Дългото чакане след трансфер 55

• 63 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
При мен още от вчера спряха аспирин протекта.Останаха ми само дуфастон фолиева фракси кринон

# 541
Фраксито също е опасно за кървенето според мен (дори АП мисля, че е много по-безобиден от него), но те си знаят...

# 542
  • София
Само да не са забравили... по-добре да се обади и да пита. При моето кървене, дежурния отговор на спешния кабинет беше - спиране на АП и/или фраксипарин. Но лекаря да каже.

# 543
И на мен при зацапването д-ра ми каза да спра фраксипарина и аспирина и да ги започна пак след като спре.
Кети, чакаме те с резултата  Hug

# 544
И на мен при зацапването д-ра ми каза да спра фраксипарина и аспирина и да ги започна пак след като спре.
Кети, чакаме те с резултата  Hug
Да,пуснах но резултат утре.Ще се побъркам дотогава а и не вярвам много.Все пак уринния трябваше поне малко да покаже ако имаше нещо.Обнадеждена съм за пореден път

# 545
Говорих с док и ми каза, че най-вероятно е от утрогестана или фраксито, но утре ме вика на преглед за да сме сигурни, че всичко е наред. Тъкмо ще видим и колко бебока са се захванали.
Успех на всички чакащи.  Hug

# 546
Аз не знам как утрогестана може да го предизвика newsm78
Натали, вземай си и но шпа, не пречи и утре всичко да е наред!

# 547
Аз всеки ден пия 3х2 но шпа, дуфастон, утрогестан 3х2ваг и 3х1 през устата, естрофем, фраксипарин и още какво ли не. Каквото ми е писано и утре ще се разбере какво е.

# 548
Натали,чела съм че понякога около очакваната дата за цикъл се появавало зацапване при бременни жени.Не се тревожи,бебето или бебетата са се хванали здраво.
Успех утре на прегледа и да видите поне две човечета. Simple Smile

# 549
Благодаря ти Стефи. По прицип точно по това време ми идва цикъла. Дано е от това. Утре ще докладвам как е станало Simple Smile

# 550
Момичета, фраксипарина като разрежда кръвта, означава ли, че при изследване на кръв, при който трябва да се отчете определена стойност (нямам впредвид ЧХГ) ще даде неверен резултат, т.е ще има отклонения в стойностите.

# 551
  • София
Ама не си мислете, че лекарствата буквално разреждат кръвта. Те просто намаляват съсирваемостта.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 15:19 от Nandin

# 552
Момичета токущо при мен се появиха няколко кспчици кръв.Чскам да стане утре да ходя за 2ри кръвен.Вече незнам какво да мисля

# 553
  • Димитровград
Само без да се паникьосваш, всичко ще е наред Hug утре ще отидеш на кръвния ще имаш едно тлъсто ЧХГ и док ще ти каже, че всичко е наред Heart Eyes Hug

# 554
Момичета моя резултат е 0 .Приключвам дотук с поредния неуспешен опит Sad
На всички вас желая късмет.
Ще наминавам да ви следя и доскоро.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт