Пак за Аква Сорс!

• 132 076
  • 836
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
Интереса на потребителя - да закупи нещо на по-ниска цена, отколкото би била в стандартната магазинна мрежа, при високо ниво на консултантско обслужване и обгрижване. И възможността да пазарува по цени на едро.

нямам идея да се заяждам, моля да не го приемате лично, но ако цената на едпо е по-висока над 100% от цената на дребно в аптеката, предполагам, че точния извод  може да не го направи примерно сравнително недосетлив или неинформиран купувач.

тъй като темата е "Пак за Аква Сорс", мисля че съвсем спокойно може да обсъдим надценките и мрежовите бонуси направо тук. За мен приемам че при съвременния контрол и конкуренция качеството на самата спирулина може да не се различава особено, дори да е от ...самото езеро Кламат Mr. Green аз съм ползвал спирулина придобита от Русия и на фирмата GNC от САЩ, които при наличието на такъв ... знаков конкурент като "аквасорс" не смятам че биха правили компромис с качеството.
аз днес си купих от GNC 90x500mg за 14.80 лв.  bowuu

# 511
тъй като темата е "Пак за Аква Сорс", мисля че съвсем спокойно може да обсъдим надценките и мрежовите бонуси направо тук.

И аз не искам да се заяждам, но Дино правилно ти натвърди, че не е много тук мястото за обсъждане на печалбите на Аква сорс, в смисъл темата може да се казва "За Аква сорс", но е за обсъждане на ПРОДУКТИТЕ, а не на самата фирма. Казвам го, защото лично на мен ми стана вече на няколко пъти не много приятно да видя, че има нови коментари по темата, да вляза, за да открия нещо интересно за някой продукт и прилагането му (тъй като ги ползвам предимно за детето си и всяка подробност ми е важна) и вместо очакваното, да чета километрични обяснения за надценкте и начина на организиране на продажбите. Ето заради този диалог, който се подхвана, едно момиче по-долу на няколко пъти пита за срока на Бифидус и никой не и отговаря, може би защото измежду вашите коментари малко се губят останалите, а така се губи и смисъла на темата...

Малко многословна станах, но се надявам правилно да си ме разбрала - всички тук са наясно за начина на продажба и всеки си прави сметката за какво качество си дава парите. Може да отвориш тема, примерно "Против Аквасорс"  Mr. Green, сигурна съм, че Дино и там ще ти обърне достатъчно внимание да си продължите разговора.

Пак подчертавам - не го казвам с лоши чуства, просто наистина мисля, че вече се разтегна разговора ви  Peace

# 512
  • София
Искам да ви питам колко време е трайността на Бифидус и Ацедуфилус капсулите? Имам опаковката само на едните и на нея нищо не пише.

Копирам си питането, защото никой не ми отговори. Чудя се да ги хвърлям ли или да ги изпия.

На кутийката трябва да пише. Търси на етикета "Най-добър до: ......." Не знам кога си ги купила. Ако е скоро, няма проблеми. Поне две -три години напред е годността. Но пак си зависи от кой си ги купила. Може дистрибутора да ги е задържал.  Grinning Потърси. Ацидофилуса е в лилав етикет, а на бифидуса върви към циклама.

# 513
  • София
Цитат
самата спирулина може да не се различава особено, дори да е от ...самото езеро Кламат

В езерото Кламат не се събира Спирулина а АФА.  Laughing Мисля, че на всички четящи тук, трябва да е ясно това. Ако все пак има някой  не знае ( може да влезе и гост, незапознат с тематиката), ще се опитам да внеса яснота по въпроса.

АФА е диворастящо синьо-зелено микроводорасло. Събира се на платформа, транспортира се до мястото където се суши по много специална технология и след това се продава на различни фирми, които я предлагат на пазара. Смята се, че това е най-голямия съществуващ източник на АФА. Водораслото се среща навсякъде, но не в промишлени количества за събиране. Предполага се, че е употребявано за храна още от древните индиански племена, но за съжаление няма писмени източници. Преоткрито е за света миналия век. Правят се непрекъснати тестове, изследвания за качеставта и възможностите на АФА. Откриват се нови преимущества. Има патентовани два ефекта от АФА. Съществуват Медицински центрове, в които това синьо-зелено водорасло заема важна част от лечението на пациентите. Много нутриционисти го използват в практиката си под една или друга форма като лечебно средство или като съпътстващо лечебния процес. Ментална храна. Укрепва, балансира психиката, храни мозъка, прави те устойчив на стреса, помага да се приспособяваш, .... и т.н.

Спирулина е синьо-зелено микроводорасло, което е култивирано и се отглежда в специално построени водоеми - "Ферми за спирулина". Тя може да бъде от всеки един район на света. Спирулина се е отглеждала и на Рупите, но по стечение на обстоятелствата фермата не е разработена както трябва. Правят опити. Не мога да кажа докъде са успяли. Спирулината се е ползвала в близкия Исток и от там се разпространява из целия свят. Изключително много спирулина употребяват Скандинавските страни. Наричат я "Майчиното мляко на планетата". Храна на тялото. Използва се като витаминен комплекс. Укрепва имунната система.

Да не бъркаме различните водорасли.  Те са различни, така както е различен цвета на човешката кожа и еднакви, както са еднакви самите хора.

# 514
  • Пловдив
Днес поръчах за Маги колактив3 и зелена енергия.Как трябва да ги приема -и двете ли сутрин на гладно преди градина,или сутрин зелената енергия а след като я взема колактива

# 515
  • София
Корактива се пие на гладно, обикновенно сутрин със ставането приблизително 20-30 минути преди ядене.

Зелената енергия е добре да се дава сутрин около 10 часа. Понеже носи енергия, децата стават активни и да могат да си я избеснеят до обяд. Подходящо време е и след следобедния сън. До нощния има достатъчно време да я изразходват.

# 516
  • Пловдив
а зелената енергия има ли значение дали е на гладно или след храна-мога ли да дам веднага след като стане коластрата и след 20-30 минути непосредствено преди да излезем за градина зелената енергия(защото като ходи на градина не мога нито към 10 нито непосредствено след следобедния сън)

# 517
  • София
Може   bouquet

# 518
  • Варна
Моля ако има някоя варненка дистибутор на Аква сорс да ми пише на ЛС.

# 519
Момичета, отдавна не съм ползвала Аквасорс (от години), но сега когато имам 2 деца, отново преоткрих водораслите. Имам обаче затруднения, та затова ви моля да споделите КАК ги давате на децата. Пробвах капсули ЗЕ и АФА, но синът ми, който е на 3,5г. не може да ги пие цели, а като ги сипя в храна, не я харесва и само ги хабя. Отказах се така и реших да взема течни, но пак е трудна работа. От вчера взех да му ги давам с лъжичка, малко подсладени, ама му е много гадно. Дайте идеи, моля ви! Как им давате коластра и ЗЕ преди да тръгнат на градина newsm78? Той много боледува и вече съм се отчаяла от всичко, трябва на всяка цена да му засиля имунитета.
Много ви благодаря!

# 520
В малко натурален сок или компот, толкова колкото на една глътка да ги изпие. Докато се усети и са вътре, а в една чаша само от сока ако поиска да си пийне още за да си оправи вкуса Peace.

# 521
Здравейте!
Чудни неща пишете за Коластрата на АкваСорс!Днес си я поръчах!Дано да има и при нас такъв добър ефект!

# 522
И на мен ми беше трудно да давам залена енергия на моя син на 3г.Първо в супа,после с кисело мляко ,за да  е преди градината сутрин измислих в сок със сламка и имаше ефект.Успех

# 523
Трудна работа........... едва едва я склоних -ама сега не и е от любимите но си ги пие(т.е хапва в храна или пие във малко вода-разтворени капсули)Говоря за течна АФА и колактив 3 Hug

# 524
Благодаря, момичета. От 2 дни използвам случая, че е болен и без съпротивление го глътва, ама като оздравее ще видим Wink

Общи условия

Активация на акаунт