Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 129 557
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
  За контура добре се справят / поне за мен / кремовете на Корес
с бял бор.
dudhen,
от къде купуваш Корес?

https://www.aptekapromahon.com/korres-c-277_344/korres-%D0%9F%D0 … -12465.html 

В тази аптека половината надписи са на гръцки, не мога да се ориентирам кои са кремовете за лице с бял бор, а линка, който е посочен е на кремове с черен бор?!? Може ли линк към точно тези кремове с бял бор? Hug

Ами не може, защото няма.Аз съм се объркала - борът е черен. Mr. Green
Не знам как съм могла така да се объркам. ooooh!
Извинявай! Точно тези са кремовете.

# 91
не, няма да ги слагам в кремове, само в тоници за сега
за коса и тяло също не планирам да ги ползвам
но това не пречи да си променя мнението след 3 седмици например  Peace

В тоници успяват ли да разгърнат свойства?

тоник не отмивам, само мицеларна вода, т. е. за мен - да

# 92
  • някъде под слънцето...
Сложила съм екстракт от женско биле и екстра от цветове на нар в серума ми за лице Ефекта е по избистрен тен.

# 93
  • на кого му пука
Чета ви напоследък и да си призная тотално съм объркана.Гледам доста "серуми" се продават,в които всичко е "бъркана манджа".Примерно този.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NY5NGPE/ref=pd_sim_194_12 … KGJC2G88R1H5EF1CX

Попаднах на статия за съставки ,които не бива да се смесват.

http://www.allure.com/story/skin-cream-ingredients-you-should-never-mix-and-match

Сега на кое да вярва човек?

# 94
Чета ви напоследък и да си призная тотално съм объркана.Гледам доста "серуми" се продават,в които всичко е "бъркана манджа".Примерно този.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NY5NGPE/ref=pd_sim_194_12 … KGJC2G88R1H5EF1CX

Попаднах на статия за съставки ,които не бива да се смесват.

http://www.allure.com/story/skin-cream-ingredients-you-should-never-mix-and-match

Сега на кое да вярва човек?

Wink Много питаш, те и натуралните сапуни ги хвалят като връх и био, ама се правят със сода каустик популярно казано.
Например витамин С променя но как - продукта става алкален или киселинен за кожата.
Ако въпросната Ph се променя, в коя посока в долната част на скалата става полезна за бръчки, в горната част на скалата за мазна кожа.
П.с. За съжаление това не ти помага особено, тъй като не си наясно продукта към коя скала клони и за кое точно ще е полезен, таргетира се по-голяма потребителска група.

# 95
  • на кого му пука
Проба-грешка,проба-грешка.Викаш или ще се направя на красива ,или обратното. Joy

# 96
 Simple Smile Хванала си верния път с повече мисъл има по-голяма вероятност да са по-малко пробите и грешките.
 WinkА колко съм красива от това цялото състояние, което съм изсипала през годините за козметика незнам, но ако поне съм постигнала да остарявам достойно със стил ще се радвам.

# 97
  • на кого му пука
Покрай споменаването на серума на Виши отворих сайта им и много ми хареса едно от посланията:
"Усмихвайте се повече,и бръчките ще бъдат на правилните места!"

Дай Боже да всички повече поводи за усмивки! Simple Smile

# 98
  • София
Скрит текст:
не, няма да ги слагам в кремове, само в тоници за сега
за коса и тяло също не планирам да ги ползвам
но това не пречи да си променя мнението след 3 седмици например  Peace

В тоници успяват ли да разгърнат свойства
Скрит текст:
?
тоник не отмивам, само мицеларна вода, т. е. за мен - да
Не отмиваш мицералната вода? А аз само под очите я използвам. Без отмиване. На Микса.
?
Нали е противо незнам си какво?

# 99
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не съм бубанка, но съвсем ясно си пише - не отмива тониците, а мицеларната вода.  Peace

# 100
  • София
Не съм бубанка, но съвсем ясно си пише - не отмива тониците, а мицеларната вода.  Peace
Да, благодаря. bouquet По-скоро питах защо я отмива.

# 101
за мен мицеларната вода е почистващо средство и кожата ми се чувства по-добре, когато я отмия
сутрин ползвам само нея за почистване, вечер - каквото ми хрумне, но почистването е по-сериозно /което е нормално/

# 102
  • Чукарландия
за мен мицеларната вода е почистващо средство и кожата ми се чувства по-добре, когато я отмия
сутрин ползвам само нея за почистване, вечер - каквото ми хрумне, но почистването е по-сериозно /което е нормално/

+1. Peace

Мицеларната вода ми е за почистване, следователно трябва да я отмия. Тоникът е за освежаване - не отмивам. Hug

# 103
чела съм, че добрият тоник трябва да регулира и рН-то след употребата на почистващо средство преди него, но не знам колко от продуктите, които ползвам, го правят реално
вероятно се получава точно при продуктите, които са от една серия, но аз рядко ползвам една серия, хващам бутилчетата по усет и вдъхновение
ползвам и разни флорални води, които са точно както Белла  Heart Eyes пише: "за освежаване"  Peace

# 104
  • някъде под слънцето...
  Първото нещо , което правя след като стана и включа машината за кафе е да напръскам обилно с ледена розова вода върху затворени очи.Действа ободряващо и освежаващо.

Общи условия

Активация на акаунт