Пак за Аква Сорс!

• 132 093
  • 836
  •   1
Отговори
# 540
А мислила ли си за хомеопатия? определено при вашето положение ще е най добре да включиш горните 4 неща.Знам че като майка искаш най доброто за детето си, но след като нормалната медицина предлага само един изход и еднотипно стандартно лечение може би няма да е лошо да опитате и нещо различно което (убедена съм ако попаднете при правилния хомеопат) би разрешило проблема.Това е сериозно решение но пък и една добра алтернатива.

# 541
момичета,да ви попитам-на сина ми му излезе пъпчица с бяло връхче на оченцето и е малко зачервено и подуто.притеснявам се да не прерасне в ечемик.знам,че трябва да капя коластра,но как точно се процедира.в колко вода да я разтворя и преварена ли да е тя?или да мина оченцето с напоено памуче от разтворената коластра?има ли някой,който се е справил с подобно нещо?благодаря ви предварително.  bouquet

# 542
момичета,да ви попитам-на сина ми му излезе пъпчица с бяло връхче на оченцето и е малко зачервено и подуто.притеснявам се да не прерасне в ечемик.знам,че трябва да капя коластра,но как точно се процедира.в колко вода да я разтворя и преварена ли да е тя?или да мина оченцето с напоено памуче от разтворената коластра?има ли някой,който се е справил с подобно нещо?благодаря ви предварително.  bouquet
Моя приятелка лекува ечемик с коластра.Значи разтваря се в малко преварена вода или дестилирана(мисля,че може и минерална) около 1-2 мл. и се маже или капе зависи къде е пъпчицата.  Hug

# 543
Моя приятелка лекува ечемик с коластра.Значи разтваря се в малко преварена вода или дестилирана(мисля,че може и минерална) около 1-2 мл. и се маже или капе зависи къде е пъпчицата.  Hug
[/quote]

благодаря много.веднага ще пробвам.  bouquet

# 544
Само ,че от веднъж няма да стане-поне 2 дена мажи по няколко пъти на ден ( или капи ) и всеки път си прави нов разтвор. Peace

# 545
Здравейте! Опитвам се да дам на дъщеря ми Колактив 3, но не успявам. Моля дайте ми някакви съвети как да и го набутам в устата?
Притеснявам се, че в закуската няма да го изконсумира цялото, тъй като не винаги изяжда всичко.
Само сутрин ли се дава? Или може вечер с млякото?
Капсулката се отваря и се изипва прахчето в малко вода или сок, нали? Надявам се да правя всичко както трябва.

# 546
ursi,и аз преди имах такъв проблем със сина ми,не можех по никакъв начин да му дам не само колактив,ами и ЗЕ,водорасли и каквото се сетиш.по тоя повод хомеопатичката ми каза,че могат да се разтварят в сок,вода,мляко,каквото пие детето,дори какао,стига да не е горещо,дори в ядене,супа.когато си сигурна,че детето няма да изяде всичко,може да му разтвориш една част от капсулата,а другата си я затваряш обратно до следващия път.да кажат и другите мами как процедират,но при нас беше така.слава Богу,синът ми вече си ги хруска като бонбони с малко вода и нямаме такъв проблем.успех! Hug

# 547
Здравейте и от мен,От средата на юли давам на дъщеря ми колактив 3 и ЕМК, поради често боледуване, от 3 седмици давам и ЗЕ заедно с другите две, и да ви кажа честно - никакъв ефект, пак е с ангина и пак е на антибиотик.... висока температура, хрема и кашлица. Вече започнах да си мисля дали да не ги спра, от друга страна мои приятелки, са доволни /и не са дистрибутори/, просто не знам какво да правя..... Възможно ли е при някои деца да няма ефект от всичките тези добавки, или пък не ги давам както трябва, има ли някой, при който ефекта е дошъл по-бавно.....

# 548
Megi_Boeva,аз нямам наблюдения за продуктите на АкваСорс,защото от скоро ги давам на дъщеря си.И тя боледува често и за това започнах да и ги давам.Но моето мнение за всички продукти,които засилват Имунната система е че действат,но при всеки различно.Или по-точно казано смятам,че за всеки организъм има подходящ имуностимулант само трябва да открием подходящия.Аз все още го търся за дъщеря ми.Пожелавам ти скоро да го откриеш.Успех!
Аз искам да ви попитам целогодишно ли се пие Коластрата или има някаква схема?Ако има такава,моля,кажете ми я!

# 549
  • София /Абсурдистан
Записвам се да следя темата.

# 550
Дали не е добре да се направи нова тема с всички особености и важни неща на 1-ва стр. Rolling Eyes.Според мен е добре да се обобщят някои неща.Няма да е лошо и като инфо да се споделят дистрибутори за градовете ( не знам дали е позволено) но все пак ако идеята се приема аз се наемам да направя новата тема и дистрибуторите за градовете могат да ми пишат на лични (ако се приеме )  Rolling Eyes newsm78

# 551
Аз съм ЗА нова тема! Hug
VeSsi.,ще сме ти благодарни,ако се заемеш с не леката задача да обобщиш по-важното и а направиш нова тема.Що се отнася за дистрибуторите,не знам дали е позволено /да не го сметнат администраторите,като реклама/.
Успех!

# 552
Аз съм ЗА нова тема! Hug
Що се отнася за дистрибуторите,не знам дали е позволено /да не го сметнат администраторите,като реклама/.
Успех!
Да де и аз за това се чудя....но пък като гледам в темата за ейвън в красива мама са си извадили дистрибуторите по градове Rolling Eyes.Ще взема да питам преди да го направим newsm78

# 553
  • София
Mомичета, темата е много дълга и не ми е възможно да я изчета сега. Може ли някой да ме светне как се дават ЗЕ и Колактив 3?

# 554
Взех да се навивам и аз да взема Колактив за малкия, но му  давам в момента Цитросепт, може ли и двете да ги давам, или по-добре да спра цитросепта

Общи условия

Активация на акаунт