Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 294
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Аз лично не, не смея.

# 421
До където е костта слагам, но баш под окото и аз не смея. То и без това си достига до там, защото се поема и от околната кожа. Peace

# 422
Девойчета, то хубаво хвалите тези продукти, ама нещо така доказателствен материал, снимчици преди/след да покажете? Не тези рекламните, а от реални потребители?  Thinking

# 423
Девойчета, то хубаво хвалите тези продукти, ама нещо така доказателствен материал, снимчици преди/след да покажете? Не тези рекламните, а от реални потребители?  Thinking

Аз снимки на лице не качвам, по ред причини, но ползвам третиноин всяка зима от 3-4 години насам и смея да твърдя, че при мен дава добър ефект. Но и не разчитам само на него. Доказателства при лична среща.  Laughing
Започнах да го ползвам за лечение на акне, но си има и другите ползи.

# 424
Tретиноинът има история от повече от 40 години, реални потребители и доказателства колкото искаш...  Peace

# 425
Да де, аз за доказателствата питам, че ми стана интересно как пластичните хирурзи и козметичките не са измрели още от глад.  Laughing
Не любопитствам клюкарски – може да пуснете част от снимка или на конкретна бръчка например. Без да си личи чие е лицето.

# 426
Да де, аз за доказателствата питам, че ми стана интересно как пластичните хирурзи и козметичките не са измрели още от глад.  Laughing

Ами просто едното не замества другото. Wink
Грижата за кожата просто отдалечава момента, когато ще заприличаме на изсъхнала круша, примерно. И когато , рано или късно/късно,ако полагаме адекватни грижи/, ще си опрем, ако искаме, до кардиналните процедури.  Mr. Green
Така че, нямай грижи, няма да умрат от глад пластичните. Mr. Green
А колкото до третиноина - ами не всеки има знанието, търпението и не на последно място поносимостта на кожата, за да види ефекта и да избегне ранната среща с по-хард услугите. Peace
Снимки ще си споделя, мисля по въпроса наистина, но само с потребители които са доказали здравото си любопитство и с които сме си помагали по темата. Hug

# 427
По-скоро с третиноина се постига общо подобряване на вида на кожата, свиване на порите и уеднаквяване на тена, намаляване на черни точки и пъпки. Заличена бръчка нямам  Laughing
За бръчките - филъри и ботокс, евентуално и апаратни процедури. С временен ефект пак.

# 428
В интернет има безброй източници на информация и всеки избира колко време да посвети в проучване за ползи и странични ефекти и на кои продукти/процедури да заложи за да се чувства добре.  Peace Силно се надявам, че някой не ползва даден продукт само, защото е бил похвален в бгмама.  Shocked

# 429
  • тук и там
По-скоро с третиноина се постига общо подобряване на вида на кожата, свиване на порите и уеднаквяване на тена, намаляване на черни точки и пъпки. Заличена бръчка нямам  Laughing
За бръчките - филъри и ботокс, евентуално и апаратни процедури. С временен ефект пак.
Подкрепям на 100%!И при мен ефекта е от към свиване на пори,изсветляване на тена и по-добро общо състояние на кожата.Ама бръчките ми не е изпънал! Peace

# 430
Ясно, благодаря.
Подведох се по заглавието и реших, че става въпрос за антиейдж грижа, а то какво се оказа...
Извинете за прекъсването.  bouquet

# 431

Не, не си се подвела. Anti-Aging означава предотвратяване или ограничаване на процеса на остаряване. Не е връщане.  Peace
Ако беше толкоз лесно всички щяхме да сме Бенджамин Бътън.  Whistling

И за да не е съвсем спам вие кои продукти за химическа ексфолиация ползвате? На мен ми свършва измиващия гел с AHA/BHA и се чудя какво да взимам. newsm78
По-нагоре се спомена един тоник с гликолова киселина, но май нямаше наблюдения. Заглеждам pixi glow tonic, както и NIOD Non-acid Acid Precursor 15%. Други предложения?  bouquet

# 432
  • тук и там
Как' Сийке,анти-ейдж грижа си е.Повяхнал тен,пигментни петна,сух околочен контур-все екстри които се появяват около тази възраст.Аз лично не разчитам на някой крем да ми заличи бръчките.Не съм открила и крем,който да коригира вече отпусната кожа.Ползвам козметика,със която кожата ми изглежда  по-добре от преди,поне от към тен,блясък  и пори-защото съм пробвала не малко прехвалени кремове,които дори и това не постигат.Аз съм със мазна кожа между другото,нормално е продуктите със ретин да ми се отразяват добре..Виж,за суха-не знам как би повлиял. Peace За другото-в темата за естетичните корекции по-скоро. Simple Smile

# 433

Н
И за да не е съвсем спам вие кои продукти за химическа ексфолиация ползвате? На мен ми свършва измиващия гел с AHA/BHA и се чудя какво да взимам. newsm78

http://www.paulaschoice.co.uk/resist-weekly-resurfacing-treatmen … hydroxy-acid.html

# 434
Дами правете разлика между ретинол и третиноин.Ето ви скалата на активност                                                        
                           Retinyl palmitate => Retinol => Retinaldehyde => Retinoic acid  Който ползва ретинол не може да чака резултати като този ползваш третиноин - Retinoic acid .

Общи условия

Активация на акаунт