Пак за Аква Сорс!

• 132 059
  • 836
  •   1
Отговори
# 450
Да, сигурно е така, но имахме проблем с капсулите ЗЕ, и по-добре водорасли, отколкото нищо. Течната форма са подходящи за капризни деца, разтваряш ги във вода и готово.

Nora13, то това са течни водорасли и мисля, че състава ще е по-различен от този на ЗЕ, но не съм сигурна. newsm78

# 451
Здравейте момичета и аз се записвам  Hug Peace Давам коластра на моето момиченце от 2 месеца досега не е боледувала сериозно . Сега по- нередовно, но мисля като дойде септември да започна всеки ден. Имам малко въпросче, защото четох тук , че някои от вас слагат от коластрата в нослето при нужда, а дали в очичките може,  newsm78защото от сутринта едното й оченце сълзи  Thinking
Благодаря предварително !

# 452
Извинете ме за глупавия въпрос, но тая коластра от къде я купувате? От Аква Сорс или и по аптеките я има?

# 453
От дистрибутори!Свържи се с: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=1944.Ще получиш най-компетентни съвети и няма да сбъркаш!Успех!

# 454
Благодаря, ще поразуча!! smile3525

# 455
моята дъщеря Емилия, консумира ежедневно продуктите на АкваСорс вече повече от четири години. За нея те се оказаха животоспасяващи.
Започнах да и ги давам, когато беше на четири месеца, по съвет на нейната лекарка-хоемеопат. С тяхна помощ и с помоща на хомеопатията си решихме много сериозен, животозастрашаващ, здравословен проблем. Убедена съм, че продуктите на АкваСорс могат да се вземат от деца на най-малка възраст (1-2 месеца) при всякакви здравословни проблеми. Те могат да се консумират ежедневно с минимални дози, които с имат превантивно действие, а когато детето е болно или пред разболяване могат да се увеличат дозите многократно без никаква опасност от странични действия на продуктите - това е моят личен опит от използването на протуктите на АкваСорс както за моята дъщеря, така и за цялото ни семейство Heart Eyes

Това ако не е реклама здраве му кажи!Аман от потребители,които се регистрират само за да направят реклама на нещо и после никакви ги няма.

#2gunfire Защо да е реклама-нима ще кажеш ,че е реклама Naughty и  като кажа  че моята племеница преди 1 месец роди момиченце, което в третия медсец на бременноста беше застрашено от абортиране / прокърви/ и с помоща  пак на хомеопатията и Коластрата ,чистата АФА + Клетъчната енергия /през последните два месеца/ дадоха възможност детето да се роди здраво и доста едро. След изписването му на 10-тия ден от  болницата  започна приема и на течна  АФА от бебето, а майката продължи да пие Коластра и Зелена енергия. Peace. Кърмата на майката не беше слязла, но пак с помощта на  хомеопатията  слезе, но въпреки,  че не е много обилна с помоща на Коластрата е доста хранителна и макар, че бебето е само на тази  кърма си наддава доста  добре.  hahahaХайде пак кажи , че това е реклама, като си е самата истина.

# 456
течността е чиста АФА, а ЗЕ е комбинация от три 'зелени' съставки, като една от тях е афа, другите са спирулина и люцерна

# 457
  • София и наоколо
Смятам че продуктите на Аква Сорс нямат нужда от реклама, който има проблеми със здравето на детето си е хубаво да пробва и тях. Нямат никакви странични ефекти. Цената е висока и всеки си прави сметка.

# 458
от петък пак имаме проблем с гърлото.носната сливица е огромна,и от там тръгва всичко.не знам дали от колактива и зелената енергия,но температурата спадна сама,и засега се оправяме без АБ.колактива го давам два пъти в момента.другото което пие е Ксизал,и пръскам тантум верде,само че предните два пъти само с тях не се оправихме.понеже лекаря каза че детето е с алергия какво още ми препоръчвате,конкретно за този проблем?

# 459
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. Преди около 2 години получих дерматит,  имам ужасно суха и чувствителна кожа. Тогава dino ми препоръча някои от продуктите на Аквасорс, но успях някакси да реша проблема с подходяща козметика и не опитах с водораслите. Пак се появява на моменти, но успявам за оправя положението. Сега обаче направих бактериална инфекция на лицето - импетиго. От три дни се мажа с един антибиотичен крем, но май не помага. Дали някоя комбинация от водораслите може да ми помогне първо за самата бактериална инфекция (като чета се получава при хора със слаба имунна система), второ за петната, които предполагам ще ми останат кред инфекцията? Много ще съм благодарна на отговорите на всички, защото положението е много лошо  Sad

# 460
искам да попитам
има  ли изисквания за съхранение на продуктите - кое в хладилник и кое на стайна температура

# 461
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. Преди около 2 години получих дерматит,  имам ужасно суха и чувствителна кожа. Тогава dino ми препоръча някои от продуктите на Аквасорс, но успях някакси да реша проблема с подходяща козметика и не опитах с водораслите. Пак се появява на моменти, но успявам за оправя положението. Сега обаче направих бактериална инфекция на лицето - импетиго. От три дни се мажа с един антибиотичен крем, но май не помага. Дали някоя комбинация от водораслите може да ми помогне първо за самата бактериална инфекция (като чета се получава при хора със слаба имунна система), второ за петната, които предполагам ще ми останат кред инфекцията? Много ще съм благодарна на отговорите на всички, защото положението е много лошо  Sad
Опитай най-напред с пробиотиците-Бифидус и Ацидофилус, а също така може да вземаш и Есенциалните мастни киселини.

# 462
  • у нас
искам да попитам
има  ли изисквания за съхранение на продуктите - кое в хладилник и кое на стайна температура

на всяка опаковка си пише как се съхранява.  Peace

# 463
  • Силистра
Здравейте момичета!
Аз досега лекувах само детето си с хомеопатия, давам му коластрата, ЗЕ не му хареса.
На мен не ми се е налагало лечение, но ето че сега ми изписаха пробиотици на Аква сорс. Ясни са ми как стоят нещата с ментата, шоколада, цигарите, само това пусто кафе ... може ли поне безкофеин, или никакво?

# 464
ако не пиеш хомеопатични лекарства, с продуктите на аквасорс можеш да ядеш и пиеш каквото желаеш

Общи условия

Активация на акаунт