Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 297
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
Мис, sos paste Uriage е страхотен продукт за локално третиране на пъпки, дори и подкожни да са. Слага се само вечер на засегнатия участък Peace

# 331
 Здравейте. Имам въпрос и ще се радвам ако ми помогнете. Купих си  Физиолифт на авен за дълбоки бръчки който се използва само вечер. Но и вечер слагам серум от зоя от шипка и т.н. Питането ми е може ли и двата продукта и кое първо

# 332
  • Варна
Fascinating,  siska,
Благодаря ви!
Утре купувам и двете.

Evana, мустакът е ламбърсексуален  Mr. Green

# 333
Препоръчайте ми някакво кремче/гел
със силно противовъзпалително действие
за малки зони.

От няколко години при махане на мустака с кола маска
започнаха да ми излизат след 24 часа
гнойни пъпки.
Козметичката маже веднага с нещо противовъзпалително,
но няма ефект.

Отказах се от колата и задействах пинсетата,
но с нея не може да почисти хубаво.

Вчера за първи път пробвах с конец и така се надявах
да съм намерила решение.

Уви...не само, че назолабиалните ми станаха по-видими без мустак,
защото той отклоняваше погледа, ами и след 24 часа отново се сдобих
и с гнойни пъпки.
Бетер хубавица станах...  Confounded

Някаква алергия ли правя и аз не знам...
Имам алергия от натиск и затова веднага се мазах,
но няма ефект.

Кажете с какво да ходя - с мустак или с гнойни пъпки, ахаха  Mr. Green

Има решение - фотоепилация, хем ще се оттървеш трайно от мустака, хем няма да имаш гнойни пъпки Simple Smile

# 334
issNoir защо не пробваш с лазерна или фотоепилация, кожата няма да е така травмирана и може да избегнеш последствията.

П.с Писали сме едновременно

# 335
  • Велико Търново
Здравейте. Имам въпрос и ще се радвам ако ми помогнете. Купих си  Физиолифт на авен за дълбоки бръчки който се използва само вечер. Но и вечер слагам серум от зоя от шипка и т.н. Питането ми е може ли и двата продукта и кое първо

Ти се взела филъра, нали?
Аз първо слагам серум, крем и накрая попълвам с него Peace

# 336
  • Варна
issNoir защо не пробваш с лазерна или фотоепилация, кожата няма да е така травмирана и може да избегнеш последствията.

Да. Това ще е решението.
И няма да рева по форумите  Mr. Green Simple Smile

# 337
  • Варна

Да. Това ще е решението.
И няма да рева по форумите  Mr. Green Simple Smile
А докато се решиш-масло от чаено дърво?? При мен се справя магически с пъпките, даже ги стопира по пътя им към славата ( повърхността).

# 338
  • Варна
Точно с чаено дърво ги моря.

# 339
Кажете с какво да ходя - с мустак или с гнойни пъпки, ахаха  Mr. Green
С нито едното.
Просто иди на лазерна/фото епилация.  Peace

Опаа, повторих няколко мнения по-нагоре....

# 340

Ти се взела филъра, нали?
Аз първо слагам серум, крем и накрая попълвам с него Peace
Да но едното е масло а филъра друго. Някъде бях чела но не съм сигурна че след масло нищо. И съм объркана, кое първо, може ли и двете?

# 341
Може би е добре да пробваш със някакви масла..Има жени,които са много доволни.Моята е мазна,и за мен са притивопоказни,но за суха кожа -предполагам,че ще са добре.Бадемовото е за чувствителна кожа,препоръчкват го и за бебета и новородени дори,така че  на първо време можеш да пробваш със него. Peace

Чела съм, че бадемовото масло предизвиква растеж на космите.

# 342
Забелязах, че ако вечер нанеса на лицето само лек хидратиращ крем, на сутринта като цяло лицето ми e е по-добре, няма тъмни кръгове, подпухналост и тена е по-свеж.. Ако обаче нанеса както си подобава за 40+ околоочен и нощен крем и на сутринта съм по-зле... И с масла също не ми е по-добре... Пробвах всякак и това е... Как сега да си ползвам кремовете, търся нови, а то реално май нямам нужда... А искам да боря леки бръчки около очите при смях, но как да стане само с лек хидратиращ крем вечер... #Crazy Иначе рискувам да си ходя с тъмните кръгове и лошия тен... Вие как процедирате в този случай? Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 14:02 от lunna pateka

# 343
  • Варна
Аз го имам същия проблем затова и съм отсвирила нощните кремове. Мразя сутрин да се събуждам с вид на поничка  #Cussing out. Вечер рискувам понякога на влажна кожа да нанеса смес от ЯЧРМ и авокадо,а под очите шипково масло. Но това не повече от веднъж два пъти седмично. Ако го правя всяка вечер ефекта поничка е сигурен  Sad . Лошото обаче е,че годинките напредват,а кожата си иска подхранване само хидратация е достатъна на 20,на 40+ не.

Днес изпреварих чения петък аз и избухнах брутално в цялата серия на Биогеника.  http://bio-genik.com/bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/

Сега ща не ща ще се мацотя защото толкова пари на вятъра....Ползвала съм дневния и околоочния крем и са прекрасни. Днес взех и серума и нощния та ще видим. Срам и резил е,че съм от Варна/тук се произвеждат/,а позната германка ме светна за тях  #Crazy. Ми то така е имаме сигурно най-добрата козметика в света само дето не сме чували за нея.

# 344
Аз се образовам много по темата и то предимно от френски сайтове/преса. та по въпроса за сутрешната подпухналост - с годините дренажа на лицето се забавя, особено когато нощната поза е по гръб. Затова при всяко слагане на крем по лицето се препоръчва лек масаж с цел премахване на подпухналостта. Peace
След една определена възраст причините за сутрешното подуване са по-скоро тези. Неизползването на подходяща козметика за възрастта е грешка, защото но 40+ само хидратация хич не е достатъчно. Peace

При мен третиноинът се понася вече добре. Бих могла да кажа, че имам дори видими резултати. Много се харесвам.
ММ70, благодаря много за споделеното още веднъж! Да си жива и здрава и много красива също! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт