Дългото чакане след трансфер 55

• 63 769
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Димитровград
Благодаря ти Жана още веднъж Hug

# 526
Мисля, да.
Много пъти съм писала - на 10 ден след трансфер и аз имах зацапване, а теста ми беше положителен.  Hug
Освен това може да е имало по-късна имплантация, ЧХГ да е по-ниско и уринарния тест да не успява да го засече  Wink
Вариантите са два, вярвай в по-добрия, пък утре дано ни донесеш прекрасни новини  Hug
А уринен прави ли преди кръвния?

# 527
Не.  Grinning
Но съм чела из старите теми как доста пъти уринарния е -, а кръвния точно обратното.
Пак казвам - или си бременна, или не си, трети вариант няма. Но вярвай, че си и утре ела да ни зарадваш  Hug

# 528
Кети,пожелавам ти успех утре на кръвния и да развееш положителен тест. bouquet
Поздравления за момичетата с положителни резултати и леко бременеене. Hug

# 529
Мерси за куража,момичета.Ще кажа утре като разбера резултата

# 530
  • Димитровград
 Hug Hug Hug пожелавам ти от все сърце утре кръвния да те изненада положително   Simple Smile

# 531
Sladkatakaka много добро количество яйцеклетки! Пожелавам ти чудесни ембриони и високо ЧХГ

# 532
  • Димитровград
Благодаря ти Hug Hug Hug baby_neutral

# 533
Кети -успех утре на теста. Hug
Сладката пожелавам ти тлъсто ЧХГ.  Simple Smile

# 534

Кристи, поревах си и аз четейки историята ти. Желая ти от сърце цялото щастие на света и да сте здрави и заедно до дълбока старост, дано някой ден имате и братче или сестриче. Hug Heart Eyes
Да ти се връща, мила  Hug

# 535
Аз от сутринта имам някакво зацапване и направо ще се побъркам какво се случва. Ще звъня на док малко по-късно. А уж вече бях спокойна, че всичко е на ред.

# 536
  • Димитровград
Спокойно Natali всичко ще е наред Hug нали знаеш че сме с теб bouquet

# 537
Натали, дано всичко е наред  Hug
Ще чакаме да споделиш какво е казал д-ра. Praynig

# 538
От нощес имам бледо много бледо и течно розаво зацапване плюс тъмно кафявото в остатъцоте в кринона.На уринарният тест показа бледа 2ра черта утре съм пак нс кръвен .

# 539
Момичетата със зацапване - почивайте си повече, а ако взимате аспирин протект, клексан или фракси, консултирайте се с лекарите си дали да не го спрете, защото те разреждат кръвта и провокират кървене понякога.

Общи условия

Активация на акаунт