Дългото чакане след трансфер 55

• 63 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
valiiio тихичко честито, дано има повече положителни резултати Simple Smile

# 511
Момичета ЧХГ на 10 ден 438.100 Simple Smile

Честито и от мен! Стискам ти палци за успешна бременност до жив и здрав финал.

# 512
Viliio, честито ! Браво !  Hug

# 513
Честитоооо  Simple Smile

# 514
Viliio, честито! bouquet
Ето малко прашец и от мен за всички чакащи  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 515
Благодаря за подкрепата момичета успех на всички Hug Grinning Simple Smile

# 516
Момичета и аз получих цапащо кървене и спазми ниско в корема.Днес ми е 10 ден.Ако ми дойде цикъла до утре да си направя ли теста.Ако е отрицателен трябва ли да се ходи до лекаря или просто си минава цикъла.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 15:23 от kеtti

# 517

Кристи, поревах си и аз четейки историята ти. Желая ти от сърце цялото щастие на света и да сте здрави и заедно до дълбока старост, дано някой ден имате и братче или сестриче. Hug Heart Eyes

# 518
Vkliio честито и от мен

# 519
Viliio, честито и лека бременност  Hug bouquet  Heart Eyes

# 520
Аз отписах опита направих уринарен Шуър Чек -отрицатен.Утре отивам на кръвен и приключвам Cry

# 521
  • Димитровград
Оххх и аз да се включа. Извадиха ми 32 яйцеклетки от които 20 са хубави и узрели. Утре чакам да ми звъннат да ми кажат дали всичко е наред и във вторник съм на трансфер baby_neutral Бях стимулирана на лимитиран цикъл....първо ин витро ми е и ми е много едно такова "шантаво". Искренно се надявам да се случат нещата и да видя заветните 2 чертички или едно високо чхг baby_neutral
На всички момичета с отрицателен резултат пожелавам следващия опит да е техния Hug
А на всички бременелки лека и успешна бременност Heart Eyes bouquet

# 522
Кети, не вярвай на уринарния, хич не трябваше да си го причиняваш и да го правиш. Те не отчитат толкова рано. Утре кръвния ще си покаже  Hug
Сладкатакака, и тук да ти пожелая късмет, успешен трансфер и бързо да мине дългото чакане след трансфер  Laughing Hug

# 523
Кети, не вярвай на уринарния, хич не трябваше да си го причиняваш и да го правиш. Те не отчитат толкова рано. Утре кръвния ще си покаже  Hug
Сладкатакака, и тук да ти пожелая късмет, успешен трансфер и бързо да мине дългото чакане след трансфер  Laughing Hug
Мислиш ли Жане?Все пак ми е 10 ден на 5 дневно.Все трябваше бледа черта да се покаже мисля.Нямаше да го направя но лекото зацапване ме накара хич нямах намерение даже.

# 524
Мисля, да.
Много пъти съм писала - на 10 ден след трансфер и аз имах зацапване, а теста ми беше положителен.  Hug
Освен това може да е имало по-късна имплантация, ЧХГ да е по-ниско и уринарния тест да не успява да го засече  Wink
Вариантите са два, вярвай в по-добрия, пък утре дано ни донесеш прекрасни новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт