Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 128 966
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Добър козметик за почистване на лице, моля препоръчайте !

# 616
Каква искаш, ударно да те изчисти на един път, с очебийните зачервявания след това два три дена, 2-3 пъти с терапия, но без екстрите от зачервяванията, гнойни пъпки, черни точки или просто освежаване.
Ходя при 3 козметички, но всяка е добра за определена цел, та затова те питам, коя точно да препоръчам

# 617
Каква искаш, ударно да те изчисти на един път, с очебийните зачервявания след това два три дена, 2-3 пъти с терапия, но без екстрите от зачервяванията, гнойни пъпки, черни точки или просто освежаване.
Ходя при 3 козметички, но всяка е добра за определена цел, та затова те питам, коя точно да препоръчам

Преди ходих на козметик за почистване на порите ми с парна баня. Почистваше ми на един път заедно с освежаващата процедура. Естествено, че не бях доволна. Зачервявания получавах за няколко дни и като че ли проблемите с пъпките се усложняваха. Затова прекратих да ходя на козметик.

# 618
Над 20 години ходя на козметик, да има го този момент със зачервяванията, но със сигурност проблемите с пъпките ти не са дошли оттам.
 Както  и почистване на един път не върви с някаква освежаваща или друга терапия, а с дезинфекциращи и успокояващи.
Може да се комбинира единствено, ако няма много за чистене с някаква от другите терапии след това.
Това оплакване го чувам от всеки , който ходи от дъжд на вятър на козметичка, вече като няма накъде, при редовно ходене този проблем го няма.
както и да е смятам, че един добър професионалист знае повече и може да се справи много по-добре подпомогнат и от апаратура , отколкото всеки може да се справи сам в домашни условия.

П.с- Самото очакване силно замърсена кожа и с пъпки след процедури да няма и помен и беличка , хубавичка кожа е нереалистично.

# 619
Моля за координати и на трите, на лични, с намек коя за какво е.

Много благодаря предварително  bouquet

# 620
Момичета прекрасна тема! Изчетох последната  2 пъти и НЕ разбрах, преди да включа RETIN A 0,025 трябва ли да съм използвала козметика като MEDIK8 или obagi и ако да коя от двете да избера?Не съм използвала нищо на тази основа.Благодаря ви.

# 621
  • София
Зари 65, може ли и на мен координатите. Благодаря bouquet

# 622
  • Има много детски смях.
Аз също от около седмица нощем се мажа с Рефдермик Р, редувайки го с Рефаклар К и Пантенол веднъж седмично. Манджа с грозде, но чакам вълшебни резултати.  Joy Сутрин си мия лицето с пяната на Филорга, после пръскам термална вода. Чувствам кожата си много добре, не- мазна, освежена.  Peace

Може ли и на мен координатите на козметичките, и на трите.  Laughing Че едната ми замина в чужбина, другата искам да я сменям.  Peace

# 623
И аз искам координати на козметичките, моля.

# 624
Дано не се сметне за реклама
За по-леко почистване и терапии http://face-care.bg/contact/
За основно почистване и масажи Габи, работи в този салон http://www.saloneffect.com/index.php?ff=1

# 625
  • София
Зари, хиляди благодарности за информацията. Живея в близост до салон Ефект, точно това ми трябваше, препоръчан козметик и удобна локация Hug

# 626
 Simple SmileНадявам се да съм била полезна, все пак това е специфично.
И си трябва постоянно и системно ходене, за да има резултати.

# 627
  • тук-там
Знам, че темата е за лице, но моля споделете нещо и за ръце. Преди неглижирах шията и деколтето, поправих се. Ръцете, обаче останаха необгрижени. Laughing
Предпочитам някакви домашни маски, не мога да се пречупя да дам 50 лв за крем за ръце.  Без особени проблеми, но...издаващи възрастта. Омекотяване и заглаждане ми трябват.  Слаби са, вените вече изпъкват и...абе някак си не са ок. Петна нямам.

По темата - аз съм на третиноин -0,05 за вечер и Корес -черен бор за дневен. Нямам проблеми с кожата на лицето, въпреки злоупотреба с тютюн и.... други вещества  - доволна съм.
На козметик не ходя - лоши спомени, но май вече трябва. Ако някой препоръча такъв за Пловдив да свирка. Peace
Също и ако сте попаднали на бг онлайн доставчик на капсули хиалуронова киселина по метода injuv.

# 628
Аз от години наред използвах лимонов крем на шуменската фирма "Лавена" доколкото си спомням. До всяка мивка оставям крем за ръце и мажа след всеки допир с вода. Имам кутийка в бюрото, дамската чанта и колата. Сега съм в чужбина и си правя крем, като за основа използвам желязната синя кутия на Нивеа и добавям вътре кокосово, какаово, бадемово, лимоново - няколко капки.

# 629
Wild_rabbit, защо пък 50 лева за крем за ръце, например на Гарние в червената туба е супер крема и с него кожата на ръцете изглежда много добре. Пробвала ли си го?

Общи условия

Активация на акаунт