Пак за Аква Сорс!

• 132 059
  • 836
  •   1
Отговори
# 465
  • Силистра
  bouquet благодаря

# 466
искам да попитам
има  ли изисквания за съхранение на продуктите - кое в хладилник и кое на стайна температура

на всяка опаковка си пише как се съхранява.  Peace
не пише на колактив 3 - само е упоменато да се  слага на място недостъпно за деца , нищо не пише за температурата

# 467
  • у нас
На коластрата, ЗЕ и др пише сухо място.  А на мастните киселини - на хладно и тъмно място - тоест хладилник. А това, че пише да се държат далече от деца, то си го пише на всеки продукт. Такива са изискванията.  Всичко държа на плота на кухнята - бифидус, коластра, ЗЕ, афа -капсули и течност, sun & sell power, коензим, само ЕМК в хладилника.То и на антиоксиданта пише, че не трябва да се взема от бременни, а аз го вземах и през двете си бременности. Peace
Нека и друг да се включи да каже как ги съхранява. Аз от 5,5 год. така си ги съхранявам. А и ние ги пием цялото семейство, така че бързо вървят и въпроса със съхраняването ни е решен. Задоволяваме клетъчния глад  Hug

# 468
И аз така ги съхранявам - всичко в едно шкафче в кухнята, само ЕМК в хладилника  Peace

# 469
Момичета, здравейте и от мен, специално се регистрирах в този форум, за да събера информация за Аква Сорс. Честно да ви кажа, не бях чувала за тях до вчера, но една педиатърка ми ги изписа за детето, което за месец и половина втори път е на антибиотик. Изписа ми колактив3, но го взимаме заедно с антибиотика,каза че било мощен имуностимулант. Откъде се снабдявате с тези продукти. Аз съм от Пазарджик, и тук ги има само в една аптека на супер високи цени.

# 470
  • у нас
Вземат се от дистрибутори  Peace

# 471
  • Варна
Момичета, здравейте и от мен, специално се регистрирах в този форум, за да събера информация за Аква Сорс. Честно да ви кажа, не бях чувала за тях до вчера, но една педиатърка ми ги изписа за детето, което за месец и половина втори път е на антибиотик. Изписа ми колактив3, но го взимаме заедно с антибиотика,каза че било мощен имуностимулант. Откъде се снабдявате с тези продукти. Аз съм от Пазарджик, и тук ги има само в една аптека на супер високи цени.

Колко ти е голямо детето? Колактив 3 се препоръчва за възрастни и за деца поне над 1 годинка. Ако имаш въпроси не се притеснявай да пишеш... Simple Smile
Колактив се пие заедно с антибиотиците за да не се получи дисбактериоза.

# 472
детето ми е на 2 години и 4 месеца..... до 1 година изобщо не се разболяваше, миналата есен ми направи спазматичен бронхит, и я натъпкаха с антибиотици, март месец пак беше болна, а от юни сме на градина и за един месец втори път е на антибиотик..... и се страхувам, че с тази градина това ме чака все по често... за това трябва да взема някакви мерки, защото мултивитамините явно не помагат.....
Днес ще я водя на контролен преглед и ще видя какво ще и дадат от продуктите на Аква Сорс.... ще се радвам да чуя и вашето мнение..... по-добре да знам от хора, които са ги прилагали

# 473
аз съм от Пазарджик.снабдява ме дистрибутор.ние за месец и половина,сме с две ангини ,после зачервено гърло и бронхоспазъм.не знам от колактива ли,но т.спадна за един ден,без др.лечение.момичета искам да ви питам,ако има алергия към тази добавка ,би трябвало да се получи реакция при първия прием ,нали?

# 474
Здравейте момичета!
Аз досега лекувах само детето си с хомеопатия, давам му коластрата, ЗЕ не му хареса.
На мен не ми се е налагало лечение, но ето че сега ми изписаха пробиотици на Аква сорс. Ясни са ми как стоят нещата с ментата, шоколада, цигарите, само това пусто кафе ... може ли поне безкофеин, или никакво?

Безкофеиново кафе може  когато се приемат хомеопатични, но все пак не прекалявай - не повече от 1-2 на ден!

# 475

Колко ти е голямо детето? Колактив 3 се препоръчва за възрастни и за деца поне над 1 годинка. Ако имаш въпроси не се притеснявай да пишеш... Simple Smile

Thinking  Това пък кой ти го каза?

# 476
аз съм от Пазарджик.снабдява ме дистрибутор.ние за месец и половина,сме с две ангини ,после зачервено гърло и бронхоспазъм.не знам от колактива ли,но т.спадна за един ден,без др.лечение.момичета искам да ви питам,ако има алергия към тази добавка ,би трябвало да се получи реакция при първия прием ,нали?

Thinking  Да както при лекарствата и  други добавки, ако има непоносимост би трябвало да се проявяви още при първия прием.
 Naughty Държа да отбележа, че Коластрата не е  добавка, а храна/също чистата АФА и Зелената енергия от продуктите на АкваСорс са храни, а останалите са добавки/ т.е. освен че има лечебно действие тя може да замести хранене, това е много  важно за злоядите деца-хем на първо време ги храни като отказват да ядат, хем постепенно им развива апетита и  поддържа имунната система.
  Peace Не се съмнявай, че Колактива е помогнал и за друг път при зачервено гърло ще ти препоръчам  ако можеш непосредствено преди лягане да отвориш една капсула Колактив и да я изсипеш /да напудриш/ гърлото на детето и така да легне да спи-ефекта е много бърз!

# 477
  • Варна

Казвала ми го е нашия хомепоат , и го пише на опаковката на продукта ако си я чела трябва да го знаеш.

# 478

Казвала ми го е нашия хомепоат , и го пише на опаковката на продукта ако си я чела трябва да го знаеш.

Момичета, аз нещо не разбрах за кое спорите - за това да не се пие под годинка или за това, че се пие с антибиотик  newsm78
Питам защото не знам за нито едно от двете, а искам да разбера ...

# 479

NaughtyЯ прочети тук за  Колактив 3 : http://www.celeber.net/index.php?option=com_content&task=blo … =77&Itemid=96
и тук http://www.superhrani.dir.bg/_wm/pbasic/?df=295045&GDirId=b3 … be7b897a4d6fc9ec6пък после пак ще коментираме и обърни внимание на първата статия в края където се казва от кого може да се ползва - не само, че няма ограничение за деца под 1 година, а и може да  Crossing Arms се ползва и от бременни. Как става това-значи в утробата на майката  може а извън нея не може, още повече обърни внимание, че съдържа лактоферин/ Peace Лактоферинът е натурален млечен гликопроетин, който подпомага имунната система и осигурява повишена защита срещу болестотворни микроорганизми. Например всяка молекула от протеина лактоферин може да се свърже с два атома желязо. Понеже много патогенни бактерии виреят върху желязо, лактоферинът прекратява разпространението им, правейки желязото недостъпно за тях. Той е особено ефективен в блокирането пролиферацията на организми, често причиняващи сериозни заболявания у бебетата, включително Staphylococcus aureus/.
 newsm78Та аз поне никъде не срещнах такова ограничение,  за което ти говориш, още повече, че първата статия е написана от Ели Хорозова, която в момента е един от водещите представители във фирма АкваСорс!

Общи условия

Активация на акаунт