит ще е твоя Hug Hug Hug
Само не се отчайвай, защото рано или късно щастието ще дойде при теб и ще го прегърнеш силно Hug само трябват сили и подкрепа, за да се продължи напред. Подкрепата от нас я имаш на 1000% ние от теб искаме само сили да продължиш напред bouquet Hug

# 560
Благодаря Ви момичета Cry
Незнам дали има смисъл да продължавам.

# 561
  • Димитровград
Сега говориш така, но винаги има смисъл да продължиш да се бориш. И не забравяй нова година нов късмет Hug

# 562
Натали успех на прегледа, всичко ще е наред и двете човечета скоро ще те поздравяват на малкото екранче.

Кетти горе главата, няма да се предаваш!!!!!! И аз паднах, но момичетата тук ми помогнаха да стана отново. Нямаш правото да се предаваш.

П.С. Очаквах роднините ми да са съпричастни с мен, да са до мен, да ме подкрепят и да ми дават кураж, но се оказа само мъжу ми дава сили (но и на него му писва да говоря всеки ден за едно и също, ама търпи). Дано при теб и при другите момичета нещата не са като при мен, а да се радват на повече хора около тях, за да ги изправят когато те падат.  Cry

# 563
Кети горе главата Hug

Чудя се ако на 11 ден след трансфер чхг е 0 може ли на 13ти ден да се повиши?
Аз утре съм на лекар и ще пусна чхг 9ти ден ми е и се чудя ако е 0 дали да спирам хаповете...

# 564
Жълтурчо не бъди негативна. Стискаме палци за неочакван хубав резултат!

# 565
Кети,много прегръдки и не губи надежда. Hug
Никакво спиране на хаповете без консултация с лекаря.Това може да коства много.А да не говорим и колко често стават лабораторни грешки.. Blush

# 566
  • София
кети  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
как да няма смисъл, който се е отказал той не е успял.

Е чак пък често да стават лабораторни грешки...

# 567
по скоро се чудя дали е възможно ако не отчете на 9ти ден, дали по-късно би нарастнал хормона.
Иначе надеждата умира последна  Laughing

# 568
Първо мнение във форума от мен.
Историята ми е дълга и няма да ви занимавам с нея. Накратко на 19.10 имах трансфер на два напълно развити бластоцисти. В събота (10 ден) направих уринен тест - положителен. Днес (12 ден от трансфера) ми беше кръвния с резултат 676,70 -докторката ми каза да ида на преглед следващия понеделник (19 ден от трансфера), категорично каза че следващ кръвен тест ще е само загуба на пари и нерви от моя страна, също така не ми спря нито едно от лекарствата освен но-шпа, което да пия само при нужда. Сега като чета из форумите се чудя дали на някой друг лекаря му е казал че няма нужда от втори кръвен!?
Съжалявам ако обяснението ми е объркано...

# 569
Жълтурчо,винаги има надежда. Hug
Дано утре да се похвалиш с положителен тест.

Общи условия

Активация на акаунт