Пак за Аква Сорс!

• 132 059
  • 836
  •   1
Отговори
# 495
още по темата
http://www.framar.bg/product_review.php?id=30013422&from=970 … EF%F1.+%2A+90+GNC

как беше там "мултилевела бил по-евтин, щото не трябвало да се плаща за реклама..."  Joy

"Нерде Ямбол, нерде Стамбул"

17.92  * X = 75лв - задачка закачка, колко е Х
Само да не вземете да ми разказвате за уникалните особености на езерото Кламат, че да не ме заболи корема от смях

Pease,това си е направо печалбарска история.Никога не съм вярвала на подобни хранителни продукти-било то Аква сорс,Вижън и други подобни.Преди време имах неблагоразумието да ги ползвам както аз,така и семейството ми.Никакъв ефект.Хубаво би било,да наблегнем на плодовете и зеленчуците,отколкото да разчитаме на някакви капсулки.

# 496
Цитат
Pease,това си е направо печалбарска история.Никога не съм вярвала на подобни хранителни продукти-било то Аква сорс,Вижън и други подобни.Преди време имах неблагоразумието да ги ползвам както аз,така и семейството ми.Никакъв ефект.Хубаво би било,да наблегнем на плодовете и зеленчуците,отколкото да разчитаме на някакви капсулки.

специално за спирулината - ползвал съм и мисля че е ценно като продукт, но въобще не могат да ме убедят че трябва да дам около ЧЕТИРИ пъти по-скъпо отколкото в аптека.
Смятам че самата система за разпространения може да доведе до неблагоприятни последствия енергийно, и за психиката за "разпространителя".
Първо - за да се стане "разпространител" и се получи ... "някаква" отстъпка от продукт струващ около 400%  процента по скъпо от продаван в аптека
, трябва да ... си купиш въпросния продукт - директно спонсориране на системата -  след това човека вместо да работи дали не започва постепенно да ди мечта за "световно господство" под формата на верига/мрежа под него , от която да му  "капят" проценти от 400%-ната надценка и на него по веригата.
Ощетен е крайния клиент, достоверността на твърденията за някои продукти дали не са под въпрос, и има неблагоприятно влияние в
някои случаи върху характера и поведението на "разпространителя". Някои си спомнят г-н Найденов отпреди повече от14 години... newsm78

# 497
Здравейте! Моля за съвет и се извинявам ако повтарям въпроса ,но в момента нямам възможност да прегледам цялата тема.
Детето ми е с лактозна непоносимост,а от скоро и с глутенова. Преди време личната лекарка ме посаветва да му давам Колактив'3 и Зелена енергия след това ми каза да я спра/изпил е не повече от20-30ампули от всяко/.В момента е със страшна диария и нищо не му помага.Та въпросите ми са ще му подействат ли добре ако му дам сега и имало ли е смисъл да му ги давам/да не би да са му навредили по някакъв начин/?
Благодаря ви предварително!

# 498
Здравейте! Моля за съвет и се извинявам ако повтарям въпроса ,но в момента нямам възможност да прегледам цялата тема.
Детето ми е с лактозна непоносимост,а от скоро и с глутенова. Преди време личната лекарка ме посаветва да му давам Колактив'3 и Зелена енергия след това ми каза да я спра/изпил е не повече от20-30ампули от всяко/.В момента е със страшна диария и нищо не му помага.Та въпросите ми са ще му подействат ли добре ако му дам сега и имало ли е смисъл да му ги давам/да не би да са му навредили по някакъв начин/?
Благодаря ви предварително!

намирам за слабовероятно подобно нещо да се повлияе особено от такива добавки.

# 499
Искам да ви питам колко време е трайността на Бифидус и Ацедуфилус капсулите? Имам опаковката само на едните и на нея нищо не пише.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 16:00 от В_и_В_и

# 500
  • Пловдив
а някой давал ли е на детето си слънчева енергия чета че съдържа зелена енергия,морков и др.Доволни ли сте и по каква схема я давате

# 501
  • София
защо трябва да се купува  нещо от мултилевел маркетинг, когато се продава по аптеки по-ефтино? Mr. Green

Има много "защо".   Praynig Не възразявам да разнищим темата, но не тук, където има информация за продуктите, а в самостоятелна тема. Например " Видове продажби. Методи и схеми" Там вече коментарите "Защо" фирмите са предпочели един или друг метод ще бъдат на мястото си. А който се интересува от темата ще отиде и ще прочете.

За тази тема - моето мнение е, че този начин е възможно най-ефективния за организиране продажбата на такива продукции. И от тази гледна точка, нито една фирма няма да предпочете по-неефективен метод. Колкото до цените в аптеките - интересно колко биха били за такива продукти, след като за други с недотам естествен произход са малко под тези.  Hug
Да не забравяме, че всяко едно нещо има своята цена и тя не винаги съответства на стоката пари.

# 502
  • Бургас
Здравейте!!
отскоро научих за тези добавки и имам няколко въпроса
 Синът ми има талъсъмия, казаха ми да пие по една таблетака дневно ЗЕ и по една коластра. За коластрата разбрах че трябва да се пие сутрин 20мин преди храна, но за ЗЕ не разбрах има ли значение кога се приема?

# 503
защо трябва да се купува  нещо от мултилевел маркетинг, когато се продава по аптеки по-ефтино? Mr. Green

Има много "защо".   Praynig Не възразявам да разнищим темата, но не тук, където има информация за продуктите, а в самостоятелна тема. Например " Видове продажби. Методи и схеми" Там вече коментарите "Защо" фирмите са предпочели един или друг метод ще бъдат на мястото си. А който се интересува от темата ще отиде и ще прочете.

За тази тема - моето мнение е, че този начин е възможно най-ефективния за организиране продажбата на такива продукции. И от тази гледна точка, нито една фирма няма да предпочете по-неефективен метод. Колкото до цените в аптеките - интересно колко биха били за такива продукти, след като за други с недотам естествен произход са малко под тези.  Hug
Да не забравяме, че всяко едно нещо има своята цена и тя не винаги съответства на стоката пари.

според мен цената е такава ИМЕННО поради мултилевълмаркетинга. и ако тази схема е удобна/изгодна за фирмата, това не значи, че това е изгодно за потребителя, щото той си плаща накрая. а цената за спирулината може да е горе долу колкото в аптеката минус печалба.

ето една справка: спирулина, продавана в Русия:

Спирулина / Spirulina, 100 таблеток, 500 мг.
Цена: 514.92 руб. около 20 рубли на лев - цена в левове ~ 25 лв 100 таблетки

около тридесет процента по-скъпо от продавана в България, но не ТРИСТА!

някои неща могат да са изгодни, но неетични. Аз ако знам, че стока която продавам, може да се намери няколко пъти по-евтино, предполагам че нямаше да се чувствам особено комфортно.
Нека бъдем обективни. сметнете си от най крайната верига до най високите коорнинатори (в кулуарите на властта) колко се натрупва на всяко ниво проценти и ги извадете от 75 лева. ще ми е интерено колко ще се получи. предполагам че процентните отчисления на всяко ниво са ви по-добре известни от мен. и може да сравним пак цените, след данък МЛМ  Whistling

аз разбирам в един магазин да има 50-100 процента надценка ако плаща по 2-3000 евро наем на месец, но нали МЛМ се рекламира чрез самите "консултанти" и не трябва да се купува/наема на всеки търговска площ...

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 00:14 от Pease

# 504
  • София

Цитат
според мен цената е такава ИМЕННО поради мултилевълмаркетинга. и ако тази схема е удобна/изгодна за фирмата, това не значи, че това е изгодно за потребителя, щото той си плаща накрая. а цената за спирулината може да е горе долу колкото в аптеката минус печалба.

Съжалявам Pease, но ето тук доста грешиш. Ако се занимаваш с маркетинг и продажби, ако правиш сметките от вътрешната страна, неминуемо ще стигнеш до обратния извод.  Grinning Пиши ми на лични за да ти разясня схематично част от материята.

За тук - цената на стоката не е цената на суровината + печалбата на аптеката, а многократно по-висока и включва в себе си всички разходи - от началото до крайната реализация. Че дори включва и риска от рекламации.
 Naughty А интереса на фирмата към такъв начин на организация на продажбите е реализирана икономия от странични разходи (въпреки "надутите" печалби на дистрибуторите според твоя начин на мислене) и по-добрата реализация на продукцията изобщо, като цяло.
 Naughty Интереса на потребителя - да закупи нещо на по-ниска цена, отколкото би била в стандартната магазинна мрежа, при високо ниво на консултантско обслужване и обгрижване. И възможността да пазарува по цени на едро.

За справка на четящите - ако визираш специално фирмата Аквасорс тя не е МЛМ, а франчайзингова структура. Такава структура са Билла, Метро, Нилтън, KFC, Мак Доналдс, недвижими имоти Мирела, и редица други заведения и стоки. Да не би да твърдиш, че не купуваш от тях, че не ползваш услугите им? И ако си против тези структури, защо купуваш? Защото имат организирано нещо като магазин, щанд, барака или сергия?

Примера с руската спирулина - ОК! Спирулината е култивирано микроводорасло, произвежда се във ферми. Тези ферми са позиционирани някъде и имат производствени разходи, като и специфични преимущества и недостатъци. Има производствени разходи и при сушенето, според избрания метод, при капсулованетто и т.н. да не влизаме в подробности. Самата спирулина има качествени показатели и ефективни показатели. Т.е. като я изпиеш, какво се случва и по колко трябва да изпиеш от едното и от другото за да постигнеш приблизително един и същи ефект.  Rolling Eyes Като сравняваш цените, сравнявай и качествените показатели. Иначе "КОН ЗА КОКОШКА"
И специално продукта на Аквасорс в който има спирулина, не се основава само на нея, а има още едно микроводорадло - АФА и Алфа Алфа (люцерна). Дай пример за друг производител с такава тройна комбинация и тогава ще правим сравнение на цените.

Hug Не бива да се впрягаме толкова много. Едни хора харесват пресните колбаси за 4-5 лева, други сухи филета за 20-30 лева. Предпочитанията и вкусовете са различни.   bouquet И това е красотата в живота - разнообразието.  Laughing А ако някои толкова иска да говорим за видове продажби, плюсове и минуси, реклами и т.н. нека ми се обади на Лични. Да не утежняваме така полезния форум.  Peace Водя курсове по темата от време на време.

# 505
  • София
Здравейте!!
 Синът ми има талъсъмия, казаха ми да пие по една таблетака дневно ЗЕ и по една коластра. За коластрата разбрах че трябва да се пие сутрин 20мин преди храна, но за ЗЕ не разбрах има ли значение кога се приема?

ЗЕ дава сили на децата и на възрастните. Добре е да я пие сутрин около 9-10 часа. Да може да избеснее до обяд и да спи спокойно.
Друго подходящо врме е 16 - 17 часа след обяд. Има достатъчно време до нощнто спане.
 Laughing Успех!

# 506
  • София
а някой давал ли е на детето си слънчева енергия чета че съдържа зелена енергия,морков и др.Доволни ли сте и по каква схема я давате

Може да се дава, вместо капсулите на деца над три годинки. Слага се под езика и се мълчми за една минута, минута и половина. Усвоява се през слюнката. Hug Подходяща е когато детето повръща или е разстроено.

Горното важи и за възрастните!  Laughing

# 507
  • Бургас
Здравейте!!

ЗЕ дава сили на децата и на възрастните. Добре е да я пие сутрин около 9-10 часа. Да може да избеснее до обяд и да спи спокойно.
Друго подходящо врме е 16 - 17 часа след обяд. Има достатъчно време до нощнто спане.
 Laughing Успех!

Благодаря ти Dino  bouquet

# 508
пише се таласемия Peace

# 509
Искам да ви питам колко време е трайността на Бифидус и Ацедуфилус капсулите? Имам опаковката само на едните и на нея нищо не пише.

Копирам си питането, защото никой не ми отговори. Чудя се да ги хвърлям ли или да ги изпия.

Общи условия

Активация на акаунт