Звездни компромати - 302 част

• 140 871
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
То не беше останало много от някогашния Пийт Бърнс. Дано намери себе си в един по-добър свят...

# 721
Единственият бой за колекция в който съм участвала,беше за Ланвин за Ха унд Ем в Хановер.Тогава една ме нарече мърша мръсна и ме замери с номер 36 рокля в която не успя да влезе😀.После една друга скочи да вземе роклята,ама аз подпалих краката.Тази колекция я изкупих почти цялата.Някои дрехи още си ги нося.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 22:20 от Рибозом

# 722
  • София
То не беше останало много от някогашния Пийт Бърнс. Дано намери себе си в един по-добър свят...

За съжаление е точно така!

# 723
Тези колекции могат и онлайн да се поръчват, аз поне досега само така съм си купувала - без блъсканици и проблеми. Laughing

# 724
  • IT
Не мога от телефона да покажа втората снимка, но тази рокля имам чувството че предницата е отзад.
Денси, ботушките са чудни, лошо че са тежки. Напомня ми на Фурла на пластмасовите чанти, като напълних моята и ми откъсна ръката. Неопрена също ми харесва.

# 725
Тези колекции могат и онлайн да се поръчват, аз поне досега само така съм си купувала - без блъсканици и проблеми. Laughing
Онлайн от България? Може от миналата година да. Купи ли си нещо на Балмен онлайн миналата година? Аз успях, ама ако желая нещо истински не бих рискувала. В първата минута  нямаше почти абсолютно нищо налично. През останалото време сайта беше блокирал. Laughing

allexa7, Кендита са като тухли тежки.

# 726
  • София
 Joy
densi, сладурана си, предавай на живо Laughing
'начи виповете по този начин какво демонстрират? "нямам пари за оригинала, затова ще рискувам някой екстеншън в името на поне една колаборация?" Laughing
честно, не го разбирам.

# 727
  • IT
Има много чужди звезди, които носят дрехи  на HM, Zara, Topshop. Блъскане и скубане винаги има при такива мероприятия.

# 728
  • Англия
Преди години част от колекцията на Версаче за НМ я разпродаваха дълго време на половин цена в немския онлайн магазин. Поръчах си 4-5 неща и разбрах защо, нищо не ставаше за носене, кофти материя, криво ушито. Само едните обувки бяха уникални, но не ми станаха и всичко върнах.

# 729
  • София
Денси, поздравления за блога ти, хареса ми!  Wink

Известните персони у нас и те ли ходят да се блъскат за дрехи? Не им ли запазват неща предварително или поне стилистите им да ходят да чакат на опашка и да се бият за дрехи?!  Laughing

# 730
  • София
Преди години част от колекцията на Версаче за НМ я разпродаваха дълго време на половин цена в немския онлайн магазин. Поръчах си 4-5 неща и разбрах защо, нищо не ставаше за носене, кофти материя, криво ушито. Само едните обувки бяха уникални, но не ми станаха и всичко върнах.
че коя уважаваща себе си жена носи Версаче, че и се бие за него Wink

# 731
 Leya, благодаря! Hug
Не блъскат се на общо основание и звездите. На никого нищо не запазват. И стилистите са там. Peace

# 732
Денси, страхотна си. bouquet Hug

# 733
  • Англия
че коя уважаваща себе си жена носи Версаче, че и се бие за него Wink
Не претендирам, че разбирам. Вметнах го заради дискусията, че всички тези колаборации са много желани.

# 734
  • Варна
Двете ми любимки една до друга  Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт