Звездни компромати - 302 част

• 140 879
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Марая и брат й, като че ли са с една серия бански.
И на мен ми направиха впечатление еднаквите бански.
Много сладка снимка.

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тези дни ми е ретро. Една принцеса
Скрит текст:

# 77
Обсъдихте ли вече Боб Дилън с Нобелова награда за литература Simple Smile)))

# 78
  • където ми харесва
Не ми се спори, но това е от преди една година....
Тя отдавна си пусна косата Rolling Eyes

И аз четох за Нобеловата награда на Боб Дилън...ами, честита да му е.

# 79

Като се има предвид, че и Обама получи за мир, тази на Боб Дилън дойде като дългоочаквано признание  Crazy
Скрит текст:

# 80
Много ме кефи Чичо-дядко. Обувките са си негови според мен и се справя много добре с танца върху тях. Винаги е смешен този човек. Носи ми настроение.

# 81
  • София
Не ми се спори, но това е от преди една година....
Тя отдавна си пусна косата Rolling Eyes

И аз четох за Нобеловата награда на Боб Дилън...ами, честита да му е.
Все така изтрещяла си е Майли. Преди два дни е обяснявала пред Вараети за пансексуалността си и за това колко е тъпо някакво си телевизионно шоу да се казва "Супергърл" защото как щели да се почувстват момченцата, които искат да са момичета  Tired

# 82
  • където ми харесва
 Laughing
Доообре. Явно вече се смята за откачено това, човек да говори открито за сексуалните си влечения.
Особено ако е известен.  И особено във века, в който изведнъж се появи още един пол, а разкрепостеното сексуално поведение е издигнато на почит. Да, явно е откачена.
Чудно ми е, ако беше казала, че е бисексуална, и че смята за сексистко наименованието на въпросното шоу, дали щеше пак да я отчетеш като  откачена?

# 83
  • София
Да, разбира се, че щях да я "отчета" като откачена. Айде да няма никакви полове, а? Те хич не са важни и са само някакви си етикети лепнати от тестогръдите. От кога е неприемливо някой да е определен като мъж или жена ?

# 84
  • Варна
Какво е пансексуалност?

# 85
Какво е пансексуалност?
Нещо неясно, но разбира се, много модерно и си пълен цървул, ако не го разбираш и подкрепяш. Crazy

Иначе:
Скрит текст:
Пансексуален е индивид, който има сексуално влечение към всички известни на човека полове: мъже, жени, травестити, транссексуални мъже, транссексуални жени, интерсексуални, двуполови хермафродити, псевдохермафродити и т.н.

Много често тази сексуална ориентация се смята за табу и за повечето хора не е нищо особено. Често се смята за разширен аналог на бисексуалност. Трябва да се отбележи. че тази сексуална ориентация няма нищо общо с хомосексуалността.

# 86
  • където ми харесва
Да, разбира се, че щях да я "отчета" като откачена. Айде да няма никакви полове, а? Те хич не са важни и са само някакви си етикети лепнати от тестогръдите. От кога е неприемливо някой да е определен като мъж или жена ?
Не, аз смятам, че има само два пола. Ама, на кого му пука какво мисля аз.
За сметка на това, смятам, че всеки има право да обича и харесва различни неща.
И понеже, САЩ са завладени от манията да са различни, не виждам защо тя трябва да бъде с етикет "откачена", за това че е споделила.

Мис, пансексуален е човек, привлечен секусално от всички познати полове.

# 87
Какво е пансексуалност?
Нещо неясно, но разбира се, много модерно и си пълен цървул, ако не го разбираш и подкрепяш. Crazy

Иначе:
Скрит текст:
Пансексуален е индивид, който има сексуално влечение към всички известни на човека полове: мъже, жени, травестити, транссексуални мъже, транссексуални жени, интерсексуални, двуполови хермафродити, псевдохермафродити и т.н.

Много често тази сексуална ориентация се смята за табу и за повечето хора не е нищо особено. Често се смята за разширен аналог на бисексуалност. Трябва да се отбележи. че тази сексуална ориентация няма нищо общо с хомосексуалността.
Винаги съм предполагала, че съм цървул, сега вече съм абсолютно сигурна. Не само съм цървул, но не съм и пансексуална, а това значи че не съм и фиешън, което си е срам откъдето и да го погледнеш! Whistling

# 88
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не сме, но и обсъждането е излишно. Можем да послушаме

# 89
  Joy   Joy

Божкее, две нови думи за един ден не ми се беше случвало от учениЧеските ми години.
Панесексуалност ( първоначално помислих, че е нещо за ядене..) но и псевдохермафродит?? Омг  Crazy

Аз се радвам За Боб Дилън, човекът е поет! Сериозно, има епични текстове.
Таз година Боб догодина Лов( Къртни)!  Heart Eyes  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт